• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayında doğum yapıcaklar buradan dertleşelim mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cyge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya kızlar ben çok üzüldümm :((((

1 saat oluyo oğluşumla oynadık ettik çekyata yatırdım bırakıp gittin demeyin dibindeyim bir yandan oynaşıyoruz bir yandan tvye bakıyorum ya hani insana kal gelirya nasıl ifade etsem ki bilemedim br anda yavrum döndü ve ben tutamadım kaydı gitti elimden sanki pat diye düştü yere içim kalbim yüreğim gitti çok ağladı kuzum ama çok şükür Allahıma iyi birşey olmadı ama çok çok çok korktum kızlar ya nasıl bir anda oldu nasıl tutamadım kuzumu bilemedim çok korktum ya :((((( Nasıl insan dalar biranda nasıl tutamaz ya çok kızdım kendime çok :(((

evet gönül ben de duygu demek istemiştim ifade demişim uykusuzluk vurdu heralde cümle bile kuramaz oldum bak.

Hepmiz yoruluyoruz yıpranıyoruz da mehru biz ne kadar ters bişey yazılsada uyuşmasak da birbirimize saldırmıyoruz. Buraya dertlerimizi anlatıp rahatlamak için yazıyoruz. Kimsenin de gelip bu güzel ortamı bozmaya hakkı yok.
Benimle bu tarz konuşmaya devam edersen dahada şok olursun pasija. Şu an kaldırabileceğini de sanmıyorum. o yüzden sus bence. Psikoloğa git diyede ciddi söyledim. Ben senin kadar yıpranmış olsam dakka durmazdım. Ayıp değil.
Bizde kendimize çirkefiz diyoduk işe bak ;))) ne yere bakan yürek yakanlar varmış..

neyse herlade kirici sozlerin icin hala dha ozur dilemeye niyetin yok heralde ozelestri yapmakta bir erdemdir!ben istemeden biraz fzla cikistiysam ozur dilerm!ama sen nasil kotu kalpli degilsen bende degilim kopeim bile hasta oldugunda sbha kdr basinda bekleyen birine soylediklerin koymustir belkide..ben 10 yas buyugun olarak buyukluk gostereyim ve son sozumu soyleyeyim,bundan sonra herkese iyi sohpetler kendinize iyi bakin..allh sizi ve bebislerinizi her zaman korusun

Ya kızlar ben çok üzüldümm :((((

1 saat oluyo oğluşumla oynadık ettik çekyata yatırdım bırakıp gittin demeyin dibindeyim bir yandan oynaşıyoruz bir yandan tvye bakıyorum ya hani insana kal gelirya nasıl ifade etsem ki bilemedim br anda yavrum döndü ve ben tutamadım kaydı gitti elimden sanki pat diye düştü yere içim kalbim yüreğim gitti çok ağladı kuzum ama çok şükür Allahıma iyi birşey olmadı ama çok çok çok korktum kızlar ya nasıl bir anda oldu nasıl tutamadım kuzumu bilemedim çok korktum ya :((((( Nasıl insan dalar biranda nasıl tutamaz ya çok kızdım kendime çok :(((

oluyo gönülcüm yaa işte bi anlık boşluğumuza geliyorlar. çok şükür ki bişey olmamış kuzucuğa

mavi uzun zaman oldu hep yazışıyoruz canım birbirimizi evet tanımıyoruz ama en çok tanıdıklarımızdan çok yazışıyoruz hayatımızın en değerli varlıklarını taşırken doğururken büyütürken omuz omuza birbirimize desteğiz ve bu bana resmen psikolojik destek gibi öyle iyi geliyorki hele hiç unutmuyorum o memişlerimizin acıdığı bebişlerimizin küçük olduğu soğuk kış günlerinde o can acısı o stres o bunalmış anlarımda benim gibi hisseden birilerinin olması ve paylaşım dı beni iyi eden sizlerdiniz bana doping olan moral güç veren çok seviyorum ben bu forumu sizleri paylaşımlarımızı iyiki varsınız ne olur gerilmeyin hepiniz değerlisiniz ve özelsiniz olur insanın olumsuz zamanları olur boşverin atın geriye ne olur bu atışma olayını hazır ramazan öncesi ne olur küsüşmeyin olurmu öptüm sizi.

evet katre ya çok üzüldüm ama insanın içi kopuyor be anam ya şimdi uyuyo kuzu kuzu ama bende uyku kalmadı çok korktum ya ben varya bunda acayip yufka yürekli oldum ya yaştanmıdır nedir kızımda daha mı cahildimki diyorum daha soğukkanlıydım ben kızımda amannn felan şeklinde şimdi ay ay anne oldum :)))))

Pasijaaa sakın ha sende sohbetlerimizdesin uzaklaşma emi canım..

