- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.941
Kuzum
reglim bitsin (bugün oldu bak Allah'ın işineeee sevio beni seviooo) ben 300 diil 3000 de okurum sana yavru kuşum
senin iyi niyetini sırtıma aldım cesaret verdin bana da SAOL
ve CAN arkadaşlarım
tanımadan karşılıksız yaptığınız her iyilik ışığınız olsunnnn
iyi akşamlar kızlar çalışma yapmayanlar burada galibaa
Kuzum
reglim bitsin (bugün oldu bak Allah'ın işineeee sevio beni seviooo) ben 300 diil 3000 de okurum sana yavru kuşum
senin iyi niyetini sırtıma aldım cesaret verdin bana da SAOL
ve CAN arkadaşlarım
tanımadan karşılıksız yaptığınız her iyilik ışığınız olsunnnn
iyi akşamlarrr hoşgeldin bazılarıda eşinin ilgisizliğinden geliyo buraya (oda ben oluyom)
iyi akşamlarrr hoşgeldin bazılarıda eşinin ilgisizliğinden geliyo buraya (oda ben oluyom)
benimdeee
ama ağrıdan
apranax içtim deli gibi salak etti
hala ağrıo
ayrıca ilaç mideme dokundu o da arıo bonus olaraktan :2:
aminn canımmm inşallahh çok heyecanlıyım sizin adınıza içinizi ferah tutunn iyi haberlerinizi her daim bekliyoruz:)) öylee tür bebek topiğine falan gitmek yokk umutla yola buradan devammmm
böylee göbüşleriniz olur inşallah sonradaa bebişlerr böyle taklalar atar teyzelerine
kızlar geçmişi okuyamadım selam,test yaptım yedim tek çizgiyi bi numara yok,ama kırmızı da daha yok,ama itiraf ediyim biraz sinirim bozulduu artıkkk
nazar mı değdi kız adama
iiydiniz gezmeler tozmalar
hayırdırrrrrrr
amannn kuşum boşver ilgilenmezse ilgilenmesin....bu arada biraz önce eşimle bi film izledik lorenzanın yağı isimli..süperdi tavsiye ederimm
kızlar geçmişi okuyamadım selam,test yaptım yedim tek çizgiyi bi numara yok,ama kırmızı da daha yok,ama itiraf ediyim biraz sinirim bozulduu artıkkk
yok ya gitmem
TANSELİM gel anlaşalım
bak bebek nasıl yapılır incik cincik bildik ne oldu her ay dert ayı
gel bu yola biraz cahil girelim
dr ne derse onu yapalım (sen benden önce başlıcan ama çıtlatırsın accık)
amannnnnnn
koyver gitsin bacım yaaa
kendi bilir bebik o üzülsün
önümüzdeki maçlara bakarukkk :)
senin koca şipermenlere baktır dı mı
baktırmadıysa tut kulaandan götür zaman önemli
ban tannselin de benim de kocaların düşüşte sürekli
ya ayıp belkim ama ben yumurtladım sanıyodum bugunde kesin olarak yumurtladım alıştım ya yumurtlama günümde fik fik yapmayaaa ayyyçok istedim eşimde istemedi moralim bozuldu acukkk ona aglamıyom ama heeeeeeee yanlış anlamayın sakınn
ne oldu Canomm hayırdırr benim eşimde yakında benim ilgisizliğimden dolayı topiğe girerse şaşmayınn ama tv izlemekte bana göre değilkiii :=))
canımm moralini bozma ben ortalama 48 aydır kırmızı kartı görüyorum.2kerede sarı kart yedim yanii yalancı pozitif :)Testlerde yediğim tek çizgilerde cabası Rabbim tez zamanda versin inşallah herşeyin hayırlısı sakınn sinirlerini bozmaa emiii
Bu aradaa lütfenn ağlamayınn amaa bakın bende ağlarımm amaaaa
Yalancı gebelik, yani psikolojik gebelik, gebe olmayan bir kadının gebe olduğuna inanması ve gebelik belirtilerine benzer (bulantı, kusma, karın büyümesi gibi) bulgular yaşaması olarak tanımlanıyor. Tıpta, 'pseudocyesis' olarak adlandırılan bu durum, aslında psişik bir bozukluğun fiziksel olarak dışa yansımasıdır. İnsanın beyinsel olarak hamile olduğuna inanmasıyla birlikte, gerçekten de hamileliğin fizyolojik belirtileri ortaya çıkabiliyor "En sık görülen belirtiler az adet görme, hiç adet görmeme, karında büyüme ve göğüslerdeki değişiklikler. Bazen bu bulgulara bulantı ve kusma da eşlik edebilir. Yine de jinekolojik muayenede rahimde büyüme saptanmaz. Karın, genellikle gergindir ve gaz birikimi vardır. Hastalar tarafından hissedilen ve bebek hareketleri diye algılanan hareketler, aslında bağırsak hareketleri veya karın kaslarının istemsiz kasılmalarıdır. Bebeğin kalp atışları gibi algılanan ise, kendini hamile zanneden kadının heyecanına bağlı tansiyon artışıdır."
Göğüsten süt bile gelebilir
"Bir gün muayenehanemize bir hasta geldi. 8 aylık hamile olduğunu ve bir kontrolden geçmek istediğini söylüyordu. Devamlı hastalarımızdan olmadığı için ve görünüşü de 8 aylık bir hamile hanımı çağrıştırdığı için, gayet olağan bir şekilde ultrasona soktuk. Ultrasonda aslında hamile olmadığı anlaşıldı. Ona hamile olmadığını söylediğimizde ise şaşırmadı bile. 'Öyle mi!' deyip çekip gitti."
kızlar bu yazıyı nette baınırken buldum allah korusun ya bizde psişik misişik olmayalım bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?