GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.
ben de bu ay sogan kürü kullanıyorum.7.gün oldu küre başlayalı.adetim düzensizdir.en son 21 kasım da adet oldum.bakalım soğan kürü işe yarayacak mı:)
slm ben yeni üye oldum buraya bende aralık ayı içinde hamile olmak istiyorum kasımın 21 hastalandım ve 26 sında bitti.21 den itibaren saydığımda 11. günden 16 .güne kadar birlikte olduk yani 6 gün boyunca acaba gebemiyim ne zaman öğrenebilirim başlıca belirtiler hemen başlar mı yoksa psikolojikmi anlamadım bana yardımcı olurmusunuz
slm ben yeni üye oldum buraya bende aralık ayı içinde hamile olmak istiyorum kasımın 21 hastalandım ve 26 sında bitti.21 den itibaren saydığımda 11. günden 16 .güne kadar birlikte olduk yani 6 gün boyunca acaba gebemiyim ne zaman öğrenebilirim başlıca belirtiler hemen başlar mı yoksa psikolojikmi anlamadım bana yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?