- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.081
medikalcim kritik günlerdesin değil mi,
hadi bakalım rastgele
medikalcim kritik günlerdesin değil mi,
hadi bakalım rastgele
ben geldiiim günaydın kızlar hepinizi çk özledim bensiz 50 sayfa devirmişsiniz.. tabiki pazartesi sabahı hepsini okumamı beklemiyorsunuz dimi.. bu yüzden söyleyin bakem ne var ne yok güzel haberler varmı???
günaydın yokmu sebbos hanım hanım huuuuuu
ben aslında yumurtalama günümden bir gün öncesini ve birgün sonrasını değerlendirebildim.
yumurtlama günümde uyumuşum..eşimede çok kızdım zaten uyandırmadı diye..garibim şaştı kaldı..ne yapacaktınki uyanıp ne güzel uyudun işte diyo
ben aslında yumurtalama günümden bir gün öncesini ve birgün sonrasını değerlendirebildim.
yumurtlama günümde uyumuşum..eşimede çok kızdım zaten uyandırmadı diye..garibim şaştı kaldı..ne yapacaktınki uyanıp ne güzel uyudun işte diyo
kız zaten önemli olan öncesi ve sonrası
sanki hiç çalışmamış gibi konuşuyon
bi de eşine kızmış ya bak şuna
gerçekten mi? yumurtlama günü önemli değilmi yani.
te allahım ya, yumurtlama gününden 2 gün öncesi ile 4 gün sonrası arasındaki dönem çalışman gerekn dönem sadece o gün değil yani cicim
ben geldiiim günaydın kızlar hepinizi çk özledim bensiz 50 sayfa devirmişsiniz.. tabiki pazartesi sabahı hepsini okumamı beklemiyorsunuz dimi.. bu yüzden söyleyin bakem ne var ne yok güzel haberler varmı???
gerçekten mi? yumurtlama günü önemli değilmi yani.
en az 1-2 öncesi ve 1-2 gün sonrası önemliiii
öncesinde olacak çünkü yumurta çatlayınca hazırda sperm bulunsun hemen yola koyulsun.
öncesinde olmadıysa sonra olsun ki yumurta çatlarken yine sperm olsun.
Yumurtlama gününden 26-48 saat sonra yumurta çatlıyormuş
hmm :26:
Işte bak ben bunları bilmiyorumki benim bebem olsun
bilmeyince daha kolay oluyor aslında
gerçi doğru olabilir..
Sonuçta bir defa tutturdum
Kızlar günaydın hepinize
Eee neler oldu anlatın bakalım
Hamiş varmı ?
Kimler kırmızı kartı yedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?