Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

medi senin görümce ne arasın kızım bu topicte..kadın hamile değilmi? o hamile topiğinde falandır. buraya bakmak aklına bile gelmez bence. sen rahat ol..ne arasın bizim gibi garibanların arasında

şifreli yazcam şekerim
hamilelikte kek yapmak fln die aratırsa bizde o muhabbet vardı gelir bulur bak aman neme lazım yazmayalım :)

Gı uyuyamaz o rüyasında topiği görür,ne konuşuluyo diye meraktan çatlar.
Şahsen ben akşamarı çatlıyom emme pc bana düşmüyoki eşim ve kızımın elinde geziyo
Alcam bi pc daha ohhhh sefam olsun
Telden gircem oda çok yavaş ya

yok yaa uyuyamadım
hava bastı beni pöffffff
bide işte değilim ya sürekli tel çalıo
öldüler sanki 1 gün yokum yahu

aynen pöfff yani 1 günde böyle doğurunca ne yapacaklar bakalım
ay bende burda yalnız çalışıyorum işim olacak gelmicem diye şeyleri patlıyo hamile kalınca ne halt yicekler bilmem.. en kötüsü postalarlar

ahh canım ya o his bende her ay var hatta şu an adet sancılarım var ve hala aynı hissiyat içindeyim normalde benim geçen ay gecikmemeiş olsaydı bugün adet olmam gerekiyordu alçak şaşırttı beni iyice

gel kiz hem sararik ,hem aglarik,hem laflarik,karda hala yagiyo,bide sicacik cayyyyyyy ohhhhh

ben haziran doğumluyum aslında yazı sevmeliyim ama yokk
yağmur yağsın hava soğuk olsun kar yağsın bembeyaz olsun her yer kar koksun burnum kızarsın fln bayılıorum bayılıorum
ne güzel olur gelebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…