saol canım peki öpüyorum çok seni güzel anne :)Canim istersen ovulasyonla takip yap yumurtlamayi yakalamak icin topik var sinkar ve xraa da ordalar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım peki öpüyorum çok seni güzel anne :)Canim istersen ovulasyonla takip yap yumurtlamayi yakalamak icin topik var sinkar ve xraa da ordalar
1 sene uğraştım klomen çatlama iğnesi derken yok birsey olmadi 1 çocuğum olmasına rağmen hamile kalamıyorum 8 sene sonra istiyorum olmuyor ve araştırdım çok iyi diyorlar bir doktor buldum bakalim neler ollcak
Amin insallah ama doktor çok önemli başondan atanlar var bide nedeni ni anlamaya çalışanlar var bakalım. Hayırlısıhayirlisi olsun sende bi tane varmis bizde oda yok Rabbim gonlune gore versin insallah taktiri ilahi
Bir yıldır yoksun ortalikta. Hakkinda hayirlisi olsunAm
Amin insallah ama doktor çok önemli başondan atanlar var bide nedeni ni anlamaya çalışanlar var bakalım. Hayırlısı
Bir yıldır yoksun ortalikta. Hakkinda hayirlisi olsun
İnşallah hislerin yanilmiyordur ama kendini cok kaptirma canimamin canım benim inşallah ama galiba tedaviye gerek kalmadi :) hamileyim gibi hissediyorum hemde fazlasiyla bir haftaya belli olur bakalim :) hicbiseyde yapmadim oysa su bir hafta gecsede ogrensem
İnşallah hislerin yanilmiyordur ama kendini cok kaptirma canim
Hisle olacak sey degil bi canım bence de çok kaptırma üzülürsün ben de arada oluyorum tam hissediyorum diyorum yine geliyor hatta psikolojik adet gunum 1 hafta gecikiyor kaptırma canım günün geçerse bekleİnşallah hislerin yanilmiyordur ama kendini cok kaptirma canim
İgnenin kacinci gunu bugun? Cizgi var gibi insallah hamilesindirArkadaşlar 2 yıldır sebepsiz infertilite yaşıyoruz aralıkta klomen kullandım.Bugün adetim 2 gün gecikti ve idrar testi yaptım.Umutlanmak istemiyorum ama ikinci çizgi silik gibi demi?
1 aralıkta gece 12 de iğnemi vurdum. İnşallahİgnenin kacinci gunu bugun? Cizgi var gibi insallah hamilesindir
Arkadaşlar 2 yıldır sebepsiz infertilite yaşıyoruz aralıkta klomen kullandım.Bugün adetim 2 gün gecikti ve idrar testi yaptım.Umutlanmak istemiyorum ama ikinci çizgi silik gibi demi?
Aminnn her isteyene tez zamanda Allah nasip etsin inşallahhayırlı olsun evet cikmis Allah kucagina almayi nasip etsin
kızlar bende pko hastasıyım 5 yıldır evliyim bebek yok hala bir düşüğüm var oda iğne ile oldu cuma günü klomen kullanmaya başlıyacağım doktor günde iki defa kullanacaksın dedi ama bana yeterli gelmiyor dedim duruma göre arttıracak size sorum klomenle birlikte ne yer ne içersem yumurtalarım büyür tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum incir yemeyi düşünüyorum
benimki klomene dirençli malesefbu kadar takma oluruna birak sen istemesende yumurtan buyuyo bu ilac buna yariyo
benimki klomene dirençli malesef
1 aralıkta gece 12 de iğnemi vurdum. İnşallah