• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:)haha bide ellerini beline koy soyle avz avz bagir tam olsun!ilk yadigin msji elstiri olarak almistim ama ikinci yazdiklarin sniri asti!!bu yuzden sert ciktim kim olasada kizardi o haksiz elestrilere....asil sen samimiyetsizsin,millete laf sokarak bana soyle gibi geldi boyle gibi geldi,diyerek bilmis bilmis ukala tavirlarinla once insanlari cildirt sonraa konus!duzgunce birde evin icinde muzik fln acmayi denesen nasil olur ben oyle yapiyorum acaba ise yrarmi fln desen mesala,sence ben kizarmiydim?once sen samimi ol elstrin varsada duzgunce ilet..kendi sartlarina gore dusunup millete ukalalik yapma..ben parklara komsulara goturuyorum oyun oynatiyorum durduramiyorum bi rhtsizligimi var acaba diye dusunuyorum sen bunlari soylememe ragmen bende butun gun ilgilenmesem kolbasti oynatmasam seninkingibi olur demissin resmen!!ben bitirme tezi yapmisimda sen ozgur buyuturmussun!insan basina gelince kitapta okur,drada gider,evladi icin herseyide yapar,senindedigin gibi hesapmi vericem sna!kendin alt alta siralamissin ben karsiliginda bir elestiri yapmisim hakaretleri saydirmissin!demek senin soylediklerinin onda birini soylesek dha ne cirkeflikler cikacak snden!benim
yazimin hicbiryerinde hakaret yok..sadece birz ofkelenip acaba sertmi konustum diye kendi kendime dusundum ama yok az bile demisim..ben kopegimin basinda iyi insan oldugum icin bekliyorum demedim,onun basunda bile uykusuz kaliyorum,oglum icinmi iykusuz kalmicam dedim.evt giderken kotu sozlerle ayrilmak istemedim oncek konusmalarimizin hatrina..senin gibi cemkirerekmi seviyemi bozarakmi gitseydim,azicik bir saygim vardi sana oda kalmadi..bide kendi forumuymus gibi beni kovuyor!bence bana onerdigin piskologa kendin bir gorun ofke kontrolunu ogrenirsin belki!daha neler soylucekmisde kaldiramicakmisim soylucegibi soylemisin ztn,kotu soz sahibine aittir..bende dha neler soylerimde seviyemi bozamicam..ben insanlardada anlasirim,hayvanlarlada anlasirim,sen kafayi yorma..ama sen bu buyuk burunlulukla kimseyle anlasamazsin bence!
evet dedigin gibi bir dahada sende yazma sakin benim adima cunku o bol iltifatli yazilarini okuyamicam artik

Son düzenleme:
selam kızlar cumanız mübarek olsunn bugün herkesin güzel duaları kabul ve makbul olsun inşallah....

Güzel bir sabaha uyandım sabah 06,30 da her zamanki gibi oğluşum yanımıza istedi istedi diyorum çünkü nedense tüm gece emip uyuyan çocuk sabah o saatlerde kıpırdanıyo kıpırdanıyo gözünüde açmıyo bende bir kucak yanıma alıyorum hemen kıvırıp kıçını bir sokuluyo bana anında dalıyo derin uykulara ve böyle yarım saat şekerleme yapıyoruz şekerleme dediğime bakmayın uykusunun hası ozaman oluyo sankim :)))))sonra 7 de uyandı gerine gerine pırtlaya pırtlaya :) sonra bir güzel kaka operasyonu ohh rahatlatdı paşam :))) merhaba günnnnnn

Birde müjdeee diş diş diş dedim bizimkinin alt dişi patladı minicik bir sivrilik geliyo elime kuzum benim ya birde biliyorsunuz biz 6.ay aşımızı olmadık pazartesi aşımız var bakalım çok zor yaa 3 tane bız bız ufss yani.

