aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

nefescim benim eşimde varikosel olduğu için artmıyor...benim eşimde tedavi sırasında kendine özel bal yaptırdı..hindistan cevizi,fındık,her sabah keçi boynuzu pekmezii yedii her ne aklına gelirse yediii fakat sperm yine değişmedi....
ama bu keçi boynuzu kürü başka canımm suyunu kaynatıp içiyosunn....1 ay felan oldu başlıyalıı fakat daha sperm testi yaptırmadığımız için sonucu bilemiyoruzz...arttımı artmadımı bilemiyoruz yanii....bu kür hareketliliğide arttırıyomuşş..bizde hareketlilik %2ççinşş artmıştırr bizimkide.....

varikosel ne ki:bbo:ya bize doktor dediki eşinden çok fazla sperm çıkmasına zaten gerek yok.bize senden çıkan yumurta kadar sperm lazım.kafana takma dedi.sonucu görüncede heh tamam sorun çözüldü dedi.ayh adetim dün bitti bugünü saymazsam tedaviye başlmama 20 küsür gün var.off nasıl geçecek yaaaa.bayramı atlatsak gerisi kolay da

varikosel damarların tıkanık olmasııı demek.....tıkanık olduğu için sperm artmıyor.....bunun ameliyatıda vardaa eşime hem çapadan hem hasekiden hemde ulun beyde aynısını söledi.....ameliyat olsanda yinede normal yolla senin çocuğun olmaz dediler...boşboşuna bıçak altına yatma dedilerr...bizde ameliyat olmadık yani eşim olmadı.....

siters yapma nefess sitresten adet olmazsın heeeee:)))
şaka biyana normalde ben 15 de 1 oluyorum ama sitresten acaba ne zaman olurum diye düşünüyorum şimdi.....
ben rahim testi çektiricektim 1 yıl önce felan o kadar sitres yaptım kii 40 gün adet olmadım...ve ben çok sık olurumm..ilk defa o kadar sarkmıştı yani.....

hilal şimdi gördüm mesajını.polikistik over bir yumurtlama bozuklluğu.ama yumurtlama tedavisinde genellikle olunlu sonuç alınıyor.ben 4 aşılama yaptırdım.hepsinde istenen sayıda yumurta elde edildi.merak etme canım.ama yumurta takibini çok iyi bir doktor yapmalı.çünkü bu hastalıkta istenmeyecek sayıda çok yumurta dailaç tedavisinde sık görülen bir durum.bende olmadı çok şükür ama gebelik de olmadı

sonra bu hastalık bir kişide doğumundan ölümüne kadar devam edecek bir durum.şeker ilacı çok işe yarıyo,ben iki aydır normal zamanında hasta olmaya başladım şeker ilacı sayesınde

arkadaşlar benim de ilk tüp bebek denemem.kasım da başladım lucrin ile.
bazı arkadaşlar lucrin için kist oluşturdu yazmış yanlış anlamadıysam.bu ilacın yan etkisimi,dozdan mı kaynaklı yoksa polikistik misiniz.açıklarmısınız.niçin iptal edildi tedaviniz.

meltem canım sen korkmaa herkes yani genelde herkes lukrinle başlıyor tedaviyee....
ben 14 gün boyunca lukrin kullandım ardından kist oluştuuu....bende böle bi yan etkisi olduu...yan etki olabiliyorrr....sen içini rahat tutt.....sende olacak diye bişy yokk.....
ben polikistik over olduğumu yeni öğrendimm onunla alakalımı bilmiyorum....ama bu ilaçların zaten yan etkisi olabiliyorr..

kızlarrrrrrrrrr nerdesinizkaydirigubbakcemile2benim gibi kocası pazar günü çalışan yok mu? gelin sohbet edelim yoksa zaman geçmiyor:hulya:

iyiyim.stres yapmamaya çalışıyorum.bayram planları falan yapıyorum.çünkü biliyorum ki bayram geçince zaman yaklaşmış olacak ...sen nasılsın canım...ben aralığın 10 undan sonra başlıyorum tedaviye ya sen? bir de bişey soracam kısa protokol ne ? ben 10 gün iğne olucam bu kısa protokol mu oluyor?daha gelir gelmez soru yağmuruna başladım çok kötüyüm yaaa:kedi:kusura bakma...

Yok canım ya,destek olcaz birbirimize.Bende bayram sonrası (aralığın başına denk gelcek adetim ) o zaman başlayacağım.Bende bilmiyorum protokolleri:):) ilk denemem olcak benimde.Ben kasım adetimin 10.günü bir antibiyotikle başladım,şimdi kasım adetinin 21.günü lucrine başlayacağım , vitamin ve bebek aspirini kullanıyorum.Bu uygulama uzun protokol oluyor sanırsam:) ama farkları ne bende bilmiyorum.Bende artık sabırsızlanıyorum,çok erken uyanıyorum şimdiden stres yapmamaya çalışıyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…