Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar banada dua edin aşılama yaptırdım bugün 12 gün sonra sonuçlanır..duaya çok ihtiyacım var..

inanki kendime ne kadar istiyosam burdaki herkes içinde aynı şekilde istiyorum inş.. rabbim bu ay yüzünü güldürür inş.. bu arada bana dr aşılama olmaz eğer normal olmazsa drek tüp bebk dedi.. tüp tecrübesi olan nasıl yapılıyo ne hissediliyo acı var mı falan anlatabilirler mii

canım şu an tüp bebek tedavisine başladım..Dikenli bir yol ama inşalah sonu iyi olur..tecrübelerimi ilerleyen günlerde paylaşırım..daha tedavinn başındayım bende daha bişey anlamadım..

ya umudum yok ama şöyle bişey takıldı kafama gebelik yok diye ilaç aldım daha adette olmadım gebelik olsa doktor görürüdü dimi ultrasonda rahimde bişey görmüyorum dedi

gorurdu canım vagınal ultrasonla baktıysa kesın gorurdu

haykolik,crafty,tannsel,damlasu22,beklemede,cazii,beyza01,aysav,avci82,akillibidik,TATCAD,dosthane,
masalllah bu satte ne kadar kalabalıkızz

canım şu an tüp bebek tedavisine başladım..Dikenli bir yol ama inşalah sonu iyi olur..tecrübelerimi ilerleyen günlerde paylaşırım..daha tedavinn başındayım bende daha bişey anlamadım..

her aklıma geldiğinde kendimi her düşündüğüm an senin için dua edicem..... inş. başarılı bi süreç olur... nerde başladın yani neler istediler bak teekk tekk anlat olur mu hem müjde ni alalım hem bilgilenelim ama ben kaçırırım özelden de yaz bna olur mu :) bak heycan yaptım şimdi senden çok :) hadi hayırlısı...

volüm:4 cc
viskozite: artmış
likefikasyon: 20 fazla
ph:9
lokosit: 2.2x10.6
sayı: 250.000.000

WHO'YA GÖRE: % 10

1.SAAT HAREKETLİLİK: %10 İLEİ HAREKETLİ REFERANS: % 70-% 90 İLERİ HIZLI HAREKETLİ ?
% 20 İLERİ NORMAL HAREKETLİ
% 20 A TİPİK HAREKETLİ
% 30 İLERİ YAVAŞ HAREKETLİ
% 20 YERİNDE HAREKETLİ

3.SAAT HAREKETLİLİK: % - İLERİ HIZLI HAREKETLİ
% 20 İLERİ NORMAL HAREKETLİ
% 40 İLERİ YAVAŞ HAREKETLİ
% 10 A TİPİK HAREKETLİ
% 30 YERİNDE HAREKETLİ

PEK İÇ AÇCICI DEĞİL SANIRIM....

cazimmmmm
tannselime ederken beni de sıkıştır araya
bende başlıorum memorial de
ctesi randevum varrrr
HELECANLIYIMMMM
10 numara değil ammaaaa 10 üzerinden 8 bence :)
normal şekerim bu sonuç
hele benimkine ve tannselime göre WUHHUUUUWWWW yani öle söliim :)
korkulcak bişi yokkk

Sevindim şimdi bak.Çok şükür.O zaman arıza bende.

canım benim eşimde ileri hareketllik bir teste sıfır çıktı, birinde %5...sperm sonuçlarında sayı, ilri hareketlilik ve morfoloji çok önemliymiş..ileri hareketlilik sizde %10 çok kötü değil...sperm sayısı kaç onu anlamdım...250.000.000 yaıyor bu değer miliitredekimi öyleyse çok iyi..benim eşiminki 15 milyon civarında......

ay allahıııımmmm nasıl sevindim anlatamam yaaaaaaa etmem mi tatlım yaaa olcak bak görün benim içime doğdu 2 niden de müjdeli hbr alıcam sonunda.. yav bende normali beklemesem de sizle başlasammı :) ay bakarsın normalden bu ay bende de bişiler vardır ne güzel olur hep beraber :) bnm zor da nesse kendime zaman verdim 4 ay olmadı beklemiycem... bak bütün detaylarıyla öğrenmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…