pasija uzatmayın canım artık tamam söyliyceğiizi söylediniz birbirinize gereksiz bir gerginnlikti bu geçti gitti canım bak cuma mübarek güne gözümüzü güzellikle açalım ağzımızı iyi lafla dolduralım kötü fikirleri silip atalım meleklerimiz var bizim dimi ama.Hem bak mavi bugün evi taşıma derdinde taşınıyor o bugün at arkaya canım hiçbirşey eksiksilmez ikinizdende emin ol öpüyorum seni ve gitme ve gitmeyin biz sırdaşız burda unutun bak biz unuttuk bile.

ya kızlar bizim bir elorumuz vardı hatırlıyonuzmu ne oldun elorr çokmu yaramaz senin afacan bacım ondanmı gelemiosun yoksam küstünmü bize söyle valla barışalım ya canım sıkıldı benim nerdesiniz yaa siz gece giriyonuz ben gündüz of yaa :(

kızlar malum artık incilerimiz geliyo ee bu inciler pekte masum gelmiyor ben bunu kızımda yaşamadım malum sütüm 7.ayda kesildiydi ama yaşayan o kadar çok arkadaşım varki hele bir can arkadaşımın memesi resmen açık yara olmuştu gece emzirirken uyuklamış çocuğun başı hafif arkaya eğilmiş çocukta korkuyla sırmış yara olmuştu bakalım inşallah bizim bebikler akıllı uslu olur da öyle kötü hatıralar bırakmaz bende boş durmadım bizim inci görününce hemen araştırma yaptım ve güzel bir yazı buldum okudum dersler aldım buyrun sizde okuyun da neler yapıcakmışız ısırınca öğrenelim.

Memedeki Jaws « Bebeğim Oldu

Günaydın güzel anne adayları. Kızımın küçülenleri ilginizi çekebilir...

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...isiticisi.html (Philips Avent SCF260/37 IQ Elektronik Biberon Isıtıcısı)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...yafetleri.html (62cm/3m sonbahar-kış kız bebek kıyafetleri)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...kkabi-bot.html (0-3ay patik/ ayakkabı/ bot)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...yafetleri.html (68 cm/ 6 m kışlık- baharlık kız bebek kıyafetleri)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...l#post31020164 (fisher price zoo babies projektör)

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...yafetleri.html (56cm / 0-3 m sonbahar- kış kız bebek kıyafetleri)

esracım bizim bebişler büyüdüler artık canım 7 aylık oldular hemen hemen o büyüyenler bize yaramaz yani :)

Kızlar kimseler gelmedimi ya mavi taşınıyo katre yolculuk yapıcak aysu desert mehru nerdesiniz bacılar diş buğdayı yapıcam haftasonu pazar günü buyrun sizde gelin canlarım oğluşum dişini kutlamaya :) haydinnn

kızz gönüüll nere gönderiyon sen beni bakiim. ben buradayım daha anacımm. halıları yıkamaya verdim temizlik yaptım bugün ölüyorum yorgunluktan

bu arada gönülcüm incileriniz hayırlı olsun canım. darısı bizim başımıza daha hiç belirtimiz yok

kız katre diğer foruma yazmışın ya bavul mavul göz misafiri oldum da ondan şeyettim :)))) ayy halılar badana temizlik benimde bu sene badanam var ama önce eşimin ameliyat işi var Allah ın izniyle 18 inde doktora gidicek hemoroitten ameliyat olucak ne zamana gün verirlerse çok çekisi kocacığımın yaa totosundan :(

Teşekkürler canım benim bizimde belirti yoktuki ne beyazlık damaklarında ne huysuzluk öyle aman aman belirti olmadı elimi ağzına soktu hep yapıyo dişler kaşınıyoya bişey değdi elime bir baktım patlamış incimiz çok mutlu oldum biryandanda tutuştu toto ya ısırırsa diye bakalım görücez :) eşim bile Allah memişlere geçmiş ola diyo ya :))))

Bugün benim kardeşimin oğlunun sünnet mevlütüvar oraya gidicem kızlar pipi pilavı yiycez anlıycağınız pasija bak o sorunlu velet büyüdü sünnet bile oldu ablası şimdi çok uslu paşamız darısı başımıza inşallah.

