Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

pazartesileri hiç sevmiyorum ben
zaten bir pazar tatilim var..ardından pazartesileri çok yoğun oluyo..sanki çok dinlenmişim gibi birde pazartesi yoğunluğu çekiyorum.

nasılsınız bakem... cuma akşamı çok heyecanlandım... şeffaf jöle gibi akıntı geldi... mütiş heyecan yaptım eve giderken erken gebelik testi aldımm.. ama gidince baktım crafty bendede olmuştu ama test negatif çıktı yazmış... bende korktum cesaret edemedim test yapmaya bekliyecem biraz daha

Günaydın Fıstıklar;

Geçmişi okumadan geleceğe dalıyorum
bu ay doktora gitmedim ara verdim demiştim..KAfam o kadar rahat ki çook huzurluyum ..Düşünmüyorum hiç,oluruna bıraktım.Ama ovulasyon dönemini de pas geçmiyorum tabi:92::92:
Hatta düşünmediğim için kocişle tekrar eski günlerimize döndük

2010 hep bebek yılıydı bnm için ama ne yapalım...2011 de fena sayı değil

Sizde ne var ne yok...2010 un son hamişi kim olacak bakalım

ne zamandı canım adet günün :26:

kızlar 2011 yılı bebek yılıymış..
bu zamana kadar kariyerine önem veren bayanlar 2011 yılında annelik duygusuna kapılıp bebek yapacakmış..özellikle boğa burçları için bebek öne geçecekmiş 2011 yılında. bilgilerinize
bizde zaten bebek fikri vardıda demekki 2011 yılında topic daha kalabalık olacak

içene doğuyor diyorlar ya çok doğru.
bir şeyler hissediyorsan yap ama hissetmiyorsan bekle canım :18:

canımm her ay olduğu gibi hissediyorum tabi... ama bide bu ay daha umutluı olmamın nedeni benim adetimden 6 gün önce kahve rengi akıntıyla sinyal veriridi şimdi oda yok... çok heyecanlıyım korkuyorum.. belirti olarakda hiçbişey yok sadece 3-4 gündür hergün baş ağrısı çekiyorumm oda belirti sayılırmı bilmiyorum artık

Kızlar hepinize günaydın;

Dualarınızı benden eksik etmediğiniz için hepinize çok teşekkür ederim..Allahım sizinde duanızı kabul etsin ve bebişinize kavuştursun..

TÜP BEBEK zor bir yol ama Allahın izni ile çıktık bu yola..daha tedavinin çok başı..İlerleyen zamanlar ne gösterecek bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…