Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ay çok kötü bir durum.. eski çalıştığım yerde hamiş vardı.. kız doğum yaptı.. hem ortaklardan biri.. ama kızı o gün bile iş için aradılar şirketteki armutlar.. insanlık kalmamış yaw

koprina davul olsunlar o kızı ısten attıkları ıcın davul olsunlar da tokmak arasınlarrrrrrrrrrrrr emin Allahçıığımmmmmmm

benim tayzemi attılar işten
bebek olunca performans gösteremezmiş
1 sene sonra kocaaa firma battı
teyzem atıldıktan 1 ay sonra 2 kat maaş daha ii pozisyonla işe girdi
mal bu patronlar kızım mal
Allah verio cezalarını işte

koprina davul olsunlar o kızı ısten attıkları ıcın davul olsunlar da tokmak arasınlarrrrrrrrrrrrr emin Allahçıığımmmmmmm

hıh.. :) o bayanın bebişi 3 aylık olunca aramaya başladılar iş başı nezaman yapcaksın diye.. kız en sonunda dayanamadı.. hisselerini devretti ayrıldı ortaklıktan.. en iyisini de yaptı.. zaten bu olaylardan 3 ay sonra da ben ayrıldım.. ortağına bunu yapan işçisine neler yapar allah bilir..

armut armut hepsi gerçekten işleri görülsün sade

ayol ben muhasebeci diye girdim.. bir baktım ki sekreterliği de ben yapıyorum ihaleleri de ben takip ediyorum... gelen malın da sağlık bakanlığı takibini yapıyorum.. dışardan yemek firmasından yemek geliyodu.. kolayını bulsalar önlerine servis etmemi isticektiler.. allah kurtardı vallahii..

bizim şirkettekilerde öyle..güya tatil olur..sabahın köründe ararlar..zaten izin almışım ben demi işim var demekki..telefonu açmayıncada laf ediyolar..

Bizim patron atmaz öle kimseyi.
Arkadaş doğumdan sonra 6 ay işe gelmedi
Sonra emzirme günlerini haftada 2 gün yaptı uzunca bir süre.
Banada yaparmı bilmem

ya kızlar;
benim kocişin sperm sayısı az çıktı işte stresten felan oluyormuş..beni bi görün evde sürekli canım cicim hayatım felan adamın peşinde koşuyom.dün akşam adama balık yaptım, üstünede tahin helvası..çay yanında pekmezli kurabiye..sonra meyve , kuruyemiş bide keçiboynuzu kürü.süper enerjik oldu..bide robin hood diye bir film almış.hadi dedim izleyelim moral olsun. ya film nerdeyse 4 saat sürdü çatladım artık..sabah eşim kalktı midesi tuhaf olmuş acaba neden)))))))))))))

bizim şirkettekilerde öyle..güya tatil olur..sabahın köründe ararlar..zaten izin almışım ben demi işim var demekki..telefonu açmayıncada laf ediyolar..

ahhh ah.. başkasına çalışmak çok zor yaw.. patron olunca kendilerini bişi sanıyorlar.. okadar sinir oluyorum ki.. bir gün işe 5 dk geç kaldım o da kar yağmıştı kışın, trafik pert.. kadın da bana ne dese beğenirsin.. sen bu saatte mi geliyorsun hep.. kendi gelmiş sabah 7de arabası altında nasılsa... öle bi laf soktum ki :) egom çok tatmin olmuştu

kız yapma adamı zehirlicen
benim babam geçen sene hastanelik oldu balık üzeri fındık yedi diye
ağır gelmiş
ama o mide bozulması tamamen keçiboynuzundan benimki de keçiboynuzundan beri midem bozuluo die dolanıo ortalıkta

ayyy bide neden diye sormazmiiigi fazla yükleme yapmisin adama bir anda

Bizim patron atmaz öle kimseyi.
Arkadaş doğumdan sonra 6 ay işe gelmedi
Sonra emzirme günlerini haftada 2 gün yaptı uzunca bir süre.
Banada yaparmı bilmem

DOĞUM YAPINCA HALA BURDA ÇALIŞIRSAM EMİNİM BURDA ÇOCUĞA BEŞİK FALAN YAPARIMM akşama kadar büroda tek başıama oturuyorum en fazla iş olduğu gün yarım saat çalışıyorum odaa bi üye gelecekte kayıt yapacam yada biri aidat ödeyecekte makbuz işlicemm sizde olmasanız ben patlarım burda... öyleki arkadaşlarımı falan buraya çağarıyorum gündüz oturmasına bitanede şal başladım kendime onu örüyorum aradaaa

Gı ne robinmiş o öyle 4.saat.
Anammm adamın miğde iyi almış hepsini
bide soruyo neden diye alem kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…