Ay mavi ne güzel olurdu dimi oyun grubu yapardık kız bir şehirde olsak ayyy yaa kızımda vardı biliyormusunuz bebekkokusu.com diye bir ste vardı ki hala varda kopuştuk biz.Bizim o sitede aynen burası gibi grubumuz vardı orda 3-5 kişi aynı şehirdeydik biz buluşuyorduk ayda 1 kere alışveriş merkezlerinde hem çocuklar oynuyordu hem bizler görüşüyorduk buluşmalar yapıyorduk parklarda yazn hep çocukları buluşturmuştuk 2 kişi ile hala görüşüyoruz çocuklarımız aynı yaşta.

Gönül çok haklısın canım en zor günlerimizi hep birbirimize anlatarak birbirimize destek olarak geçirdik.Bizi birbirimizden başka anlayan olamazdı.Anlık da değildi duygularımız pasija uzun zaman görünmedi hepimiz ne kadar çok merak ettik,benim bebeğim hastanede yattığı zaman merak ettiniz,desert görünmüyo nasıl merak ediyoruz.Reel de tanışmasakda çok güzel dostluklar kurduk hiç tanımadığımız birini merak edip endişelenecek,onun derdine üzülüp çare aramaya çalışacak kadar ....

Pasija veda konusması gibi noktayı koymuşsun canım merak ederiz biz seni hepimizin dert babası bu topik :)

Bu arada gönülcüm uyutma 2 saat bebişi bence biz en son kafa üstü düşünce apar topar gittik doktora 2 saat hastanede bekletti bizi kusarsa diye.Sonrasında her düşmesinde gelicez mi dedim :) 2 saat uyutma ve kusarsa hemen getir dedi

ya mehru biliyomda benim kuzumun çok uykusu vardı zaten ben onu uyutucaktım son sevişmelerimizi yapıyorduk saat 09:30 da uyuyor paşacan bizde aynı saati 10 yaptınmı yandın duramazdı duracak hali yoktu yavrumun yani uyku zamanıydı uyudu :( Allah koruyor meleklerimiz ama işte oluyo kazalar ya :)

Size bir üzücü komik bir olay anlatayım benim arkadaşım bir akşam çocuğu uyutmuş inmiş aşağıya evleri dublex almış telsizi kocsıyla sohbette bir ağlama sesi duymuş telsizi yanındaya aman demişne kadar ilgisiz anneler var bir çocuğu susturamadılarki çok pipirik bir annedir 1-2 dk sonra ya demiş ünal bu bizim çocuk derdemez koşmuş bir baksa çocuk beşikten düş meğer telsizin pili bitmiş arkadaşım varya günlerce kendine gelemedi şoktan ben nasıl farketmem ben nasıl farketmem diye ama şimdi bize anı oldu çocuklarımız yaşıt oluyor böyle şeylerde insan kendini çok suçluyo ya içim hala titriyo.

mehruu canim gercekten uzuldum ama ben maviye soylediklerine karsilik 12 e kdr tutuyorsun derken (ozgur anneyim ozgur sekilde buyuturum demesine karsilik benim bebgimle yaptigi kiyaslamaya karsi soyledim..yoksa ,her cougun bunyesi ayri niye benim bebiimle kiyasliyorki!!oda bana soylediklerinn yaninda hic yani)dr dr gzme ,uyumak icin yapiyorsun,dugun icin yapiyorsun,benimki ozgur buyur 12 de yatar,cocugunla ilgilenmiyorsun..tabiki kimse kimseye sormucak buyuturken ama burda birbirimizle paylasmak icin giriyoruz ve kirmadan herkes birbirini elestricek tabiki bu zmna kdr ben hangi elestrye ters cvp vermisimki maviye vereyim!!neyse belki cok cikistim elimde olmadan oyle ustuste elestriler gelince yinede kizamiyorum kimseye bunca zmndir paylasimlarimiz oldu,hepinizi seviyorum..neyse evet veda konusmasi cnm kendinize iyi bakin..gonul cok gecmis olsun oglunu uyutma bikac saat alhnkorusun benimde basima geldi dusekalka buyuyorlar,melekler korusun onlari

Son düzenleme:
Düğün için yapıyosun uyumak için yapıyosun zannettim dedim. Kör müsün türkçen mi kıt anlamadım ama bide özür bekleme bari. Bu kadarı da fazla. Sen durduk yere sinirimi bozdun bide özür bekliyosun. Çocuğunla ilgilen gezdir demek sen gezdirmiyosun demek değildir. Öyle bi niyetlede söylemedim. Napıcan gezdir de enerjisini atsın diye söyledim. Çocuğumun uyku saatine gelince de tekrar ediyorum "seni alakadar etmez" Ben sorunlu değil sorumsuz anneyim. Tercihim böyle. Bihada bana hitaben konuşma sinirimi bozuyosun. Söyliceğini söyle ağzına geleni saydır sonrada ayy yinede kızamıyorum ne anlayışlı ne iyi yürekliyim pozları ver giderayak. Komik şey. Kimi kandırıyosun. İnsanlarla insanca konuşamadıktan sonra kôpeğinin başında 10 yıl beklesen ne fayda. Bu mudur iyi insan ölçütün senin. Hayvan o hayvan. Sen kendi cinslerinle güzel geçin önce. O zaman olduğunu zannettiğin gibi iyi bi insan olursun.

