- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.601
ayy ben kıyameti kopardım bütün otel sesimizi duymuştur herhalde
bilio bilio
ama gay o die benle dalga geçio
hiçte gay diil bence
sen nereledesin giiibaska topiklernenmi aldativeyon bizi
bilio bilio
ama gay o die benle dalga geçio
hiçte gay diil bence
ayy ben kıyameti kopardım bütün otel sesimizi duymuştur herhalde
merhabaaaa herkese..... nasılsınız arkadaşlar... ben de geldim kabul eder misiniz acaba?
elmacık ben burdan sana bi istekte bulunmuştum görmedin mi sen onu. hani ocak ta topiğin adı sekmede anlaşılmayan bişey olsun diyee
merhabaaaa herkese..... nasılsınız arkadaşlar... ben de geldim kabul eder misiniz acaba?
ben sadece küçük ayyyy dedim ama peşinden bi gülme krizine tutuldummm nasıl kahkaha atıyorum sinirlerim bozuldu eşim öylee üstümde bi tuhaf geldii oda gülmeye başladı... gülme kızzzz diyo bizimki ama oda tutamıyo kendiniii
enterasan oldu bizimki alışagelmişin dışındaaa
Yok görmedim canım,isterseniz eğer değişiyosa bunun adınıda değiştiririz.
ben sadece küçük ayyyy dedim ama peşinden bi gülme krizine tutuldummm nasıl kahkaha atıyorum sinirlerim bozuldu eşim öylee üstümde bi tuhaf geldii oda gülmeye başladı... gülme kızzzz diyo bizimki ama oda tutamıyo kendiniii
okadar da değildir canım sende :)
hoşgeldinn.. buyur tabii ne demek
teşekkür ederim.. ya ben sizle takılıcam.. hamile olsamda destek olurum size.. anaaa bu arada benim ticker yanlış olmuş yaw.....
teşekkür ederim.. ya ben sizle takılıcam.. hamile olsamda destek olurum size.. anaaa bu arada benim ticker yanlış olmuş yaw.....
süper olur ya. ani bişey çıkıyo zor yetişiyom kapamaya valla biri görcek adım çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?