Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bana tarkan deme medi
valla bozuşuruz o benimmmmmm
ölürüm ben ona
o dergi için çektikleri fotolar neydi öyle
içim eridi içimmmmmmmmmmmmmmmm

şimdi bi üyemizin elamanı geldi bişey sormaya kız hiç yoksa 28-30 yaşlarında varr... alyansımı görünce AAA SEN EVLİMİSİNN, KAÇ YAŞINDASIN dedi 24 dedim... neden küçük evlendin diyoo... DOĞRU İNSANI BULDUM dedim.

kıskanççççç şeyy

sağolun canlar yımırtlamadan hemen yaptırmam lazım dişlerimi inş. bi sorun olmaz

fıstık.. eğer dişçi sana bir kaç hafta sürer derse bence 1ayı dinlenmek için al... bir de sonra ay bebişim tuttu mu.. tuttuysa ilaçlar bişey yapar mı stresi yaşama.. zaten hepimiz strese meyilliyiz.. :) 1 ay geç olsn stressiz olsun.. tavsiyem.. tabi sen bilirsin yine de

bir insan nasıl ama nasıl bu kadar seksi olabilir
aklım almıyor

Eklentiler

• $tarkanelledergisi1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 21

hahaha .. takma.. sen kaç yaşında evlendin cnm

hamilelikte ağız sağlığı çok önemli bi faktör şekerim.
sen mutlaka dişlerini hallet dr a hamile kalma ihtimalim var de o dikkat eder zaten

Zeyno dişçi işini hallet regli olunca hemen koş dişçiye,bende öle yapcam.
Yoksam olmaz,geri kalan sorularla ilgili fikrim yok

geçen hafta gitmiştim bi dolgu yaptırdım da bi dişim daha var ona da dolgu yapılacak başka da bişey çıkmaz inş. uzun sürmez herhalde. zaten yumurtlama günüme de daha var o günden önce yaptırmaya çalışcam hamile olsam bile hemencik bişey olur mu acep

Ben alıştım 13 yıldır aynı muhabbet.
Hatta daha komiklerini bile yaşadım.
Evden çıktım anneme gidiyorum,kızım küçük hava soğuk annem 3.sokak ötede,
arabasını çıkarmadım yakın kucağımda götürürüm diye.
Hızlı,hızlı yürüyom yanımda bi genç bakıyo falan,bende kızıma bakıyom acaba bişeyimi var diye.
Sonra bana demesinmi"senden çok hoşlandım benimle çıkarmısın"zati hava soğuk kız kucağımda ben koptum tabe
utanmıyormusun kucağında çocuklu kadına asılmaya diye.
"Ben ne bileyim senin çocuğun olduğunu,yeğenin veya karedişin sandım"dedi bende kızamadım napim haklıydı daha 19.yaşındaydım

22 yaşında canımm

hıh benim de bir arkadaşım 29 yaşında evlendi.. kız tabi bakire o yaşa kadar.. ilk gece hastanelik oldu.. kanamalar falan.. ameliyat ettiler.. 1 ay da yasak koydular :) bahtsız arkadaşım benim :) gerçi daha bebek düşünmüyor ama.. ileride sıkıntısı olmaz inşalla hamile kalmakla

arkadaşımın başına da gelmiş aynı şey. iş yerinden biri takip etmiş çıkma teklifi etmiş. karşıdan gelen kocam deyince çocuk şok.. abla kusura bakma falan ee ne güzel genç göstermek

bizde hiç öyle olmadı genç evlenemenin avantajı olsa gerekkk vucut daha esnekkkkkk

anaa

ya kızlar ben burda size yazmaya çalışıyom iş yerinde çaycı abla karşımda habire anlatıyo sülalesi hakkında bişeyler deli oldum yaaa dinlemiyorum işte anlamıyooo

ay bende genç anne olmak isterdim ama olmadı ne güzel allah kızına sağlıklı ömürler versin canım senin fotonu görmüştüm güzel kızsın zaten canım.bakmakta haklılar :82:

arkadaşımın başına da gelmiş aynı şey. iş yerinden biri takip etmiş çıkma teklifi etmiş. karşıdan gelen kocam deyince çocuk şok.. abla kusura bakma falan ee ne güzel genç göstermek

Ohooo bende bu tarz hikayelerden çoook var,hehehe kocam duymasın.
Gerçi bi keresinde yeni doğum yaptığımda şahit olmuştuda amannnn
Aslında bazen insanın hoşuna gidiyo,nede olsa kadınız dimi,gururumuz okşanıyo.

ay bende genç anne olmak isterdim ama olmadı ne güzel allah kızına sağlıklı ömürler versin canım senin fotonu görmüştüm güzel kızsın zaten canım.bakmakta haklılar :82:

Çok sağol canım,evet erken evlilik yaptım zaman,zaman çok pişmanlık yaşadım ama kızıma bakınca ne güzel şey yapmışımda demeden edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…