Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

oh sefan olsunnn
takma kafana bebeğim
OLACAK illaki olmazsada Allah'ın takdiri
var bi hayır diyi oturcaz yapçak bişi yok canımızdan kıymetli mi

al sana cesaret
biz tüp yoluna çıkmaya
15 günde 100 e yakın iğne yemeye cesaret ettik !!!
Sen bu kadar inançlı Allah'ın sabır vereceğine eminken "CESARETSİZLİK" den bahsetme
KÜSERİM bak

canımmm benimm bendee o hasta koltukları varya makasmı deniyor ne iştee onun fobisi var orayaa yatııncaa kendimden geçiyorum sanki bayılıcamm.O yüzden cesaret gelsin diyorum birde çok kastım kendimi 3 senedir düşünürsenn böyle olur: Allah sabır versin vallaa 100e yakın iğnee zor şeyler bunlarr.senin bebik gelsin acısını çıkartırsın artık .Senii çook öpüyorum

hayırlı olsun allah damatlığınıda göstersin inş benimde çoook hevesim var oğlum olsun şöyle süslü bi yatak yapıyım inş allahım

canım bende 100 tane ayetel kürsü okurum şimdilik 20 tanede yasin okunuyo onuda ekle canım

al sana cesaret
biz tüp yoluna çıkmaya
15 günde 100 e yakın iğne yemeye cesaret ettik !!!
Sen bu kadar inançlı Allah'ın sabır vereceğine eminken "CESARETSİZLİK" den bahsetme
KÜSERİM bak

canım bende iğnede korkuyodum ama arık korkmuyorum:) canım düşünsene ne hastalıklar var.mesela şeker hastaları küçük yaşta bile oluyor ve hergün iğne vuruyorar..İgneler öyle can acıtmıyomuş söyleyim..yaparız canım bu yola girdikmi sonuç olumlu olsun gerisi önemli değil..

şekerimmmm
ii pazarlarrrrrr

günaydın herkeseee.tüp bebek tedavisine nezaman karar verdin

canım geçen yıl mart ayında korunmayı biraktım..haziranda hamileydim,ama uzun sürmedi boş gebelikmiş ve kürtaj oldum...

sonra 2 ay korunduktan sonra çalışmaya başladık..bu arada bu siteyletanıştım...3 ay çalışıp olmayınca doktora gittim bende bi sıkıntı yoktu..ısrarla eşimede sperm analizi yaptırdık, çok kötü..ilaç kullandık tekrar yaptırdık ve yine kötü..doktor tek çözüm TÜP BEBEK dedi..aşılama bile önermdi..bende bu yola girdim..biraz hızlı karar verdim ama doktorlara güveniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…