Canlar ben size söylemeyi unuttum ben tatilegitmeden önce saç boyatmaya gittiğimde kuaförüm bana saçlarım çok dökülüyor diye çam terebenti önerdi al şampuanına kat dedi aldım aktardan iki kapak kattım saç sampuanıma ve tatilde başladım onunla yıkamaya hala da devam ediyorum inanılmaz ama benim dökülmem farkedilicek kadar azaldı ve önlerde saçlarım çıkmaya başladı maşşallah sübannallah çok işe yaradı gerçi ondanmı regli oldum hormonlar düzeldi ondan mı bilemedim ama dökülmem durdu çok mutluyum.

ay ben mi yazmışım hiç hatırlamıyorum. ah nerdee daha var o günlere iple çekiyorum. çok özledim artık yaa. ağustosun 3 ünde çıkmayı düşünüyoruz bakalım. daha 1 ay var yani:(

eşine de geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah.

katre belki Allah yazdırmıştır kız gidersiniz tatile he :)))))

Kızlar yaptık mevlütü dün ama gidiş çok zor oldu benim eşim izin alamadı işten bizde teyzemlerle metrobüsle gitik anam o ne vıcık vıcık insan nevrim döndü paşacan şok oldu hayatında ilk tanışıyo yoplu taşıma ile çocuk şoka girdi :)))) bende metrobüste bebek emzirerek milli oldum :))))) Emzirme örtüsü yaptım kendime ben kendi elcağızlarımla onunla emzirdim rahat oluyo.Metrobüsten in minübüse bin o ferahtı hiç olmazsa kalabalık değildi dönüşe aradım kardeşimi dedim ne yap et bizi alın biz nakalt oluruz gelemeyiz neyse kardeşim işyerinin arabasıyla gelip aldıda serile serile geldik :))))

Ama çok güzel oldu kardeşim kendi şeker hamurlu kurabiye yapmış mevlüt şekerlerinide kendi yapmış arkadaşlarıyla malum bende bebek var yardımım dokunmadı annem ve arkadaşları bir elden yapmışlar foto ekliyim size buyrun ;

$07072013261.webp$07072013260.webp$07072013259.webp$07072013258.webp

MERHABA canlar nasılsınız herkes bir alemde dimi ya neyse gelirsiniz ve anlatırsınız yaptıklarınızı yedikleriniz sizin olsun tabi :))))

Bende bugün evkuşuyum ama koyuyor ya hava güzel ben evde hani aynen şu atasözü bana uygun çağırsada gitmesem,çağırmasada küssem :) hani evden çıkasım yok dün çok yorulmuşum üstünüze afiyet bugünde iş güç temizlik yemek halim kalmadı ama biryandan da dışarısı hadi be gönül al şu uşağıda çık dışarı diyo :)))) ama neyse kızım yolda 1 saat içinde geliyo ay nasıl özledim kuzumu yaaa burnumun direği sızladı dile kolay 3 koca gündür yavrumdan ayrıyım gelsin öpmedik yerini bırakmıycam.Kocişte bu akşam erken gelicek onlar gelince bir sahil yapar bir keyif çayı yudumlarız denize nazır.

Kızlar biz tam oturmaya anca başladık :) biraz geçte olsa artık düşücek gibi olunca elini koyup dengeliyo kendini düşmüyo ohh be dünya varmış bende naptım şu havuzlar varya minik su havuzları onu şişirdim içine 3-5 top ve bir kaç oyuncak koydum normalde oyuncaklar toplar kaçıyo elinden emeklemediği için başlıyo mızıklanmaya böyle kaçmıyo oyncaklar öyle en az 30 dk oynuyo maşşallah bende yemeğimi yaptım o oynarken azda yürüteçte oyalandı temizlik oh mis şimdi uyuyo sıpam.

