Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

çatlatma iğnesi kullanmıyorum cnm ve herhangı bı ek bısey
evet benım de laboquıck marka bıozardcım
ama gecen ay böyle olmamıştı çok şaşırdım doğrusu

canım bu markada yapıyo bazen böyle.bende bikaç defa gördüm.belki iki yumurtan falan vardır.anca düşüyordur lh.ama sorun olacağını sanmıyorum sen tam pozitifi gördüğünde çalıştıysan bide ertesi gün artık beklemeye geç bence.

evet calıstım bıozardcım
ay hadı ınsallah ya
eşim grıp olmasaydı bu aksam da calısıcaktım emme
adam yatıyo kıyamam yaw

selam kızlar şimdi doktordan geldim sağ yumurtalıgımda 3 cmlik kist ve rahimde yara varmış ve kistim gebeliğe engelmiş moralim çok bozuk ağlaya ağlaya şiştim ağrımda cabası

canım üzülme allah vermek isterse verir.benimde varmış sağ tarafımda buyuk bi kist ama allah isteyince oldu.ilk doktora gittiğimizde doktor kan değerimi düşük bile bulmuştu.boş gebelikten şüphelenmişti.bi kaç gun sonra yeniden test yapınca değerim yukseldi.keseyi de gorduk.tabi inş sonu gelir..

canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah şimdi nettende baktım kisti olup hamile kalan bir sürü kadın varmış dediğin gibi allah dilerse olur ama benim kistim bu ay oluştu sanırım adetlerim düznli ve çok sancılı olmazdı bu ay 2 gündür şiddetli sancım var

canım ovulasyon testi ile ilgili topikte okumuştum, ovulasyon testinde çift çizgi oanlar hamile oluyorlar...canım inşallah hamilesindir....

evet calıstım bıozardcım
ay hadı ınsallah ya
eşim grıp olmasaydı bu aksam da calısıcaktım emme
adam yatıyo kıyamam yaw

canım yeter o kadar çalışma zaten.yazık adama bugünde rahat bırak bari.hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay tutar.ateşte ölçseydin çatlayıp çatlamadığını anlardın aslında ii olurdu.yada zaten ağrın olduysa ve geçtiyse anlamışsındır çatladığını.

beklemede cnm kistin ne kisti acaba...bide yara nası bişi ilk defa duydum? rabbim dermansız dert vermesin .... bende ki hiç geçiktirmedi aksine tam zamanında olurum... evet gebe kalan çok.... medical senin tüpler falan açıkmış allahtan bende bide o sorun var neyse ki tek taraf açık ama yapışıklık çok rabbim nasip ederse artık kısmet...

benimkinede 5 cm dedi.gerçi tam olarak hatırlamıyorumda şok olmuştum o anda .çünkü her ay düzenli adet oluyodum ve sadece ilk gunu ağrılı geçiyodu.hiç aklıma bile gelmezdi.çocuk olmuyo değilde bazen biraz zor oluyomuş. bide hamileyken 4. ayda filan bazen kendiliğinden geçiyomuş..

canım bendede oluyodu öyle kistler ilaç kullanıyosun geçiyo 1-yada2. adetinde atarsın stress yapma..yarada çok büyük deilse müdehale etmiyolar yada dondurma yada yakma diye işlemler var onları uyguluyolar..hepsinin tedavisi var canım kafana takıp stres yapma kistler sstreslede alakalı..Rabbim dermansız dert vermesin canım..

bilmiyorum canım o an hiç aklıma gelmedi sormak zaten benim doktorum izindeymiş onun yerine başka bi doktor vardı ona gittim kist dediğinde öyle kaldım bişey soramadım yara rahimde 1 ay önce smear testi yaptırmıştım yara şüphesiyle temiz çıktı ne oluyo anlamıyorum 1 ayda yaramı oluştu şikayetimde yoktu aniden oldu şu 2 gündür

beklemecim canım benim geçmiş olsun...canım iyi bildiğin 1 doktora daha git...bazen doktorlar değişik yorumlayabiliyor.

aynen benimde adetlerim düzenli ve sancısızdı kaç defada muayene oldum bişey yoktu heralde bu ay oldu

amin canım dr dedi zaten adetin3.yada. günü bakalım belki adetle atılır diye sanırım dediğin gibi stres çok etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…