- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.961
herkeslere iyi gecelerr yarınn 4 ten sonra görüşrüz inşallahh oy oyy okul var sabahın köründe( hadi Allaha emanet olun kızlarr ben yatarr:80::80::80::80::80:
AMAN HEPSİ AYNI ŞEY BUNLARIN (şey yazdım diğer 3 harfli yasak die )
sen de ona yap aynısını dicem ama anlamazlar kadının reddedilmesi fena oluo üzülüo çok insan
bebeğim lütfen kızma (anlatmış olabilirsin die dedim kafa gidik benim) da 48 ay neden sorun ne
aa Craftycimm normaldir neden kızayımm:)) Benim adet düzensizliği var yumurtalar zor büyüyor.Prolaktin hormonu yüksek 4 senedir olmuyor iştee.ilaçla Büyüyüp çatlasada olmuyor sebepsiz şimdilik rahim filminden sonra belli olucak herşey Canımm ben yatayımm artık eşimm bakıyrr ara araa :))) Kızdırmadann gideyim
benimdeee
ama ağrıdan
apranax içtim deli gibi salak etti
hala ağrıo
ayrıca ilaç mideme dokundu o da arıo bonus olaraktan :2:
hayırdır gülüm ne okulu bu pazar pazar
ya ben hiç istekli olmazdım ama anlamadım bendeAMAN HEPSİ AYNI ŞEY BUNLARIN (şey yazdım diğer 3 harfli yasak die )
sen de ona yap aynısını dicem ama anlamazlar kadının reddedilmesi fena oluo üzülüo çok insan
inşallah canım işte başta biraz üzülüyorum ama sonra alışıyorum işte idare ediyorum,sağol cnm güzel dileklerin ve moral için..ne oldu Canomm hayırdırr benim eşimde yakında benim ilgisizliğimden dolayı topiğe girerse şaşmayınn ama tv izlemekte bana göre değilkiii :=))
canımm moralini bozma ben ortalama 48 aydır kırmızı kartı görüyorum.2kerede sarı kart yedim yanii yalancı pozitif :)Testlerde yediğim tek çizgilerde cabası Rabbim tez zamanda versin inşallah herşeyin hayırlısı sakınn sinirlerini bozmaa emiii
Bu aradaa lütfenn ağlamayınn amaa bakın bende ağlarımm amaaaa
amannnnnnn
koyver gitsin bacım yaaa
kendi bilir bebik o üzülsün
önümüzdeki maçlara bakarukkk :)
senin koca şipermenlere baktır dı mı
baktırmadıysa tut kulaandan götür zaman önemli
ban tannselin de benim de kocaların düşüşte sürekli
ne zaman çekilecek film
İNŞALLAH bişi çıkmaz cnm
filme gerek kalmadan gelir konar içine meleğimiz
çocuk gelişimi okuyorumm haftasonu derslerimiz oluyor sınavlarımız var bu ara çok yoğun böyle işte pazar pazarr sürünüyoruzz :)))
inşallah canım işte başta biraz üzülüyorum ama sonra alışıyorum işte idare ediyorum,sağol cnm güzel dileklerin ve moral için..
evet tatlım bi kere baktırdık işte sonuçları biliyosun 2.ci için de şubatta dedi doktor 2 ay sonra bakalım tekrar dedi,bu ay kırmızıyı yersen de tekrar gel yumurtlama takibi yapalım dedi,daha kırmızı gelmedi ama hiçbişey içimden gelmiyo şu an doktora gitmek bile..gitsem de gitmesem de sonuç yok nasılsa
oda belli değil 3 ay içinde inşallah çekilicemm:) Cesaret gelsin gidicem hemenn :)ben bu sefer gittimm öpüldünüüzzzzzzzzz
çocuk gelişimi miii
ne güzel bebeğin içinnnbilinçli ANNE :)
GİTMESEM ne demek
GİT lütfen
üzülme ben kaç kere gittim sorunun bende olmadığını bile bile!!!!ya bişi çıkarsa die
yumurta takibi yapıcak yine..anlamadım ki bu adam ilaç falan da önermedi sperm için olabilir gebelik dedi..hani işte yok..ya ben niye karamsarım böyle yaa..
crafty bu idrar testi regli günümde yanılmaz di mi?yarına olmazsam sabah tekrar yapıyım mi sence yoksa bekliyim mi?
yanılma olur tabii ki neden olmasın.
ama bak benim de 3 gün geçti bu ay
sen umutlanma
salıya kadar bekle.
kanda baktırırsın o zaman
regl ağrıların var mı
bugün azıcık oldu gibi ama ağrı değil böyle bir huzursuzluk orda..ama bişey yok daha gelen giden..ama dediğin gibi bekliyim bence de..yap yap 5 lira 5 lira çöpe gidiyor valla:))
sadece 5 lira olsa
umutta çöpe gidiyor onunla beraberstres de regli geciktirio
ruh da çöpe
takmayacaksın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?