- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.441
aynen pöfff yani1 günde böyle doğurunca ne yapacaklar bakalım
ay bende burda yalnız çalışıyorum işim olacak gelmicem diye şeyleri patlıyohamile kalınca ne halt yicekler bilmem.. en kötüsü postalarlar
tamam be tamamzilli crafty mesaj kutuna baksan çatlamazsın
koprina davul olsunlar o kızı ısten attıkları ıcın davul olsunlar da tokmak arasınlarrrrrrrrrrrrr emin Allahçıığımmmmmmm
ay çok kötü bir durum.. eski çalıştığım yerde hamiş vardı.. kız doğum yaptı.. hem ortaklardan biri.. ama kızı o gün bile iş için aradılar şirketteki armutlar.. insanlık kalmamış yaw
koprina davul olsunlar o kızı ısten attıkları ıcın davul olsunlar da tokmak arasınlarrrrrrrrrrrrr emin Allahçıığımmmmmmm
elma atsana gi mesajimi catliycam burda
armut armut hepsi gerçektenişleri görülsün sade
attım ya la,ama anca geliyo demekki
kar yağıyo ya orda
bizim şirkettekilerde öyle..güya tatil olur..sabahın köründe ararlar..zaten izin almışım ben demi işim var demekki..telefonu açmayıncada laf ediyolar..
bende geldim arkadaşlar geçmişi tam okuyamadım neler yapıyonuz neler kaçırdım
ya kızlar;
benim kocişin sperm sayısı az çıktı işte stresten felan oluyormuş..beni bi görün evde sürekli canım cicim hayatım felan adamın peşinde koşuyom.dün akşam adama balık yaptım, üstünede tahin helvası..çay yanında pekmezli kurabiye..sonra meyve , kuruyemiş bide keçiboynuzu kürü.süper enerjik oldu..bide robin hood diye bir film almış.hadi dedim izleyelim moral olsun. ya film nerdeyse 4 saat sürdü çatladım artık..sabah eşim kalktı midesi tuhaf olmuş acaba neden)))))))))))))
ya kızlar;
benim kocişin sperm sayısı az çıktı işte stresten felan oluyormuş..beni bi görün evde sürekli canım cicim hayatım felan adamın peşinde koşuyom.dün akşam adama balık yaptım, üstünede tahin helvası..çay yanında pekmezli kurabiye..sonra meyve , kuruyemiş bide keçiboynuzu kürü.süper enerjik oldu..bide robin hood diye bir film almış.hadi dedim izleyelim moral olsun. ya film nerdeyse 4 saat sürdü çatladım artık..sabah eşim kalktı midesi tuhaf olmuş acaba neden)))))))))))))
Bizim patron atmaz öle kimseyi.
Arkadaş doğumdan sonra 6 ay işe gelmedi
Sonra emzirme günlerini haftada 2 gün yaptı uzunca bir süre.
Banada yaparmı bilmem
ya kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?