Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

AYYY KIZLAR ÇILDIRDIM NASIL ANNELER VAR YA SİZLERLE DE PAYLAŞMAK İSTEDİM SABAH SABAH CANIM SIKILDI YAA...

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) polisi, korkunç bir cinayetin şüphelisini yakalamak için seferber oldu. Cinayeti işleyen kişi ise bebeğini doğar doğmaz öldüren bir anne. Ancak iddia edilen olayın çok daha ilginç bir boyutu var.

Dubai polisi, Uluslararası Havaalanı ve civarında insan avı başlattı. Yakalanmak istenen kadın, bir tuvalet kabininde doğum yaptıktan sonra bebeğini burada boğduğu düşünülen bir kadın.

Polis, bir uçağa atlayıp ülkeyi terk etmeden cani anneyi yakalamaya çalışıyor.

Yeni doğmuş bebek, Pazartesi günü Dubai havaalanının birinci terminalindeki tuvaletin çöp bidonunda bulundu.

BOĞDU VE ÇÖPE ATTI
Polis, cani annenin göbek bağını elleriyle kopardığını, ardından giysisiyle bebeğini boğduğunu düşünüyor. Annesinin öldürmek istediği bebek, bir yolcunun tuvaletteki kabinlerden birinde çok fazla kan olduğunu havaalanı yetkililerine ihbar etmesinin ardından ortaya çıkarıldı.

Kabinden çöp bidonuna giden kan izleri olduğunu gören polis, korkunç manzarayla karşılaştı.

İlk yardım ekipleri, henüz hayatta olan ve nefes almaya çalışan bebeği hemen kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Dubai polisi, yakalanması için Interpol’den yardım istedikleri kadının 30 yaşlarında ve Etiyopyalı olduğunu düşündüklerini belirtti. Eğer yakalanırsa, bebeğini boğarak öldüren anne cinayetten yargılanacak.

aman kız bişi olmaz 3 ay :) sabredersiniz okadar
yeğenimiz nasıl.. kendini nasıl hissediyorsun
Bebişim iyi olsun da sabrederiz tabii.
zaten benim de gözüm uykudan eşimi görmüyor bile
bahane oldu bu da
heeee anladım cnm dıkkat et kendıne eşin azmana dönüşür yakında :)

bebiş iyi olsun 9 ay da beklermiş beni
he dedim beklersin sen.
aynen o yolun sinyallerini vermeye başladı bile

CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
haykolik=1 Yasin
medical secreter=3ayetel kürsi
toplam=29 yasini şerif
KALAN=12

Tansel için AYETEL KÜRSİ
Tgba87=38
mevr=50
eslem=10
DOSTHANE=100
medicalsecreter=6
sevdalinka=20
mistral=3
haykolik=3
FUNDA89=80tane
EYLÜL.YN=5
bulutum=5
beklemede=10
toplam=333Ayetel kürsi
KALAN=0

TANSELE OKUNAN DUA SAYISI TAMAMLANDI ŞÜKÜRLER OLSUN.OKUYAN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLII EVLATLAR NASİP ETSİN.DUALARIN , PEYGAMBER EFENDİMİZİN VE RABBİMİN SEVDİĞİ BÜTÜN KULLARINN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAHCRAFTYE YASİN OKUYANLAR VARSA ÖZELDEN MSJ ATSIN...

yarın aksam mubarek aksam okurum ınsallah bı aksılık olmazsa
yasinimi.

yarın aksam mubarek aksam okurum ınsallah bı aksılık olmazsa
yasinimi.
tamam canımm inşallahh
CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
haykolik=1 Yasin
medical secreter=3ayetel kürsi
Koprina87=2
toplam=31 yasini şerif
KALAN=10

kızlar Tanselin dua sayısında 3 eksik vardı onuda okudummm tamamlandı oraya yanlış yazmışım

Ankarada hava bugün çok güzel görünüyor :) ufak tefek bulutçukları saymazsak.. iç karartıcı değil yani :) hı ben üşüyorum o ayrı konu..

aaa dualara başlamışsınız kaç gündür girmiyorum hiç haberim yok. bende okurum yasin, ne zaman okuyacaz? 1 tanemi? crafty için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…