Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMM.....
iki tane kalbim oldu.. kim olduğunu unuttum ama geçen ay 2 kalbi olan bir arkadışımız o gün test yaptı çift çizgiyi gördü akşama bende test yapimmm tam kırmızılar gelmedi hala nasılsaaa

valla bağımlılık yapıo. eşim yaw nw yazıon ne diyo bu kadınlar sana da hep bunun başındasın falan diye dırlanmaya başladı bile..

Oo baya ilerlemişiz yine..bizim patron yarın yurtdışına çıkıyorda yoğunuz.yumurta kapıya dayanmadan iş yapmazda kendisi..yoruldum valla yine. Konularda baya inca baya hassas. Ben ne yorum yapsam acep.. Hangi konuya katılsamki

buldummm başardımm..
Prolaktin hormonu yüksekliği
Bayanların prolaktin hormonu şikayetlerine karşı sarı kantaron çayı ideal bir yardımcı tedavi imkanı sunmaktadır.
(Prof.Dr.İ.Saraçoğlu)

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

izmirlizuzu elmakurdumusun katre_inur _zeynep koprina87 mistrall SSBULUTUM gulden79 şeker-leblebi

hanım hanım... üye olmadan kimliğini saklamak yokkkk çabbuuuukkk üye ol bakemmm

valla bağımlılık yapıo. eşim yaw nw yazıon ne diyo bu kadınlar sana da hep bunun başındasın falan diye dırlanmaya başladı bile..

ben evde giremiyom benim koca öğrense çatlar meraktan açar okur her şeyi delirmiş galiba diye şüphe etmeye başlar bi ara dedim di böyle böyle bir yer var diye baktı şöyle bi ne konuşuyorsun orda der gibi şaşırdı adamcağız

iyi akşamlar arkadaşlaaarrrr..naptınız bakem ben yokken topiği coşturmuşsunuz valla oku oku bitmiyo..valla 8-4 mesai koyalım topiğe o arada kimse yazmasın işten geliyom hemen bilgisayar başına oturuyom kıslar piskopata bağlattınız beni

kocişler okadar da meraklı olmasınlar :) zaten üye olurken de kesinlikle erkeklere yasak olduğunu belirtmişler.. meraklı melahatlar.. kadın kadına konuşuyoruz işte.. kocişler bazen bu dertlerimize derman olamıyor ne yazık ki.. ben mesela benim prolaktinime taktım ya.. eşim de sürekli aman boşver diyo taktığın şeye bak diyo.. gerçi eminim beni rahatlatmak için diyordur da.. tersine anlıcaz ya hep :)

Bende evlendiğimiz gece üstümü falan çıkardım duşumu aldım eşim geldi dediki ben bir namaz kılayım..bende döndüm dedimki tamam sen namazını kıl ben yatıyorum.tabi bizimki şok..bişeyde diyemedi tamam iyi geceler dedi. Il geceyi böylece atlattık Tabi ertesi gece yakalndık.

Offff değişmiyo,ne yapsam acaba.
Admin lere mesajmı atsam ?

bende şu göğüs büyütücü reklamı varya ondan şikayetçiyim haaa.. geçen işyerinden açtım siteyi orada bi arkadaş geldi neyapıyon bundanmı alıyon dedi valla utandım haa Allah tan kızdı ama olsun niyetim yanlış anlaşılıyo ondan beridir açamıyom işyerinden..:18:

hee ,lk geceden mi bahsediyoruz kızlar benimki bomba anlatayımmı? valla anlat derseniz anlatcam merak etmeyin müstehcen deil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…