Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

craftycim sen şimdi yarın çapaya gidiyomusun rapor için..

bende 1.5 yıllık evliyim.hiç korunmadıgım halde hamile kalamadım.ikimizdede sorun yok diyor doktorlar.sadece biraz eşimin morfilitesi düsükmüş.1 aşılamam olumsuz.martta 2. aşılamamı olcam.umaım tutarrr

:81:
rapora şartlanmış olarak gitmeyeceğim
sadece bu şansı deneyeceğim çok zor değilse.
zaten zamana ihtiyacım var beynimi hazırlamak için biliosun
çok yormayacasa bu süreç deneyeceğim :)

inşallah yormadan verirler raporu...sende hazır olursun..bende zaten bütün tecrübelrimi senle ayrıntılı paylaşıcam hiçmerak etme canım...ay bide ikimizinde ikizleri ourmuş ay ne güzel olur..sonra ikiz anneleri topiği açarız..biraz hayal kurmamın bi sakıncası olmaz demi

eşinin sperm sayısı, harketlilik ve morfolojiis kaç? umrım tutar aşılaman...nerde yaptırıyorsun canım

eşinin sperm sayısı, harketlilik ve morfolojiis kaç? umrım tutar aşılaman...nerde yaptırıyorsun canım

sayı 367x2 milyon hareket 25 morfolite 13. nasıl sence:? hatay antakyada özel bi hastanede yatırıyorum
l
canım bence çok kötü değil, onun için aşılama önermişler..benim eşimki çok daha düşük onun için hiç aşılama düşünmedik..dotorda önermedi zaten..

l
canım bence çok kötü değil, onun için aşılama önermişler..benim eşimki çok daha düşük onun için hiç aşılama düşünmedik..dotorda önermedi zaten..

3 doktora gittik 3üde iyi dedi.normal olr dedi.ama olmuyo işte.tüp beek düşünüyorum bende ama gelecek yaza kadar bekliycem.benim abiminkide tüp bebekle oldu.sen kaç yııklık evlisin

selam kızlarr okuldann gelebildim amaa pazar günü topiğin tatil günü sanırsam :))Neysee ben konuma devam edeyim :=)) CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
toplam=23 yasini şerif

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20

toplam=20Ayetel kürsi

arkadaşım 2 yasinde benden okudum Allah kabul eder inşallah

arkadaşım 2 yasinde benden okudum Allah kabul eder inşallah

tansel içinde 50 ayetel kürsi
çok sağol canımmm Allah razı olsunn ettiğiniz dualarr Craftynin deyimiyle ışığınız olsun inşallah
CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
toplam=25 yasini şerif

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
toplam=70Ayetel kürsi
,
çoğalıyor kızlarr hadi bakalımmm

SeLam şekerLer ..
ßende Crafty için bir yasin,TannseL için 10 ayeteL Kürsi okuDum..
ALLah kaßuL etsin duaLarımızı..
333 tane yazıyordu eslemcim Allah kabul etsinn çok sağoll desteğin içinn :)
CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
toplam=26 yasini şerif

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
mevr=50
eslem=10
toplam=80Ayetel kürsi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…