- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #11.141
ben de öyleyim medicalcim bozuluyorum olmayınca ama napalım işte demek ki bir zamanı var
bizim dışımızda gelişiyor bişeyler
biz elimizden geleni yapıyoruz allah ta verecek zamanı gelince
bir de reglim azıcık gecikti iyice sinir harbi,kendime hep olucak regli biliyorum deyip kötüye hazırlıyorum,ama acaba mı diye de bir ümit oluyor açıkçası?
ben de öyleyim medicalcim bozuluyorum olmayınca ama napalım işte demek ki bir zamanı var
bizim dışımızda gelişiyor bişeyler
biz elimizden geleni yapıyoruz allah ta verecek zamanı gelince
bir de reglim azıcık gecikti iyice sinir harbi,kendime hep olucak regli biliyorum deyip kötüye hazırlıyorum,ama acaba mı diye de bir ümit oluyor açıkçası?
aynen canım..cuma günü eşimin arkadaşına gittik..2,5 yaşında kızı var..bi arkadaşı daha geldi 2 yaşında kızı var..sohbetleri hep bebekti..nasıl üzüldüm anlatamam..gitmeyeceğim artık böyle ortamlara..
benim de çevremde herkes hamileydi.
Allah biliyor ya bende hiç onlara gitmek, hatta görmek istemezdim.
Üzülüyordum çünkü.
Dediğin gibi Allah zamanı gelince veriyor işte.
Üzülüyordum çünkü.
hmmm peki dua ile bu zamanı öne alabiliy miyiz:26:
tannsell mistral kızlar siz nasılsınız?
evet canım başladım tedaviye..geçen hafta doktora gittik eşimin sperm sonuçları kötü..Aşılama bile önermedi, tüp bebek kaçınılmaz dedi..bende iş olarak 1,5 ay rahat bi dönemdeyim..bu dönemde yaptırmak istedim..İnşallah sonu iyi olur....
ya ben bu ay geboş olmak istiyorumm son 5 aydır hep böyleyım zati de)
offfff olmayınca çok üzülüyorum
etrafımda doguranlar fılan var
bana nıye batıyo bukadar bu ınsanlar ya
evlerıne gıtmıyorum oturmaya sırf sınırım bozulmasın dıye
psıkomanyak oldum ben:2:
benimki de psikopatlık derecesine hızla yaklaşıyo, kırmızı ışıkta beklerken yan arabada yeni bebeğiyle arka koltukta oturan kadına ve bebeğine bakacam diye trafiği felç ettim
3 yaşında bi kızı olan görümcem ocakta 2. bebeğine doğum yapacak gel de girme öyle ortamlara
zuzu sen nekadar doğum kontrol hapı kullanmıstın canım
iyiyim cnm..bildiğinden öte birşey yok ..
hayırlısı olsun cnm..inşallah hemen tutarda aramızda bir hamilemiz daha olur
bende sinir oluyorum hamilelere..allahdan burda hiç hamile arkadaşım yok.
bende bu ay olmazsa ocakda eşimi doktora götüreceğim.bir bakalım bizimki ne durumdaymış.
öyle canım ya zor bir durum.. Ama nasip işi işte...bak ben bu bebiş sevgisinden en zor yol olan TÜP BEBEĞE gözüm kapalı girdim..iğneden acayip korkarım..yaklaşık 50 tane iğne olcam hemde hormon iğnesi...
o ümit hep var bizlerde..çok enteransan bir duygu hali oluyor..canım sen ne zamnadır istiyorsun bebiş..
kesinlikle götür eşinide..bende olmayınca kendim dpktpra gidip duruyordum..meğer sorun eşimdeymiş..ona kalsa kendinde sorun yoktu..
Üzülüyordum çünkü.
Bulutumm sana bişi sorcam
ya cuma günü ömrümde ilk defa gördüğüm o şeffaf jöle kıvamında akıntı geldi
sendede oldumu hiç
cnm eşimde zaten bende kendime bir baktırayım diyo..onada üzülüyorum çok istiyo o da..geçen hamile kaldığımda sank, istemiyomuş gibi gelmişti bana..çok sevinmemişti falan meğer adamcağızın bir sorun olduğu içine doğmuş..düşükten beri devamlı söylüyo bizimde olsun artık diye.doktora gidicez ocakda.umarım bir sıkıntı çıkmaz.gerçi rabbim dermansız dert vermesin.
Bulutumm sana bişi sorcam
ya cuma günü ömrümde ilk defa gördüğüm o şeffaf jöle kıvamında akıntı geldi
sendede oldumu hiç
Canım Allahım en kısa zamanda nasip etsin sanada.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?