Aralık ayında hamile kalmak isteyenler...

Hamileliğin ilk 3 ayı önemli oluğu için kullanmak zorundayız napalım,bari hemen gelse de bebişlerimiz...

kizlar merhaba bendede ayni sorunlar var mi? kilo problemm var 70 kiloyum ve hamle kalmak istiyorum ne yapacagim bilemiyorum bu kilolarla catlamakta istemiyorum...puuufffffff

selam bende aranıza yeni katıldım adet günüm bugün ara ara kasık ağrım oluyoo başkada belirti yok 5 senedir bekliyoruum inş. bu sefer olmuştur 16si eşimin doğum günü çok güzel bi süpriz olur... benide yazarmısınız listenize ...

Canım inşallah hamilesindir,dediğin gibi süper bir sürpriz olur

inşallah 2 düşüğüm oldu bu zamana kadar onlarda hep hissetmştim sanki bu seferde olmş gibii inş. yanılmıyorumdur Allahım hepimize tattırır bu duyguyu

inşallah 2 düşüğüm oldu bu zamana kadar onlarda hep hissetmştim sanki bu seferde olmş gibii inş. yanılmıyorumdur Allahım hepimize tattırır bu duyguyu

Bi arkadaşım 3 düşükten sonra hamile kalmıştı,şimdi çok sağlıklı bi oğlu var maaşallah,Kendin öyle hissediyorsan büyük ihtimal hamilesindir.Amin duaların için inşaallah...

Canım inşaallah hamilesindir,bi arkadaşım 3 düşük yaptıktan sonra hamile kalmıştı,şimdi sağlıklı bi oğlu oldu maaşallah.Amin canım duaların için inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…