Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

o ümit hep var bizlerde..çok enteransan bir duygu hali oluyor..canım sen ne zamnadır istiyorsun bebiş..

benim de çevremde herkes hamileydi.
Allah biliyor ya bende hiç onlara gitmek, hatta görmek istemezdim.
Üzülüyordum çünkü.
Dediğin gibi Allah zamanı gelince veriyor işte.

benimki de psikopatlık derecesine hızla yaklaşıyo, kırmızı ışıkta beklerken yan arabada yeni bebeğiyle arka koltukta oturan kadına ve bebeğine bakacam diye trafiği felç ettim

3 yaşında bi kızı olan görümcem ocakta 2. bebeğine doğum yapacak gel de girme öyle ortamlara

tannsell mistral kızlar siz nasılsınız?

iyiyim cnm..bildiğinden öte birşey yok ..

hayırlısı olsun cnm..inşallah hemen tutarda aramızda bir hamilemiz daha olur

bende sinir oluyorum hamilelere..allahdan burda hiç hamile arkadaşım yok.
bende bu ay olmazsa ocakda eşimi doktora götüreceğim.bir bakalım bizimki ne durumdaymış.

öyle canım ya zor bir durum.. Ama nasip işi işte...bak ben bu bebiş sevgisinden en zor yol olan TÜP BEBEĞE gözüm kapalı girdim..iğneden acayip korkarım..yaklaşık 50 tane iğne olcam hemde hormon iğnesi...

kesinlikle götür eşinide..bende olmayınca kendim dpktpra gidip duruyordum..meğer sorun eşimdeymiş..ona kalsa kendinde sorun yoktu..

hayırlısı olsun be güzelim,
olsun da varsın tüpçüden olsun
bebiş gelince bütün acıları, üzüntüleri unutursun

kesinlikle götür eşinide..bende olmayınca kendim dpktpra gidip duruyordum..meğer sorun eşimdeymiş..ona kalsa kendinde sorun yoktu..

cnm eşimde zaten bende kendime bir baktırayım diyo..onada üzülüyorum çok istiyo o da..geçen hamile kaldığımda sank, istemiyomuş gibi gelmişti bana..çok sevinmemişti falan meğer adamcağızın bir sorun olduğu içine doğmuş..düşükten beri devamlı söylüyo bizimde olsun artık diye.doktora gidicez ocakda.umarım bir sıkıntı çıkmaz.gerçi rabbim dermansız dert vermesin.

Bulutumm sana bişi sorcam
ya cuma günü ömrümde ilk defa gördüğüm o şeffaf jöle kıvamında akıntı geldi
sendede oldumu hiç

benim sadece yumurtlama zamanında olmuştu canım onun dışında hiç dikkatimi çekmedi.benim genelde akıntım hep olur o yüzden hiç akıntıya belirti olarak bakmadım şimdiye kadar.
benim en önemli belirtim çok uykum oluyordu ve karnım gazdan şişti.
ayrıca ateşimi de ölçmüştüm düşmedi.

Canım Allahım en kısa zamanda nasip etsin sanada.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…