gönül ben de o oturtma işini çamaşır sepetinde yapıyorum 1 aydır. ay bi rahat oluyo sorma:)) oturtuyorum önüne de oyuncaklar koyuyorum biraz vakit geçiriyordu ama artık pek durmak istemiyo ve yana devirmeye başladı. neyse ki dünden beri arkasına yastıklar koyuyorum güzel oturuyor çok şükür. bi de eline kablo tarzı bişeyler ver tamam:1: uslanmaya mı başladı benim kızım ne:nazar: maşallah. bozuk bi kulaklık veriyorum eline onunla dakikalarca vakit geçiriyor. laptop kablolarına saldırıyor sürekli. elektrikçi mi olcan kızım diyorum:1:

kızlarrr herkese slmmm...nasılsınız bakalımm..ben yokken buralarda çok şeyler olmuş neyseki geçmiş gitmiş diyelim.bende haber veremeden(çünkü apartopar oldu ) kayınvalidemlere geldim.planladığımız tarihten erken geldik.burdada nete girmek sorun olunca sizi çookk özledimm..gönülcüm iyiyim teşekkürler.bizim dişimiz çıktııı teyzesiii hatta sanırım şimdi ikincide çıkacak çünkü elimiz hep ağızda kaşıma görevinde:) bizde oturma işine yeni başladık ama destekli:) herşeyi çok geriden takip ediyoruz yani:) yanlarına yastık koyarak oturtuyorum.ama çok değil.birkaç dk.sonra sıkılıyor hemen kaydırıyor kendini sıpa.katreinurcum yazdıkların boşa gitmedi canım evden çıkmadan önce okumuştum yazdıklarını ama cvp verememeiştim.teşekkür ederim.çok işime yaradı söyledikleriniz.meyveleri hallettik.havucu sevmedi benim kuzu.zorlamadım bende.yoğurdada başladık.kızlar siz nasıl mayalıyorsunuyz yoğurdu ben günlük sek sütle mayalıyorum.ama içimdende acaba açık süt alıptamı mayalasam diyorum.kendi evimin orada güvenilir açık süt bulamam.eee kayınvalidemlerin burda var ama bu sefer bende çocuk neyle başlarsa öyle devam etsin diyorum.ammada takıntılıyım demi:))) şimdi sabahları meyve veriyorum.ikindi yoğurt.yarında muhallebiye başlıcam akşam vericem.dr.verdiği muhallebi tarifi; 100 ml suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu kat ez.pişir.ılıkken 3 ölçek endüstriyel mama ilave et.karıştır diyo.peki bu endüstriyel mama ne oluyor acaba.ve sağlıklı olurmu yoksa başka şekildemi yapayım?ne dersiniz.birde bunlara ek olarak kaşık ve kavanoz maması vermeye gerek varmı.ben pek hazır gıda kullanmak istemiyorum ama şartsa bileyim :)yarın muhallebi perşembede çorba vereyim diyorum.birde ilk çorba 1 havuç 1 patates 1 yemek kaşığı pirinç 1 tatlı kaşığı zeytinyağ aldığı kadar su 45 dk pişir tel süzgeçten geçir.dedi dr. sonra sırayla başka sebzeler ekle dedi.tarif normal demi.gerçi siz kendinize yaptığınız gibi yapıyorsunuz ama.kıyma ve tavuk etide katabilirsin dedi.siz veriyormusunuz?ben 8.aydan sonra ancak veririm heralde.

sağol canım senin de mübarek olsun.
ben de günlük sütten mayalıyorum ama açık süt bulmam çok zor oluyor o yüzden bulabiliyorsan bence en iyisi açık süt. vee hemen bulmuşken mayala derim ne güzel doğal doğal yesinler kuzucuklarımız.
drun çorba tarifi güzel canım onu yapabilirsin.
muhallebi de o şekilde uğraşmaktansa kaşık maması kolaylık oluyor pişirmeyle uğraşmıyorsun.

Back
X