- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 653
- 163
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.021
merhaba kızlar nasılsınız iki gündür evin temizliğiyle uğrasıyorum öldüm yorgunluktan biraz önce Yasini de okudum.çarçabuk bitti haftasonu hiçbişey anlamadım.
Canımm okuyunca bana özelden mesaj atarsın ..Çooo teşekkürlerr:))crafty bacıma 2 yasin de benden
cumaya kadar tamamdır
Ağzınaa yüreğinee sağlıkkk dosthanee demekk hanede dost demekk topikte dost demek Allah razı olsunn senden ve herkesten.kızlar nasılsınız.crafty kardeşime 2 yasini şerif, tanselimede 100 ayetel kursi benden.Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh.
merakımı hoşgörün tansel ve crafa niçin dua okunuyor
yaptığınız çok güzel bir şey bir birini tanımadan dua okumak başkalarının sizin için dua etmesi ne güzel
aslında her hafta 2 kişi için okunabiir ne güzel :)
canımm tüp bebeğe başladılarr olumlu devam etmesi ve pozitif sonuçlanması içinn dua ediyoruz.Haklarında hayırlıısı olsun inşallahh..Böyle önemli işlerde Rabbime dua etmekten başka çaremiz yok...
valla hala oturuolar bende
bende işim var bılgısayarda dedim yanınıza geldiiiiiiiiiiiiiiiiim
naber kızlar
crafty geldimi kırmızı
geçmiş olsun canım benim Allah şifa versin....selam kızlaar ben geldiim grip olmuşuum çok kötüyüüm....
selamm canımmm hoşgeldinn :)selam arkadaşlar ,iyi akşamlar herkese...
canım okuyunca bana özelden msj atarmısın okuduktan sonra ben eklerimm :))sağolasın cnm kabul etsin Rabbim inşallahALLAH yardımcıları olsun
ben de 1 yasin 20 ayetel kürsi okuayablirim
kendim için de başlayayım :)
benim adımı da yazın
yarın boş günüm okurum
Nisan ve seda olması lazım yeni hamişler başka varmıydı bilmiyorum :)Sanada geçmişş olsun canım Allah şifa versinSelam kızlar.. nasılsınız.. Allah herkesin dualarını kabul etsin..
bebişlerimiz de bizi fazla yormadan en kısa zamanda gelsinler..
amma da yorulmuşum.. üşüttüm herhalde işte, midem bulanıyor
yeni hamiş var mı?! listede pek fark edemedim
valla hala oturuolar bende
bende işim var bılgısayarda dedim yanınıza geldiiiiiiiiiiiiiiiiim
naber kızlar
crafty geldimi kırmızı
herkes geçmişi mi okuyor ya :) kimse yazmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?