Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

biraz daha bekle canım bekleyebilirsen. yeni seneyle birlikte alırsın güzel haberini inşallah

günaydın canım hoşgeldinn

Dualarımız sizinle inşallah
Allah sizin ve herkesin yardımcısı olsun

izmirlikuzum hamile olmanı senin kadar isterim ama sen yinede kendini çok kaptırma..hayalkırıklığı çok kötü oluyor bizzat yaşadım..canım sen ne zamandır bebiş istiyorsun?bi sorun varmıydı?bide adet günün ne zaman?

cnm sen başladınmı tüp bebek tedavisine...hayırlı olsun..dualarımız hep sizinle.

Eeeeeee kızlar nettiniz hafta sonu

hafta sonu yine temizlik yemek ve ütü ile geçti..yorulduk yine dinlenemedik..

kızlar hepinize günaydınnn,
medicim çalışmalarda rasgele
ssbulutum allah tamamna erdirsin canım
izmirli zuzu senin regli gelmedi galiba?
bu arada bende gelen giden daha yok ama biliyosunuz cumartesi akşamüstü test yaptım negatifti
heralde gecikmeli gelicek

medicim hafta sınu yoğun geçti yaa..dün temizlik yaptım, akşamda misafirlerim vardı..şu an acayip yorgunum..
Craftycim çapa ya gidecekti, onun için yok galiba..
ha evet ya çapaya gidecekti veet
bende huc temızlık yapamadım
ruyamda evımde bisürü küçük fare gördüm
evı temızleyemedıgım için gördümn heralde ıyy iğrençti

bütün hafta sonu temizlikle uğraştım

elıne saglık eylulcük

cnm sen başladınmı tüp bebek tedavisine...hayırlı olsun..dualarımız hep sizinle.

hafta sonu yine temizlik yemek ve ütü ile geçti..yorulduk yine dinlenemedik..

evet canım başladım tedaviye..geçen hafta doktora gittik eşimin sperm sonuçları kötü..Aşılama bile önermedi, tüp bebek kaçınılmaz dedi..bende iş olarak 1,5 ay rahat bi dönemdeyim..bu dönemde yaptırmak istedim..İnşallah sonu iyi olur....

ya ben bu ay geboş olmak istiyorumm son 5 aydır hep böyleyım zati de)
offfff olmayınca çok üzülüyorum
etrafımda doguranlar fılan var
bana nıye batıyo bukadar bu ınsanlar ya
evlerıne gıtmıyorum oturmaya sırf sınırım bozulmasın dıye
psıkomanyak oldum ben:2:

Son düzenleme:

günaydın canım
sağol darısı başınıza inşallahh

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım... allahım sanada tüp bebek konusunda gerekn gücü nasip etsin..
ben 8 aydır deniyorum bu ayda klomen kullandım doktor takibinde oldu herşey, uzun süre doğum kontrol ilacı kullandığım için hemen olmuyor sanırım... bakalım bu ayda olmazsa eşim sperm testi verecek...

canım bencede eşin versin sperm testi, sonucu görmekte fayda var....

iyiyim canımcım..geldik işe aynı yoğunluk başladık...senin adet günün ne zamandı?test yapmışsın negatif çıkmış ama..

kolay gelsin canım,inşallah herşey iyi olucak,allah tedavinizde sabır ve başarı versin..benim adet günüm ya cumartesi ya dündü ben cumartesi öğln yaptım testi yaptım..ilk idrarla yapmadım salak gibi,ama negatifti..

aynen canım..cuma günü eşimin arkadaşına gittik..2,5 yaşında kızı var..bi arkadaşı daha geldi 2 yaşında kızı var..sohbetleri hep bebekti..nasıl üzüldüm anlatamam..gitmeyeceğim artık böyle ortamlara..

ben de öyleyim medicalcim bozuluyorum olmayınca ama napalım işte demek ki bir zamanı var
bizim dışımızda gelişiyor bişeyler
biz elimizden geleni yapıyoruz allah ta verecek zamanı gelince
bir de reglim azıcık gecikti iyice sinir harbi,kendime hep olucak regli biliyorum deyip kötüye hazırlıyorum,ama acaba mı diye de bir ümit oluyor açıkçası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…