- Konu Sahibi Vatanimsensin
Ben fitil jel kullanmıyorum amaMerhaba canım 23 Aralık 5.gün embriyosu transfer edildi.akıntı oluyo ama progestan fitil den dolayı akıntı oluyo cnm bende bugün 10 gün ama hiç belirti yok hayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben fitil jel kullanmıyorum amaMerhaba canım 23 Aralık 5.gün embriyosu transfer edildi.akıntı oluyo ama progestan fitil den dolayı akıntı oluyo cnm bende bugün 10 gün ama hiç belirti yok hayırlısı
Ben test günüm 4 ocak idrar testi yaptım ama negatifi. Çok umursamadı. 4 ocak beklicemCanım senin. Test tarihin ne zaman bende aynı gün transfer oldum benimde 10.gün kanda baktırmayı düşünüyorum
İnşallah amin. Rabbim isteyen herkese bize de nasip etsinBen fitil jel kullanmıyorum amadoktorum jel vermedi ay inşallah pozitifleri görürüz
Vajinal jel için transferden önce mi başlıyoruz doktor bana da yazdı ama daba başlamadık ona su an estrofem kullanıyorum yarın kontrolüm var vajinal jel zor mu acaba yapmasıYok vajinal jel yapmaz umarim bebek sebep oluyodur![]()
Benimde bugün 10. günüm aynı gidiyoruz galiba dünde kusma şiddetli miğde ağrısıyla hastaneye gittim ama test yaptırmadım iğneyle şurup verdiler bişey olmaz dedi test günüm Çarşamba ısrarla o günü bekliyorum Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşallahKızlar idrar testi yaptım cıkmadı 9. Gunum acaba olmamışmıdır morelım bozuldu
Kanda 0.36 çıktı cnm malesefBenimde bugün 10. günüm aynı gidiyoruz galiba dünde kusma şiddetli miğde ağrısıyla hastaneye gittim ama test yaptırmadım iğneyle şurup verdiler bişey olmaz dedi test günüm Çarşamba ısrarla o günü bekliyorum Allah ım herşeyin hayırlısını versin inşallah![]()
Hayırlısı olsun canım bende pek bilmiyorum değerleri ilk tüp bebeğim inşallah yükselirKanda 0.36 çıktı cnm malesef
Ins ama doktorum ümitsiz konuştu ama bırcok yerde okudum yukselmıs ısn bnmkı de oyle olur ama doktorlarda yanılmaz kendimi avutmak mı bilemedimHayırlısı olsun canım bende pek bilmiyorum değerleri ilk tüp bebeğim inşallah yükselir
Kaçıncı gün embriyosuydu canım ?Ins ama doktorum ümitsiz konuştu ama bırcok yerde okudum yukselmıs ısn bnmkı de oyle olur ama doktorlarda yanılmaz kendimi avutmak mı bilemedim
5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu canım ?
Moral bozmak istemem ama zaten 48 saat içinde tutunmuş olması lazım, eğer olsaydı kanda çıkardı. Benimde 7. Günde kanda 2,86 idi negatif. İdrar testi olsa yanıltır derim ama kan kesin sonuç veriyor.5. Gün embriyosu
Gayet iyi canim gozun aydin saglikla ilerler insallah hatta kkiz bile olabilir baya yuksek degrinMerhaba kızlar dün 12. günümdü test yaptırdım değerim 1170 çıktı sizce normal mi doktor iyi dedi ama tam bişey demedi