aralık ayında pozitif sonucunu görenler ve görmek isteyenler

cnm bende dun kan testi yoluyla öğrendim gecikmenin 13.gununde defalarca kan testi yapmama ragmen çıkmadı meger adet olmam gererkn gun yumurtlamışım şimdi keseyi bekliyoruz

kızlar bende bu ay hamiş kalmak istiyorummm hesaplayıcılar göre bat 14 aralık ovulasyona göre 12 artık bakcaz :)
hiçbi belirtim yok nerdeyse sadece kasıklarım sanki geriliyor gibi bide ovulasyondan beri göğüslerimde biraz ağrı var dua edin kızlarrrr

cnm benim dun doktorumda dedi sabit bi yumurtlama gunu yoktur her dönemde olabilir die mesela ben adet görmem gereken gunde yumurtlamışım gun aşırı ilişki ile yumurtlamanı kaçırma şansın yok

cnm benim dun doktorumda dedi sabit bi yumurtlama gunu yoktur her dönemde olabilir die mesela ben adet görmem gereken gunde yumurtlamışım gun aşırı ilişki ile yumurtlamanı kaçırma şansın yok

bende öyle düşünüyodum canım hatta 2 gün önce sağ tarafımda batmalar olunca yumurtluyom heralde dedim yine ovulasyon yaptım silik bile çıkmadı çi,zgi ama dediği doğru gün aşırı olursa kaçmaz tabikiii

ben iki ay yumurtlama falan dedim baktım tık yok gun aşırıyı ve duydugum bikaç şeyi uyguladım çok sukur tuttu

kızlar bende bugün idrar testinde çift çizgiyi gördüm ama kan testi yaptırmadan tam sevinemiyorum.biliyosunuz çift çizgi olup kanda negatif olnlarda çok hayırlısı bakalım :)

kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... Dualarınız için çok teşekkür ederim.. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)

canım hayırlı ugurlu olsun ınsallah bende sabah verdım kan sımdı beklıyorum cıkmasını.. Sende bıze dua et bızımde gobusumuzde bebısler vardır ınsallah...

hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum Allah kucaklarına almayıda nasip etsin inşallah
hamişler belirtileriniz neydi testi ne zaman yaptınız ve hamiş kalmak için neler yaptınız ??
çok soru sordum biliyorum kusura bakmayın

Ne güzel haberle alıyoruz :) Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Tebrikler :))

Bende yeşil33e katılıyorum neler yaşadınız paylaşırmısınız.Belirtiler ve testi ne zaman yaptınız

adetime daha çok var ayın 18nde ama adet olucakmışım gibi ağrım var neden acaba iltihap olduğu için midir sizce yoksa hamileyim yerleşme ağrısı mıdır?

adetime daha çok var ayın 18nde ama adet olucakmışım gibi ağrım var neden acaba iltihap olduğu için midir sizce yoksa hamileyim yerleşme ağrısı mıdır?

Benim de 18i çok var çok
Benim de kasıklarım ağrıyor, karnımda
Bilemiyorum canım.Sanırım beklemekten başka çaremiz yok

Benim de 18i çok var çok
Benim de kasıklarım ağrıyor, karnımda
Bilemiyorum canım.Sanırım beklemekten başka çaremiz yok

galiba evet ya ama ben dayanamıcam salı günü test alıp çarşamba günü sabahtan yapıcam hamileysem silikte olsa çizgi çıkar 2 farklı gebelik testi alıpta yapıcam bu sefer ama geçen ay 2nci çizgi silik çıkmıştı 2 gün sonra tekrar test yapmıştım negatif çıkmıştı

İnşallah çift çizgiyi görürsün canımm:)

Güzel haberlerini bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…