:)haha bide ellerini beline koy soyle avz avz bagir tam olsun!ilk yadigin msji elstiri olarak almistim ama ikinci yazdiklarin sniri asti!!bu yuzden sert ciktim kim olasada kizardi o haksiz elestrilere....asil sen samimiyetsizsin,millete laf sokarak bana soyle gibi geldi boyle gibi geldi,diyerek bilmis bilmis ukala tavirlarinla once insanlari cildirt sonraa konus!duzgunce birde evin icinde muzik fln acmayi denesen nasil olur ben oyle yapiyorum acaba ise yrarmi fln desen mesala,sence ben kizarmiydim?once sen samimi ol elstrin varsada duzgunce ilet..kendi sartlarina gore dusunup millete ukalalik yapma..ben parklara komsulara goturuyorum oyun oynatiyorum durduramiyorum bi rhtsizligimi var acaba diye dusunuyorum sen bunlari soylememe ragmen bende butun gun ilgilenmesem kolbasti oynatmasam seninkingibi olur demissin resmen!!ben bitirme tezi yapmisimda sen ozgur buyuturmussun!insan basina gelince kitapta okur,drada gider,evladi icin herseyide yapar,senindedigin gibi hesapmi vericem sna!kendin alt alta siralamissin ben karsiliginda bir elestiri yapmisim hakaretleri saydirmissin!demek senin soylediklerinin onda birini soylesek dha ne cirkeflikler cikacak snden!benim
yazimin hicbiryerinde hakaret yok..sadece birz ofkelenip acaba sertmi konustum diye kendi kendime dusundum ama yok az bile demisim..ben kopegimin basinda iyi insan oldugum icin bekliyorum demedim,onun basunda bile uykusuz kaliyorum,oglum icinmi iykusuz kalmicam dedim.evt giderken kotu sozlerle ayrilmak istemedim oncek konusmalarimizin hatrina..senin gibi cemkirerekmi seviyemi bozarakmi gitseydim,azicik bir saygim vardi sana oda kalmadi..bide kendi forumuymus gibi beni kovuyor!bence bana onerdigin piskologa kendin bir gorun ofke kontrolunu ogrenirsin belki!daha neler soylucekmisde kaldiramicakmisim soylucegibi soylemisin ztn,kotu soz sahibine aittir..bende dha neler soylerimde seviyemi bozamicam..ben insanlardada anlasirim,hayvanlarlada anlasirim,sen kafayi yorma..ama sen bu buyuk burunlulukla kimseyle anlasamazsin bence!
evet dedigin gibi bir dahada sende yazma sakin benim adima cunku o bol iltifatli yazilarini okuyamicam artik
yazimin hicbiryerinde hakaret yok..sadece birz ofkelenip acaba sertmi konustum diye kendi kendime dusundum ama yok az bile demisim..ben kopegimin basinda iyi insan oldugum icin bekliyorum demedim,onun basunda bile uykusuz kaliyorum,oglum icinmi iykusuz kalmicam dedim.evt giderken kotu sozlerle ayrilmak istemedim oncek konusmalarimizin hatrina..senin gibi cemkirerekmi seviyemi bozarakmi gitseydim,azicik bir saygim vardi sana oda kalmadi..bide kendi forumuymus gibi beni kovuyor!bence bana onerdigin piskologa kendin bir gorun ofke kontrolunu ogrenirsin belki!daha neler soylucekmisde kaldiramicakmisim soylucegibi soylemisin ztn,kotu soz sahibine aittir..bende dha neler soylerimde seviyemi bozamicam..ben insanlardada anlasirim,hayvanlarlada anlasirim,sen kafayi yorma..ama sen bu buyuk burunlulukla kimseyle anlasamazsin bence!
evet dedigin gibi bir dahada sende yazma sakin benim adima cunku o bol iltifatli yazilarini okuyamicam artik
Son düzenleme: