- Konu Sahibi 88kelebek88
-
Ben de görmek istiyorum artık çift çizgiyi.
Bekliyorum 20 Aralık olsun
Ben 1 aralıkta gördüm çok şükür :))
Reglime daha 5 gün vardı, gebelik testinde çıktı, 3 gün sonrada kan testinde çıktı bebişimiz.
Ama daha kesemizi görmedik ve kaç haftalık olduğunu bilmiyorum...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
internette gebelik günü hesaplama diye yazarsan çıkıyo son adet tarihini filan yazıyosun sana kaç haftalık hamile olduğunu doğum için son günün ne zaman olduğunu filan gösteriyo
Reglime daha 5 gün vardı, gebelik testinde çıktı, 3 gün sonrada kan testinde çıktı bebişimiz.
Ben de görmek istiyorum artık çift çizgiyi.
Bekliyorum 20 Aralık olsun
belirti olarak ne yaşadın canım...
Canım inanırmısın geçmiş aylara göre hiç belirti yok gibi bişeydi :))
Bu ay umursamadık ve geldi bebeğimiz çok şükür.
Sadece kasıklarımda gerilme olduğunu hissediyordum, yüzüstü yattığımda geriliyordu yatamıyordum.
Birde idrar renginin koyulştığını hissettim.
Göğüslerimde de sadece yan kısımlarda ağrı vardı, onu umursamadım bile, göğüslerimin uçları yeni yeni acıyor...
benimde mide bulantım var iki gündür ve göğüslerimde hassasiyet.. reglimde iki gün geçikti ama test yapmaya korkuyorum :):) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım bebeğini... sağlıklı huzurlu ömrü uzun bir bebek olsun inşallah...
inşallah bende görmek istiyorum bende 18 aralığı bekliyorum ama daha çok var
benim de aralık 20 inşallah ikimiz de görürüz çift çizgiyi günler geçmek bilmiyo korkuyla bekliyorum
kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?