Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Kızlar idrar testi yaptım cıkmadı 9. Gunum acaba olmamışmıdır morelım bozuldu
Benimde bugün 10. günüm aynı gidiyoruz galiba dünde kusma şiddetli miğde ağrısıyla hastaneye gittim ama test yaptırmadım iğneyle şurup verdiler bişey olmaz dedi test günüm Çarşamba ısrarla o günü bekliyorum Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşallah 🙏

Benimde bugün 10. günüm aynı gidiyoruz galiba dünde kusma şiddetli miğde ağrısıyla hastaneye gittim ama test yaptırmadım iğneyle şurup verdiler bişey olmaz dedi test günüm Çarşamba ısrarla o günü bekliyorum Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşallah 🙏
Kanda 0.36 çıktı cnm malesef

Merhaba canım bende Erbil Doğan da baslıyacağım nasipse transfer oldu mu sana ve raporlu mu tedavin?

Merhaba canım bende Erbil Doğan da baslıyacağım nasipse transfer oldu mu sana ve raporlu mu tedavin? C CILEMK

Merhaba kızlar dün 12. günümdü test yaptırdım değerim 1170 çıktı sizce normal mi doktor iyi dedi ama tam bişey demedi

Merhaba kızlar. ben salı günü dondurulmuş transfer oldum. bana estrofem, progestan 200 mg, duphaston 10 mg verdi. tabi bir de folik asit içiyorum. sorum şu; daha önceki tedavilerimde prolutex iğne + progestan kullanmıştım. hatta pozitif sonuçtan sonra biraz kanamam olunca duphastonu ilave olarak vermişti. şimdi sadece duphaston ve progestan yetersiz gibi hissediyorum. zaten dondurulmuş embriyo tedavisinin en başından beri tereddütlüyüm. çünkü diğerlerinde transfer öncesi estrofem dışında bi kaç şey daha kullanmıştım. acaba progesteron değerime baktırsam mı bilemedim. bu arada diğer tedavilerim özeldeydi, bu defa devlette o_O

Back
X