- Konu Sahibi Vatanimsensin
Kızlar erbil bey muayenehane acmıs, numarasını bilen varmı, unv aradım burda hasta almıyacak sanırım dedıler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar erbil bey muayenehane acmıs, numarasını bilen varmı, unv aradım burda hasta almıyacak sanırım dedıler
Alsancak taşatpasada ama numara yok, bulursam paylasırımmtabıkı, hastanedeki yarım kalan hastalarına bakıcak alında onlarda numarası yokmu sorsalar Dr abulursanız buradan paylaşabilir misiniz rica etsem? Bende aradım bulamadım bilgi
Peki yarım kalan hastalara erbil doğan mı bakıcak yoksa tamamn mi ilişkisini kesmişAlsancak taşatpasada ama numara yok, bulursam paylasırımmtabıkı, hastanedeki yarım kalan hastalarına bakıcak alında onlarda numarası yokmu sorsalar Dr a
Yok ana bilim dalı baskanı olmus, yarım kalan hastalar hakkında bir sey sormadım keza telefonla gprustugum kısı de tam bıomıyorduPeki yarım kalan hastalara erbil doğan mı bakıcak yoksa tamamn mi ilişkisini kesmiş
Dokuz Eylül üniversite hastanesindeki dr mu? Kartını ekledim.Kızlar erbil bey muayenehane acmıs, numarasını bilen varmı, unv aradım burda hasta almıyacak sanırım dedıler
Peki yarım kalan hastalara erbil doğan mı bakıcak yoksa tamamn mi ilişkisini kesmiş
Çok sağolunDokuz Eylül üniversite hastanesindeki dr mu? Kartını ekledim.
Beni direk muayehanesine yönlendirdiler. Ama gitmedim.Arayan bilgi alan olursa burayada aktarabılırmı
Erbil hocanın hangi tüp bebek merkeziyle çalışcagı hakkında birşey ögrenebildiniz miBeni direk muayehanesine yönlendirdiler. Ama gitmedim.
Yok. Şubat ayında hastalanınca gideceğim. O zaman soracağım.Erbil hocanın hangi tüp bebek merkeziyle çalışcagı hakkında birşey ögrenebildiniz mi
Ben aradım muayene ucretlı 500 TL ımıs sıızn ıstedıgınıze yerde yapar dedi sekreteri ama gidip gprusmek en guzelıErbil hocanın hangi tüp bebek merkeziyle çalışcagı hakkında birşey ögrenebildiniz mi
Artık poliklinikte ücretli bakmayacak mı?Ben merkezdeki sekretere pazartesi günü gittiğimde sordum yarım kalan hastaların tedavilerini tamamlayacağını söyledi