- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.621
süper olur ya. ani bişey çıkıyo zor yetişiyom kapamaya valla biri görcek adım çıkacak
yok gı ne ayı ne gülmesi canım çok yandı
Sorma aynı sıkıntı bendede var,bu şekilde açtığıma pişman oldum.
Ama değişse bile diğer kızlar topiği nasıl bulcak oda bir sorun.
Fikri olan ?
Sorma aynı sıkıntı bendede var,bu şekilde açtığıma pişman oldum.
Ama değişse bile diğer kızlar topiği nasıl bulcak oda bir sorun.
Fikri olan ?
bağımlılık yapıyoo dimi :118: valla benim patronda bugün şehir dışına gitti.meydanı boş bulmuşken kaynatayım dedim.biraz abartmışım. laf yetiştirmeye uğraşırken irsaliyeyi yanlış firmaya kesmişim
cevap veriyorum elmacımmm
forum takibi tıklıyosun orda yazdığım mesajlar var isim değişirse ordanda güncel link gelirrr
valla bağımlılık yapıo. eşim yaw nw yazıon ne diyo bu kadınlar sana da hep bunun başındasın falan diye dırlanmaya başladı bile..
çok kasmışsın cnm sende kendini.. canawar diil ya sonuçta kocan :) çok mu korktun.. ay kıyamam
Offff değişmiyo,ne yapsam acaba.
Admin lere mesajmı atsam ?
ben evde giremiyom benim koca öğrense çatlar meraktan açar okur her şeyidelirmiş galiba diye şüphe etmeye başlar bi ara dedim di böyle böyle bir yer var diye baktı şöyle bi ne konuşuyorsun orda der gibi şaşırdı adamcağız
Oo baya ilerlemişiz yine..bizim patron yarın yurtdışına çıkıyorda yoğunuz.yumurta kapıya dayanmadan iş yapmazda kendisi..yoruldum valla yine. Konularda baya inca baya hassas. Ben ne yorum yapsam acep.. Hangi konuya katılsamki
Offff değişmiyo,ne yapsam acaba.
Admin lere mesajmı atsam ?
Bende evlendiğimiz gece üstümü falan çıkardım duşumu aldım eşim geldi dediki ben bir namaz kılayım..bende döndüm dedimki tamam sen namazını kıl ben yatıyorum.tabi bizimki şok..bişeyde diyemedi tamam iyi geceler dedi. Il geceyi böylece atlattıkTabi ertesi gece yakalndık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?