Kızlar sizden özür dilerim şahsıma ettiği hakaretlere cevap verirken sizi de gerdim. Hepinizden tek tek özür dilerim. Böyle şımarık terbiyesiz insanlara sabrım olmadığını söylemiştim zaten canlı örneğini gördük pasija sayesinde. Yinede kızamıyorum ayakları yapmıyorum bi yalancı gibi. gayette sinirliyim söylediklerim hiç bişey daha çoğunu hakediyosun sen.
gerçekten asabımı bozuyosun. Hiç üzülmedim gidiyo olmana huzurumuzu bozdun iki dakkada. Stres atmaya geliyoduk burda snir bozukluğu yaptın yaa tebrikler.
Gönülün ablasına sormak lazım çocuğun yüzünden sağa sola saldırıyomuydun diye. Bu kişinin insanlğıyla alakalıdır bebeği bahane etmeyelim. Stresse bende dikalası var. Yarın ev taşıyorum binbir sorun yaşıyorum ama kimseye yansıtmıyorum. Kimse benim derdimin suçlusu değil çünkü. Başkalarından çıkaramam bunun acısını. Burası bağirıp rahatlama yeri değil. Ben senin hakaretlerini dinlemek zorunda hiç değilim. Bana hitap etme anlıyo musun. Çık git nereye gidiyosan demogoji yapma.

Gönül çok geçmiş olsun bu arada. Bebişinin başında tuz çevirip ihtiyacı olan birine mi veriyolar öğrenelim de öyle bişeyler yap çok düşüyo yiğit bu ara dimi :( saydığım kadarıyla üçüncü tatil dönüşü. Nazara geliyo paşa oku onu bol bol.

günaydın canlar,

Evet mavi ya 3.oldu yavruşum ya haa bak onu öğrendim başından tuz felan çevirmiycen dönüp dolaşıp geri geliyo derlermiş ben hazırladım sadakamı ilk bulduğum fakire vericem ya yavrularımın başının gözünün sadakası olsun ya sorma uyutmak zorundaydım uyudu çok şükür bişey olmadı ama işte bana korkusu yetti sabaha kadar hep başındaydım ya bişey olursa diye ürktüm ya :(

Bugün yeni birşey daha keşfetti oğluşum su istiyo bufff bufff diyo suya :)) öyle tatlıki suluğunu verince keyifleniyo kendi içiyo paşacan.
Kızımlada bugün kuran çalışmaarına başladık elif belerle birde dua verdim ona bugün ezberliycek kuran kursu dolmuş e tatil felan derken camidede birşey öğretmiyorlar ben bu sene evde çalıştırayımda kurana geçireyim onu ben bu yaz seneye geç kalmadan kuran kursuna yazdırırım direk kurandan başlarda öğrenir inşallah..

ya kızlar desert ten haber alan varmı ben çok merak ediyorum inşallah iyidir ve herşey yolundadır da gezmelerden fırsat bukup yazamıyordur merak ettim çok.

birde ya aramızda hiç dişi çıkan yok dimi bakalım ilk kim patlatıcak incileri ve ısırıcak memişleri :))) meraktayım hala çıkaramadı tembeller dişleri dimi :)))

deserti ben de merak ettim gönül. o kadar destan yazmıştım sorularına ama okumadı sanırsam boşa gitti yazdıklarım:19: desertin kızının dişi çıkmıştı canım topiğin ilk dişi geldi yani:))

bu arada cansuya maşallah canım. hemencecik öğrenir kuranı inşallah

Allah yardımcısı olsun Cansu nun. Canım benim bi çırpıda öğrenir inşallah.
İlk dişimiz geldi diş buğdayına da çagrıldık da sen tatildeydin.
Kızlar Ben evi topluyorum yarın taşınıyoz bi süre giremeyebilirim merak etneyin.

aaa öylemi desenize ilk diş desertin kızından geldi ay maşşallah ozaman darısı başımıza bakalım bizlerin diş buğdayları ne zaman olacak.

Mavi Allah kolaylık versin canım dünyanın en zor işlerinden biri ev taşımak sıfırdan yerleşme kolay ama var olan eşyayı yükle kolile sonra aç yerleştir zor iş 2 defa taşındım ben bir kiraya birde kendi evime zor çok zor.

Şimdi hızlandırılmış sistem var kızlar öok çabuk söküyo çocuklar etraftan gördüğüm kadarı ile bende başladım öğretmeye ezberlemiş harfleri cadı ezberden söylüyo bugün şimdi ödev verdim yarın karışık sorucam dedim çalışıyo birde dua verdim ezberlesin diye iki ödevi var yani sıkmadan yavaş yavaş.

canı hiç istemiyo ama zorla zorla hediye alıcam kızım diyerek kandırarak başlıyoruz bilgisayar oyun tatlı geliyo.Ama öğrenicek kaçarı yok öğrensin ilerde okur okumaz kendine kalmış ben anne olarak görevimi yapayım dinini öğreteyim dimi ama .

Back
X