- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.581
sağolun canlar yımırtlamadan hemen yaptırmam lazım dişlerimi inş. bi sorun olmaz
şimdi bi üyemizin elamanı geldi bişey sormaya kız hiç yoksa 28-30 yaşlarında varr... alyansımı görünce AAA SEN EVLİMİSİNN, KAÇ YAŞINDASIN dedi 24 dedim... neden küçük evlendin diyoo... DOĞRU İNSANI BULDUM dedim.
kıskanççççç şeyy
hahaha .. takma.. sen kaç yaşında evlendin cnm
anam.. sen dişlerine dolguyu bu ay yaptır.. ocakta devam et çalışmalara.. hem beynin psikolojik olarak dinlenmiş olur.. dişçi sana morfin falan yaparsa o zaman da hamiş isen sıkıntı yaratabilir.. yımırtlamaya gelince adetinin neden gecikmiş olduğunu araştır önce derim.. bende bu aralar prolaktinle savaşıyorum.. :) inş sende öyle bi sıkıntı yoktur da kontrol ettirmekte fayda var
hamilelikte ağız sağlığı çok önemli bi faktör şekerim.
sen mutlaka dişlerini hallet dr a hamile kalma ihtimalim var de o dikkat eder zaten
Zeyno dişçi işini hallet regli olunca hemen koş dişçiye,bende öle yapcam.
Yoksam olmaz,geri kalan sorularla ilgili fikrim yok
fıstık.. eğer dişçi sana bir kaç hafta sürer derse bence 1ayı dinlenmek için al... bir de sonra ay bebişim tuttu mu.. tuttuysa ilaçlar bişey yapar mı stresi yaşama.. zaten hepimiz strese meyilliyiz.. :) 1 ay geç olsn stressiz olsun.. tavsiyem.. tabi sen bilirsin yine de
şimdi bi üyemizin elamanı geldi bişey sormaya kız hiç yoksa 28-30 yaşlarında varr... alyansımı görünce AAA SEN EVLİMİSİNN, KAÇ YAŞINDASIN dedi 24 dedim... neden küçük evlendin diyoo... DOĞRU İNSANI BULDUM dedim.
kıskanççççç şeyy
bir insan nasıl ama nasıl bu kadar seksi olabilir
aklım almıyor
22 yaşında canımm
anaaaaammm kocan duymasıınn kııı
Ben alıştım 13 yıldır aynı muhabbet.
Hatta daha komiklerini bile yaşadım.
Evden çıktım anneme gidiyorum,kızım küçük hava soğuk annem 3.sokak ötede,
arabasını çıkarmadım yakın kucağımda götürürüm diye.
Hızlı,hızlı yürüyom yanımda bi genç bakıyo falan,bende kızıma bakıyom acaba bişeyimi var diye.
Sonra bana demesinmi"senden çok hoşlandım benimle çıkarmısın"zati hava soğuk kız kucağımda ben koptum tabe
utanmıyormusun kucağında çocuklu kadına asılmaya diye.
"Ben ne bileyim senin çocuğun olduğunu,yeğenin veya karedişin sandım"dedi bende kızamadım napim haklıydı daha 19.yaşındaydım
hıh benim de bir arkadaşım 29 yaşında evlendi.. kız tabi bakire o yaşa kadar.. ilk gece hastanelik oldu.. kanamalar falan.. ameliyat ettiler.. 1 ay da yasak koydular :) bahtsız arkadaşım benim :) gerçi daha bebek düşünmüyor ama.. ileride sıkıntısı olmaz inşalla hamile kalmakla
Hızlı,hızlı yürüyom yanımda bi genç bakıyo falan,bende kızıma bakıyom acaba bişeyimi var diye.
Sonra bana demesinmi"senden çok hoşlandım benimle çıkarmısın"zati hava soğuk kız kucağımda ben koptum tabe
"Ben ne bileyim senin çocuğun olduğunu,yeğenin veya karedişin sandım"dedi bende kızamadım napim haklıydı daha 19.yaşındaydım
arkadaşımın başına da gelmiş aynı şey. iş yerinden biri takip etmiş çıkma teklifi etmiş. karşıdan gelen kocam deyince çocuk şok.. abla kusura bakma falan ee ne güzel genç göstermek
Ohooo bende bu tarz hikayelerden çoook var,hehehe kocam duymasın.
Gerçi bi keresinde yeni doğum yaptığımda şahit olmuştuda amannnn
Aslında bazen insanın hoşuna gidiyo,nede olsa kadınız dimi,gururumuz okşanıyo.
ay bende genç anne olmak isterdim ama olmadı ne güzel allah kızına sağlıklı ömürler versin canım senin fotonu görmüştüm güzel kızsın zaten canım.bakmakta haklılar :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?