- 17 Aralık 2018
- 278
- 185
- 23
- 39
- Konu Sahibi Vatanimsensin
Teşekkür ederim canım inşallah yarın tekrar yaptırcam belli olcak ozamanGayet iyi canim gozun aydin saglikla ilerler insallah hatta kkiz bile olabilir baya yuksek degrin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım inşallah yarın tekrar yaptırcam belli olcak ozamanGayet iyi canim gozun aydin saglikla ilerler insallah hatta kkiz bile olabilir baya yuksek degrin
İki kez transfer oldum. İlki Köpek ısırması sonucu düştü. İkinci nadir olan kanamasız düşük oldu bir hafta sonuçlarım yüksek olmasına rağmen devam etmedi. İki ay ara verildi. Benim ücretli oluyor.Merhaba canım bende Erbil Doğan da baslıyacağım nasipse transfer oldu mu sana ve raporlu mu tedavin?
Benim normal tüp bebek işlemi olmadı. Ben 7 ay menopoza girdikten sonra tedavi başladı. Bende Adenomyazis olduğu için regl olmamam gerekliydi. Doktor iyi baştan olacağını söylüyor. İlaçlarını aksatma bol su iç ve bol bol dinlen.
Merhaba yeni üyeyim birşey danışmak istiyorum size. Dondurulmuş embriyolarım için rahim dinlendiriyorum ocak ayı sonunda adetimin 2. Günü dr.um gelmemi istedi. Bu muayeneden kaç gün sonra transfer yapılıyor. Bi tahmininiz var mı. Ona göre yurtdışına eşimin yanına gitmek için bilet alacağım ama ne kadar bekleyeceğimi bilmeden hareket edemiyorumAralık adetimle başlamayı istiyorum ama önce bi muayne olup dr.başla derse başlayacağım aralığın ortası gibi adetim evet 2 tane 5. Ci gün embriyosu benim miniklerim inş bende ve burdaki bütün arkadaşlarımda böyle güzel haberler veririz..![]()
Adetinizin 15. ve 22. günü arasında transferiniz olacak. Gününe rahim kalınlığına göre karar verilecek. Bende aynı şekilde bilet alamamıştım gününü buna göre ayarlayabilirsinizMerhaba yeni üyeyim birşey danışmak istiyorum size. Dondurulmuş embriyolarım için rahim dinlendiriyorum ocak ayı sonunda adetimin 2. Günü dr.um gelmemi istedi. Bu muayeneden kaç gün sonra transfer yapılıyor. Bi tahmininiz var mı. Ona göre yurtdışına eşimin yanına gitmek için bilet alacağım ama ne kadar bekleyeceğimi bilmeden hareket edemiyorum
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinAdetinizin 15. ve 22. günü arasında transferiniz olacak. Gününe rahim kalınlığına göre karar verilecek. Bende aynı şekilde bilet alamamıştım gününü buna göre ayarlayabilirsiniz
Canim birsey sormak istiyorum. Ben netten rahim kalinligini hep minimum 7 en fazla.14 gordum transfer esnasinda. Cuma gunu 10 olculdu. Tramsfer haftaya dediler. Ozamana kadar 20 olur diye korkuyorum vallahiMerhaba herkese bu ay bende dondurulmuş tedavisi görüyorum haftaya Çarşamba kontrol 17si de transfer dedi doktor Rabbimden bir zarar ziyan gelmezse inşallah bugün gittim kontrole estrofem içiyordum 9 mm çıktı doktor gayet güzel dedi. .Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah yar ve yardımcımız olsun![]()
Onun için doktorum kullandığımız ilaçlar sayesinde öyle birşey olmayacağını söylemişti..Kizlar cuma gunu ultrasonda 10 mm demislerdi rahimine. Bugunde cumartesi transfer dediler.
Internette rahim kalinligi en fazla 14 mm olmali diyot transferde. Benimmisi transfere kadar bu limiti gecerse ??? Fikriniz varmi ltfen
Ben hic ilac kulanmiyorum dogal siklusOnun için doktorum kullandığımız ilaçlar sayesinde öyle birşey olmayacağını söylemişti..
O zaman zaten herşey olağan ilerliyor canım hiç dert etmeBen hic ilac kulanmiyorum dogal siklus
Süper ! Çok sevindim hayırlı olsun :)Kızlar 14 aralık transfer olmuştum 11. Gün değerim 1040 13. Değerim 2515 çıkmıştı bugün ilk muayeneme gittim iki kese gördük çok şükür Rsbbim isteyen herkese nasip etsin