- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.041
ay bacım seninki de zor be :) ama dur bi rahatlatayım seni... kayınvalidem yemeğe çağırır bizi... giderim ki... bi bakıyorum tüm yemekleri ben hazırlamışım :) ve bu hazırlık 8-10 kişilik... ve bu herseferinde aynı oluyor..
sus gız:76::76::76::76:
naber canım nittin giremiyosun bu aralar pek
yada denk gelmiyoruz
vah yavrummmmmmmmmmmm
kıyamam
benımkı de aynısını yapar yakın olsak emin ol.
# tgba87
# irm83
kızlar sizler nasılsınız?
ben iyiyim ve yorgunum cnm ne olsun iştee uğraştan başkaa :)
ne yakını :) arabayla yarım saat otobüsle 2saat.. aynen kimse düşünmüyor bu da insandır yorulur.. kendileri bütün gün evde gel keyfim gel.. en son yemeğe çağırdığında eşimle görüştü.. eşim de dediki kendi ellerinle yaparsan geliriz.. yoksa siz gelin bize nasıl olsa yemekleri hanım yapıyor :) hemde arabaları var bizim yok..
hmm bugün de dinlenemedin anlaşılan.. zor ya.. eskiden de böyle stresli miydi ki hayat.. yoksa yine stresliydi de anne babamız belli etmiyordu bize
bence dahada stresliydi okula gitmekten başka bir iş yapmadım eşimde nöbetçi canım sıkılıyor iştee.Annelerimiz babalarımız bence hiç birşeyi belli etmiyordu yoksa neleri vardı nelerii kimbilirrrr:97::97::97::97:
haklısın aynen katılıyorum sanaa hormonluyuz biz amaa yediklerimizden kaynaklanıyor sinirimiz stresimiz yani bence öyle yada rahat batıyor azıcıkk:=))ben şahsen şimdi düşününce de, annemden babamdan yanımdayken hiç bir şikayet sıkıntı duymaz görmezdim... şimdi biz ne yapıyoruz.. en ufak şeyde stresimizi ilk bize çatana boşaltıyoruz.. bana öyle geliyor
müstakbel bebeğimin en bi tatlı teyzeleri
canım KARDEŞLERİM :)
hepiniz iyi ki varsınız
şu dua varya resmen sırtımda kalkan hepinizden ALLAH RAZI OLSUN
reglim bitsin o zaman da başlayalım herbirinize sırayla emiiiii
ben bugün hep iş yaptım bide uyudum
regl sancım her ay artıyor bu ay tavan yaptı
kan pıhtısı olayı da abarttı bugün sürekli geldi hele 3 kere korkuttu beniresmen avuç içi kadar büyük sölemesi ayıp :)
sizler napıosunuzzzz
mediiiiiiii
kaynananı içine tarantula kaçmış bacım bence :)
haklısın aynen katılıyorum sanaa hormonluyuz biz amaa yediklerimizden kaynaklanıyor sinirimiz stresimiz yani bence öyle yada rahat batıyor azıcıkk:=))
Kıyamamm canım senn doktora sordunmu bu olayıı niiye öyle geliyorki kist falanmı var yoksa:
bugün abarttı yarın sorarım ii bi dr sa
kist vs yok geçen ay gittiğimde herşey çok ii demişti dr cuk
siz nasılsınız asılll
kopiş 10 dk nedeni ile cvp yazamadım kuşumm
sen nie ara veriosun bakiim bebeğeeeee
CRAFTY elmakurdum nerde canım gözüm onu arar oldu topikte amaa göremiyorum bir türlü bendemi bi,şey var yoksaa.İnşallah hiç bişey çıkmazzz ilaç iğne falan kullanıyorsan belkide o yapmıştır yada yumurtaların fazla fazlaydı onlar kırılmıştır
merhaba dua okuyorsanız bende katılabılırım..
gunum cumartesı ıdı,cuma gunu test yaptım negatıftı dun kahverengı leke vardı az,bugun de yok denecek kadar azdı..
ama normalde de kahverengılerden ıkı gun sonra kırmıızı gelır..
eger regl olmazsam bende okuyabılırım
bende regl olucam dıye beklıyorum zaten..bir an önce olsammm
bır sorum olacak,
preseed kullanan var mıydı cok övüyorlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?