Aralık ayında hamile kalmak isteyenler...

canım eğer 28 günde bir adet görüyorsan 21. gün değerin güzel çıkmış baya, yani yumurtlamanın olduğunu, yumurta kalitenin de güzel olduğunu gösteriyor:) hayırlı olsun:))

Allah'ım çocuk isteyen kimseyi çocuksuz bırakmasın.İnşallah en kısa zamanda bizlere de nasip etsin.Amin.

ben de bu ay sogan kürü kullanıyorum.7.gün oldu küre başlayalı.adetim düzensizdir.en son 21 kasım da adet oldum.bakalım soğan kürü işe yarayacak mı:)

ben de bu ay sogan kürü kullanıyorum.7.gün oldu küre başlayalı.adetim düzensizdir.en son 21 kasım da adet oldum.bakalım soğan kürü işe yarayacak mı:)

Ben soğan kürü uyguladım,ancak adetimi uzattı 10 gün sürdü,bu forumdaki arkadaşlar olabileceğini söyledi,bakalım size nasıl etki yapacak.

Bu forumdaki arkadaşlardan biri de 2 hamileliğini de soğan küründen sonra yaşadığını söyledi.İnşaalah bizim de öyle olur ve sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz.

slm ben yeni üye oldum buraya bende aralık ayı içinde hamile olmak istiyorum kasımın 21 hastalandım ve 26 sında bitti.21 den itibaren saydığımda 11. günden 16 .güne kadar birlikte olduk yani 6 gün boyunca acaba gebemiyim ne zaman öğrenebilirim başlıca belirtiler hemen başlar mı yoksa psikolojikmi anlamadım bana yardımcı olurmusunuz

En erken belirti bildiğim kadarıyla adet olmadan bir kaç gün başlıyor.Adet belirtileri ile hemen hemen aynı olduğu için karıştırılabiliyor.O yüzden en kesin belirti adet gecikmesi.

En erken belirti bildiğim kadarıyla adet olmadan bir kaç gün önce başlıyor.Adet belirtileri ile hemen hemen aynı olduğu için karıştırılabiliyor.O yüzden en kesin belirti adet gecikmesi.

slm ben yeni üye oldum buraya bende aralık ayı içinde hamile olmak istiyorum kasımın 21 hastalandım ve 26 sında bitti.21 den itibaren saydığımda 11. günden 16 .güne kadar birlikte olduk yani 6 gün boyunca acaba gebemiyim ne zaman öğrenebilirim başlıca belirtiler hemen başlar mı yoksa psikolojikmi anlamadım bana yardımcı olurmusunuz . gögüslerimde şişme var sık idrar var uyku ve yorgunluk halim var :44:

Bir de eğer forumdaki belirtileri okuduysan psikolojik olarak da yaşanıyor bu belirtiler,ben de bundan bi kaç ay önce okudum okudum bu belirtileri yaşamaya başladım ama sonra hüsran,o yüzden adet gecikmesi olmadığı sürece bu belirtilere takılı kalma,insan sonra daha çok üzülüyor.

tşk ederim cvp için umarım hüsrana uğramam çocuk sahibi olmak isteyip olamayanların allah yardımcısı olsun bu duygu gerçekten çok başka düşünmesi bile çok güzel

Eğer bu belirtilerin adet öncesinde olmuyorsa şüphelenebilirsin tabi.Ben de bunların hepsi adet öncesinde de olduğu için adet gecikmesi en kesini diye düşünüyorum.

normalde aralığın 18 de hastalanmam lazım ama adetimin 28 günde bir olduğundan da emin değilim adetim gelmeden 2 hafta önce gögüslerimde şişme olurdu bu olayy şimdide var ama bu bambaşka dahada şiş ve hassas agrısı fazla afedersin ama kabızlık başladı mesela değişik bilgiler okudukca ve bunların sende olduğunu gördükce sanki hamileymişsin sanıyorsun kendini :26:

İnşallah hamilesindir ama dediğim gibi adet gecikmesi olmadan belirtilere kendini fazla kaptırma ben çok üzülmüştüm.

kız erkek hiç farketmez allah saglıklı bir evlat versin herkese ama şöyle bişe var biliyormusunuz bilmiyorum çin takvimi diye bişey cinsiyet belirlemede ne kadar doğru bilginiz var mı

Çin takvimini ben de duydum doğruluk payını bilmiyorum,senin de dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…