- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.001
bizde de süpürme işi kocanın :)
gazetesini okuo bitirsin başlayacağız :)
craftycim sen şimdi yarın çapaya gidiyomusun rapor için..
craftycim sen şimdi yarın çapaya gidiyomusun rapor için..
rapora şartlanmış olarak gitmeyeceğim
sadece bu şansı deneyeceğim çok zor değilse.
zaten zamana ihtiyacım var beynimi hazırlamak için biliosun
çok yormayacasa bu süreç deneyeceğim :)
bende 1.5 yıllık evliyim.hiç korunmadıgım halde hamile kalamadım.ikimizdede sorun yok diyor doktorlar.sadece biraz eşimin morfilitesi düsükmüş.1 aşılamam olumsuz.martta 2. aşılamamı olcam.umaım tutarrr
bende 1.5 yıllık evliyim.hiç korunmadıgım halde hamile kalamadım.ikimizdede sorun yok diyor doktorlar.sadece biraz eşimin morfilitesi düsükmüş.1 aşılamam olumsuz.martta 2. aşılamamı olcam.umaım tutarrr
eşinin sperm sayısı, harketlilik ve morfolojiis kaç? umrım tutar aşılaman...nerde yaptırıyorsun canım
lsayı 367x2 milyon hareket 25 morfolite 13. nasıl sence:? hatay antakyada özel bi hastanede yatırıyorum
l
canım bence çok kötü değil, onun için aşılama önermişler..benim eşimki çok daha düşük onun için hiç aşılama düşünmedik..dotorda önermedi zaten..
selam kızlarr okuldann gelebildim amaa pazar günü topiğin tatil günü sanırsam :))Neysee ben konuma devam edeyim :=)) CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
toplam=23 yasini şerif
Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=20
toplam=20Ayetel kürsi
arkadaşım 2 yasinde benden okudum Allah kabul eder inşallah
çok sağol canımmm Allah razı olsunn ettiğiniz dualarr Craftynin deyimiyle ışığınız olsun inşallahtansel içinde 50 ayetel kürsi
anam nirde bu millet
333 tane yazıyordu eslemcim Allah kabul etsinn çok sağoll desteğin içinn :)SeLam şekerLer ..
ßende Crafty için bir yasin,TannseL için 10 ayeteL Kürsi okuDum..
ALLah kaßuL etsin duaLarımızı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?