- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
- Konu Sahibi 88kelebek88
-
bende aralığın 5 de gördüm çift çizgiyi 6 sında kanda 287 çıktı tamam ama bugün doktor kese göremedi ben çok korkuyorum bu ne demek yardımcı olun lütfen
geç döllenme olmuştur belki onun için kese görünmüyo olabilir biraz daha bekle olmazsa haftaya tekrar git yine görünmezse 1 hafta daha bekle tekrar doktora git inşallah kese ve bebişin en kısa zamanda görünür
bende aralığın 5 de gördüm çift çizgiyi 6 sında kanda 287 çıktı tamam ama bugün doktor kese göremedi ben çok korkuyorum bu ne demek yardımcı olun lütfen
ewt 2 gün geçtikten sonra çıktı doktor bugün rahim duvarı kalınlaşmış görünüyor ama kese yok dedi
Canım bu değerle zaten kese görünmezki.
700 800lerde vajinal ultrasonla görünür 1500 2000 civarı olduğunda üstten görünür.
Ben geçtikten 2 gün sonra yaptırdım 987 çıktı, doktor ancak önümüzdeki hafta görürüz keseyi dedi...
benimde haftaya gelmemi söyledi inş görürüm bebişimi
Canım sende sancı oluyormu?
Bende bugün sancı başladı, kasık ve yumurtalıklarıma sancı giriyor bugün...
evet canım onceleri sol kısmında vardı şimdi kasıklarımda agrı var
galiba evet yaama ben dayanamıcam salı günü test alıp çarşamba günü sabahtan yapıcam hamileysem silikte olsa çizgi çıkar 2 farklı gebelik testi alıpta yapıcam bu sefer ama geçen ay 2nci çizgi silik çıkmıştı 2 gün sonra tekrar test yapmıştım negatif çıkmıştı
mrb arkadaşlar salı günü silikte olsa çift çizgiyi gördüm adetim gecikeli 5 gün olmuştu 2.testi aldım emin olmak için bikez daha yapıcam umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?