Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Carftiym
Canım senle çok benziyoz biliyorsun..yaşımız, evlilik süremiz, eşlerimizin yaşı,sorunumuz....Diliyorumki tüp bebekle sende bende bebiş sahibi olalım...Duaların ve güzel niyetin için teşşekür ederim.

Kızlar sizlerinde en kısa zamanda bebiş sahibi olmanızı canı gönülden diliyorum....

kızlar geçmişi okuyamadım selam,test yaptım yedim tek çizgiyi bi numara yok,ama kırmızı da daha yok,ama itiraf ediyim biraz sinirim bozulduu artıkkk

aminn canımmm inşallahh çok heyecanlıyım sizin adınıza içinizi ferah tutunn iyi haberlerinizi her daim bekliyoruz:)) öylee tür bebek topiğine falan gitmek yokk umutla yola buradan devammmm
böylee göbüşleriniz olur inşallah sonradaa bebişlerr böyle taklalar atar teyzelerine

yok ya gitmem
TANSELİM gel anlaşalım
bak bebek nasıl yapılır incik cincik bildik ne oldu her ay dert ayı
gel bu yola biraz cahil girelim
dr ne derse onu yapalım (sen benden önce başlıcan ama çıtlatırsın accık)

kızlar geçmişi okuyamadım selam,test yaptım yedim tek çizgiyi bi numara yok,ama kırmızı da daha yok,ama itiraf ediyim biraz sinirim bozulduu artıkkk

canımcım bazen elime o testi alıp tekçizginin altına bi çizgiçekip çift görmek istediğim çok zaman oldu..içimin yandığı çok oldu....

nazar mı değdi kız adama
iiydiniz gezmeler tozmalar
hayırdırrrrrrr

amannn kuşum boşver ilgilenmezse ilgilenmesin....bu arada biraz önce eşimle bi film izledik lorenzanın yağı isimli..süperdi tavsiye ederimm

ya ayıp belkim ama ben yumurtladım sanıyodum bugunde kesin olarak yumurtladım alıştım ya yumurtlama günümde fik fik yapmayaaa ayyy çok istedim eşimde istemedi moralim bozuldu acukkk ona aglamıyom ama heeeeeeee yanlış anlamayın sakınn

iyi akşamlarrr hoşgeldin bazılarıda eşinin ilgisizliğinden geliyo buraya (oda ben oluyom)

ne oldu Canomm hayırdırr benim eşimde yakında benim ilgisizliğimden dolayı topiğe girerse şaşmayınn ama tv izlemekte bana göre değilkiii :=))

canımm moralini bozma ben ortalama 48 aydır kırmızı kartı görüyorum.2kerede sarı kart yedim yanii yalancı pozitif :)Testlerde yediğim tek çizgilerde cabası Rabbim tez zamanda versin inşallah herşeyin hayırlısı sakınn sinirlerini bozmaa emiii

Bu aradaa lütfenn ağlamayınn amaa bakın bende ağlarımm amaaaa

amannnnnnn
koyver gitsin bacım yaaa
kendi bilir bebik o üzülsün
önümüzdeki maçlara bakarukkk :)
senin koca şipermenlere baktır dı mı
baktırmadıysa tut kulaandan götür zaman önemli
ban tannselin de benim de kocaların düşüşte sürekli

öyle canım hiç gitmeyi düşünmüyon zaten..bir sürü olumsuz şey duyabilirim..olumlu da olabilir..ama istemiyom o topiği.. bende bu topikteki arkadaşlar gibi doğal yolla bebiş yapıyo gibi düşünecem:)beni işe biraz doktorda karışacak o kadar....

bizim kocişlerin bütün kalitesi karakterlerine yansımış..spermler eksilk kalmış:))))))))

Yalancı gebelik, yani psikolojik gebelik, gebe olmayan bir kadının gebe olduğuna inanması ve gebelik belirtilerine benzer (bulantı, kusma, karın büyümesi gibi) bulgular yaşaması olarak tanımlanıyor. Tıpta, 'pseudocyesis' olarak adlandırılan bu durum, aslında psişik bir bozukluğun fiziksel olarak dışa yansımasıdır. İnsanın beyinsel olarak hamile olduğuna inanmasıyla birlikte, gerçekten de hamileliğin fizyolojik belirtileri ortaya çıkabiliyor "En sık görülen belirtiler az adet görme, hiç adet görmeme, karında büyüme ve göğüslerdeki değişiklikler. Bazen bu bulgulara bulantı ve kusma da eşlik edebilir. Yine de jinekolojik muayenede rahimde büyüme saptanmaz. Karın, genellikle gergindir ve gaz birikimi vardır. Hastalar tarafından hissedilen ve bebek hareketleri diye algılanan hareketler, aslında bağırsak hareketleri veya karın kaslarının istemsiz kasılmalarıdır. Bebeğin kalp atışları gibi algılanan ise, kendini hamile zanneden kadının heyecanına bağlı tansiyon artışıdır."

Göğüsten süt bile gelebilir
"Bir gün muayenehanemize bir hasta geldi. 8 aylık hamile olduğunu ve bir kontrolden geçmek istediğini söylüyordu. Devamlı hastalarımızdan olmadığı için ve görünüşü de 8 aylık bir hamile hanımı çağrıştırdığı için, gayet olağan bir şekilde ultrasona soktuk. Ultrasonda aslında hamile olmadığı anlaşıldı. Ona hamile olmadığını söylediğimizde ise şaşırmadı bile. 'Öyle mi!' deyip çekip gitti."

kızlar bu yazıyı nette baınırken buldum allah korusun ya bizde psişik misişik olmayalım bu gidişle

AMAN HEPSİ AYNI ŞEY BUNLARIN (şey yazdım diğer 3 harfli yasak die )
sen de ona yap aynısını dicem ama anlamazlar kadının reddedilmesi fena oluo üzülüo çok insan

bebeğim lütfen kızma (anlatmış olabilirsin die dedim kafa gidik benim) da 48 ay neden sorun ne

herkeslere iyi gecelerr yarınn 4 ten sonra görüşrüz inşallahh oy oyy okul var sabahın köründe ( hadi Allaha emanet olun kızlarr ben yatarr:80::80::80::80::80:

anammmmmm
vallaha olabilirizde ben görüorum o potansiyeli kendimde :)
DR: Tüpünüz tutmamış crafty hanım
CRAFTY : Hadi canım sen ne anlarsın tuttu o tuttu regl diil yerleşme kanaması o
DR: ama 3. ay hala her ay düzenli
CRAFTY: sen ne anlarsın beeeee çattttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…