Aralık ayında hamile kalmak isteyenler...

Bende bel ağrısı bile olmuştu diğer tüm belirtilerle beraber.Beyin heralde düşündükçe belirtileri yaşamaya başlıyor, o yüzden artık hiç belirti falan okumuyorum,başka konularda karşılıklı bilgi paylaşımı yapmaya çalışıyorum.

seelam kızlar size bişey sorcam eşimle gece çalıştıktan sonra sabah yumurta akı gibi bir akıntı geliyo. bu normal midir bu konularda cahilim kusura bakmayın..spermler yerine ulaşmadan geri mi dönüyor diye merak ediyorum. yumurtaya giden yol dolambaçlı ve dar bir yol sanki oraya ulaşamayacakmış gibi geliyo. bacakalrı yukarıya kaldırmakda fayda var heralde.. pat diye hamile kalanlara şaşıyom artık..

Son düzenleme:

Meni belli bir süre sonra sıvılaşıyormuş fazlası çıkarmış ben de internette bi doktor sitesinden öğrenmiştim.

merhaba kızlar,

dün eşimle doktara gittik.hem benim muayenem yapıldı hemede şimin sperm testi.benim hormon testlerim ve eşimin sperm testi çok normal.yumurta takibi istedi.vajinal ultrasonla baktı ,adetimin yeni bitmesine rtağmen sağ ve sol yumurtalıkta küçük yumurtalar vardı.bende gördüm.ilaç vermedi.problem yok dedi.cumartesi yin egitcez yumurtalar büyümüşmü diye bakmak için.hayırlısı inşallah.ama içim çok rahatladı.beni korkutan iki şey biri çikolata kisti diğeri tüp tıkanıklığı.çikolata ksitini aştık şükür.sıra tüp testinde umatım sonuç iyi olur.aralık sonunu bekliyorum yeni yılı yeni haberleri...

Kızlar merhaba. Benim de reglim 11 Aralık. Bu aralar akıntım var ama yumurtlama akıntısı gibi deil. Hafif sıvıla karışık. Pek bi belirtim de yok sankim gebelik ya da adet üzerine! Bu neden olabilir. İlk gebeliğim düşük olmuştu ilk haftalarda. O zaman da akıntı oluodu böle. Ama belirtiler çoktu. Adet olcam derken gebemişim meğer! Adtetten önce de akıntı olu omu sizlerde. Sankim bende olmuodu da!!.. Testler negatifi gösterdi bu arada! Bİ DE VAJİNADA ıslaklık ve genişilik olur mu gebelikte. İlk haftalarda falan. Ben de o da var bu iyi bişi mi bilmiorum da. İlk gebeliğimde böle oldu. Düşük oldu sonra . Bununla ilgisi de yoktur di mi düşüğün vajinada ıslaklık ve genişlik hissetmek falan. Karışık oldu ama. Bildiniz tahmininiz varsa yazar mısınız.....

bende bu ay istiyorummmm... aslında son 5 aydır istiyorum ama olmadı doktora gıttım yumurtalarımın olustugunu gorunen bı sorun olmadıgını soyledı 21 aralık reglı tarıhım, cok duzenlı oluyorum 27 gunde bır hıc şaşmıyo bakalım inş bu ay hamile kalabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…