Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

merhaba kızlar nasılsınız iki gündür evin temizliğiyle uğrasıyorum öldüm yorgunluktan biraz önce Yasini de okudum.çarçabuk bitti haftasonu hiçbişey anlamadım.

hamile olan arkadaşalar öncelikle hayırlı olsun hepinize.... bişi sorucam sizlere ya.. hani bu hamilelik belirtilier var ya onlar tam olarak nasıl belirtiler... yani sıkidrara çıkma ne kadar sık mesela yada göğüs ağrısı nasıl bi ağrı... ben ağrıyo mu diye göğüslerimi mıncıklamaktan ağrıdı göğüslerim..:26:. bu belirtiler konusunda bizleri biraz daha aydınlatır mısınız....

kızlar nasılsınız.crafty kardeşime 2 yasini şerif, tanselimede 100 ayetel kursi benden.Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh.

merhaba kızlar nasılsınız iki gündür evin temizliğiyle uğrasıyorum öldüm yorgunluktan biraz önce Yasini de okudum.çarçabuk bitti haftasonu hiçbişey anlamadım.

Ağzına yüreğine sağlık Eylülüm şuana kadar 1 tane okudun değil mi yanlış olmasın ben okunanları yazıyorumyaa eksik olmasın diye soruyorum
crafty bacıma 2 yasin de benden
cumaya kadar tamamdır
Canımm okuyunca bana özelden mesaj atarsın ..Çooo teşekkürlerr:))

kızlar nasılsınız.crafty kardeşime 2 yasini şerif, tanselimede 100 ayetel kursi benden.Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh.
Ağzınaa yüreğinee sağlıkkk dosthanee demekk hanede dost demekk topikte dost demek Allah razı olsunn senden ve herkesten.

CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
toplam=28 yasini şerif

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
eslem=10
DOSTHANE=100
toplam=180Ayetel kürsi,

kızlar madem dualaşıyoruz
benden de tansel ve crafty için 3er ayetel kürsi
kaynanamları kahvaltıya cagırdım
yuh abi akşam yemegıne de bendeler ve hala bendeler sabahtan beri sular kesik
bulasıklar dağ gibi ütüydü çayıydı yemegıydı bilmemnesıydı kısısel temızlıgımı de yapamadım su yok çok berbat durumda evim ve bende
en yakın zamanda herkes için kuran okuyaacagım bende ancak bukadar okuyabıldım

CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
toplam=28 yasini şerif

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
eslem=10
DOSTHANE=100
medicalsecreter=6
toplam=186Ayetel kürsi,

merakımı hoşgörün tansel ve crafa niçin dua okunuyor

yaptığınız çok güzel bir şey bir birini tanımadan dua okumak başkalarının sizin için dua etmesi ne güzel

aslında her hafta 2 kişi için okunabiir ne güzel :)

canımm tüp bebeğe başladılarr olumlu devam etmesi ve pozitif sonuçlanması içinn dua ediyoruz.Haklarında hayırlıısı olsun inşallahh..Böyle önemli işlerde Rabbime dua etmekten başka çaremiz yok...

ALLAH yardımcıları olsun
ben de 1 yasin 20 ayetel kürsi okuayablirim
kendim için de başlayayım :)
benim adımı da yazın

yarın boş günüm okurum

Selam kızlar.. nasılsınız.. Allah herkesin dualarını kabul etsin.. bebişlerimiz de bizi fazla yormadan en kısa zamanda gelsinler..
amma da yorulmuşum.. üşüttüm herhalde işte, midem bulanıyor
yeni hamiş var mı?! listede pek fark edemedim

valla hala oturuolar bende
bende işim var bılgısayarda dedim yanınıza geldiiiiiiiiiiiiiiiiim
naber kızlar
crafty geldimi kırmızı

ay bacım seninki de zor be :) ama dur bi rahatlatayım seni... kayınvalidem yemeğe çağırır bizi... giderim ki... bi bakıyorum tüm yemekleri ben hazırlamışım :) ve bu hazırlık 8-10 kişilik... ve bu herseferinde aynı oluyor..

selam kızlaar ben geldiim grip olmuşuum çok kötüyüüm....
geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin....
selam arkadaşlar ,iyi akşamlar herkese...
selamm canımmm hoşgeldinn :)
ALLAH yardımcıları olsun
ben de 1 yasin 20 ayetel kürsi okuayablirim
kendim için de başlayayım :)
benim adımı da yazın
yarın boş günüm okurum
canım okuyunca bana özelden msj atarmısın okuduktan sonra ben eklerimm :))sağolasın cnm kabul etsin Rabbim inşallah
Nisan ve seda olması lazım yeni hamişler başka varmıydı bilmiyorum :)Sanada geçmişş olsun canım Allah şifa versin

valla hala oturuolar bende
bende işim var bılgısayarda dedim yanınıza geldiiiiiiiiiiiiiiiiim
naber kızlar
crafty geldimi kırmızı

Crafty kırmızı kartı yedi maleseff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…