Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aynen şeker ya bende telefonlara bakıyorum burda. zaten çok kalabalık bir yer değil şirket ama işler acaip yoğun çıldırıyorum. malesef sonra izin almakta böyle zor oluyoo.. aman be işveren değil mi topunaa.....

ahaha.. yoksa hamile mi kocişin ayol kızım adamı öldürcen mi sen.. okadar enerjiyi birden yükleme adamcağıza yazık.. sabah işe çıkmadan 2 yemek kaşığı pekmez yedirsen bile yeter yani.. okadar abartma.. zehirlenir.. eltim kocasına ballı cevizli.. bilmemneli bişe yapmıştı kayınım 3 gün yattı ateşi falan çıktı.. midesi bulandı hep.. kas çizim derken göz çıkarma :)

film ağar gelmiştir uzun sürmüş ya

Kaçırdıklarına üzülme Zeyno hepsi bunalımdı,daha yeni geldi neşemiz.
Bu crafty,medical ve poti varya bunlarda olmasa hepten ascaz kendimizi

düşkünler evi, kadın sığınma evi fln var ya
bide bebek yapma evi açsalarrr
adamlar kendi aralarında
kadınlar kendi aralarında otursa muhabbet etse
psikolog olsa bizi rahatlatsa
haydar dümen gelse taktik verse
ibrahim amcam bize soğan, keçiboynuzu vs kürler yapsa
gebe gebe çıksak o evden

Ahaaaa anam öyle iş dostlar başına,kadroda açık varsa benide al.

Kaçırdıklarına üzülme Zeyno hepsi bunalımdı,daha yeni geldi neşemiz.
Bu crafty,medical ve poti varya bunlarda olmasa hepten ascaz kendimizi

birazdan gidicem ama kaynanayi dr getircem,iki saat arabamin camlarindan kar temizlerim artikin bide arabayi isitirim zor geliyo artik bana bunlar,önceden sesimi cikartmiyodum getiriyodum artik canim istemiyo ,söyliycem kaynima,bir dahaki randevuyada onlar getirsin

amaninnn ne güzel olurr

hayırlı bereketli bi ay olur inşallah allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar...allah bekletmesin aratmasın inş...hadi bakayım yeni yıla bebişlerinizle girmeniz dileğiyle....

ayyy ne süper bi fantaziiii,fantazisi bile hosuma gitti valla.süperrrr olurdu

beni de beni de beni deeeee

geçen yıl başladım bu işe... aslında evde oturup kpss çalışacaktım çalışmayı düşünmüyodum burası denk geldi evde oturacağıma büroda takılırım dedimm en azından ssk işlerrr amann şimdide pekbi rahat geliyiiiiiiiii bazen takılıyor benim kociş sabah 9,30 akşam 6 gün içinde istediğin yere gitme hakkı (izin almaya gerek yok) daha sen memuriyet diye tutturma diyo haklı mı neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…