- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.981
aynen öyle canım,tamam yapmıycam gelmezse de gelmesin bebik napıyım aaaaa
misafir vardı bugün yemekte yoruldummm,tek çizgiyi görünce de şarabı içtim valla
pek de güzeldi şekerim,sefam olsunnn,ben yatıyım şimdi iyi geceler canımm sağol destek için:)
oh sefan olsunnn
takma kafana bebeğim
OLACAK illaki olmazsada Allah'ın takdiri
var bi hayır diyi oturcaz yapçak bişi yok canımızdan kıymetli mi
al sana cesaret
biz tüp yoluna çıkmaya
15 günde 100 e yakın iğne yemeye cesaret ettik !!!
Sen bu kadar inançlı Allah'ın sabır vereceğine eminken "CESARETSİZLİK" den bahsetme
KÜSERİM bak
günaydınnnn hekeze iyi pazarlarrrrrrrr
canommm günaydınnnn sen yine burdasın gece yatmadınmı ne yaptın
ne olsun canimm kizimi susledim pusledim babayla nisan yolladim evde yusufcukla oturuyom ortanca oglandaaa komsuda oynuyorrr
pazartesi sunnet olacaklar yarin temizlik yapcam hazirlik yapcam yataklarini faln yapcam bakalim yaaa ceyiz ascam insallhhhh
yok bitanem..Tüp bebek tedavisine başladıkya vallahi tuhafım...Uzun protokol uygulanacakmış tedavide ..dün ilaçlara başladım...İnşallah sonu olumlu olur..maddi ve manevi zor bi süreç..
canım bende 100 tane ayetel kürsü okurum şimdilik 20 tanede yasin okunuyo onuda ekle canımKızlar tüp bebek yaptıracak olan Tansel'ede 313 Ayetel kürsü okuyalım lütfen.Okuyan olursa bana özelden msj atsın.Crafty için Yasin okuyanlar varsa yine aynı şekilde bana msj atsın.Tüp bebek süreçleri umarımm iyi geçer.Dualarımız kabul,sonucuda güzel olur inşallah.Tanselim Yasin suresi biraz zorluyor sanırım.Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olurmuş.CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
toplam=3 yasini şerif
(KIZLAR REGL DÖNEMİNDE bende inşallah yarın okuyacağım.Okuyacaklar çok yani desteklerinizi bekliyoruz
TANSEL İÇİN AYETEL KÜRSİ
Tgba87=10 ayetel kürsi
toplam=10 ayetel kürsi
hadi bakalım kızlar dualarımızı eksik etmeyelim
al sana cesaret
biz tüp yoluna çıkmaya
15 günde 100 e yakın iğne yemeye cesaret ettik !!!
Sen bu kadar inançlı Allah'ın sabır vereceğine eminken "CESARETSİZLİK" den bahsetme
KÜSERİM bak
allah kolaylık versin canım canı gönülden dualarım seninle inş rabbim bebiş nasip etsin
canım bende iğnede korkuyodum ama arık korkmuyorum:) canım düşünsene ne hastalıklar var.mesela şeker hastaları küçük yaşta bile oluyor ve hergün iğne vuruyorar..İgneler öyle can acıtmıyomuş söyleyim..yaparız canım bu yola girdikmi sonuç olumlu olsun gerisi önemli değil..
şekerimmmm
ii pazarlarrrrrr
YAWhoşgeldin.....
ben sei yani görüyorum..hiç sohbet etmedik...
canımcım hoşgeldin... nasılısn? bana akam misafir gelcek..hiç psta felan yapmaya gücüm yok herşeyi hazır aldım..sen nasılsın?
günaydın herkeseee.tüp bebek tedavisine nezaman karar verdin
ii yapmışsın bende bi toz süpürge işlemi yapıppp atacağım kendimi ikea dolaylarına :)
işe dalmadan bi bakiim dedim
ayyy bende yaptım temizlik..evi süpürgeyle eşim aldı bende sildim felan..yoruldum vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?