Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

çok teşekkür ederim kızlar araştırıyorum narkoz verebilecek bir yer arıyorum Samsunda
:44::44:
koprina87 doktor yolları ömrümüzü çürütecek zaten canımmm :)Rabbim hakkında hayırlısını versin

Oğlakcımm canım benimm ee bebiş nasıll hamilelik nasıl gidiyorr kendinede bebişede çookk dikkat et :)

herkese benden ada çayı.. adet sıkıntısı olana da kekik çayı ikram ediyorum :) afiyet ossun..

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?size bişey sorucam ben hiç adet düzensizliği yaşamadım ultrasonda bir problem de yok,ama böyle olması hormonların doğru olduğunu gösterir mi yoksa şu fsh,lh ve prolaktine baktırsam da kafamdan o soru işaretini de mi çıkarsam diyorum bir akıl verin bana?

ooooooooooo
şekerim sen nerdesin yahuu
iice boşladın bizi küsçem bak.gitme başka topiclereeeee
burda da var bisürü hamileeeee
böcek nasıl alıştınız mı birbirinizeee
buraya giripde bebek hamilelik muhabbeti yapmak çok doğru gelmiyor bana ama sizi de özledim yaniiiii

için rahat edecekse baktır şekerim ne zarar gelir ki
ama doktoruna söylemeden git yaptır kendin :)

hey selam kızlar
yan komsunun laptopunu hacıladım :))
şu etek gıyıp benı eglendıren arkadas varya onun laptoşu
yarın aksam da kendı laptopumu tamır ettırecem.. ama hafta sonu na yetısmeyebılır cumartesı test yapacam sıze haber veremeyecem pazartesıye kalacak bende catlayacam sız de catlayacaksınız bu gidişle

e yarın yap o zaman testiniiiiiiiiiiiiiiii
ne meraklandırıosun bizi

medical senin test günün geldimi yaa? vay arkadaş zaman ne hızlı geçiyo ama bana geçmiyo bi türlü ben şuara riskli günlerdeyim
tam gaz çalışıyorum günaşırı

medi ortalık sakinken oku cvp ver bacım gündüz kaynadı araya
tonton amca hiç tüp ihtimalinden sözettimiydi sana?
ben çabuk mu pes ettim acaba diorum direkt tüpe odaklanarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…