kaydirigubbakcemile2zeyracım senin bebişlerin geldimi yok saaaaa
KK ÜYE ADI.....................YAŞI..........KACINCI DENEME.........SORUN
Cornelia35......................... 21 .............1.deneme............... mıkroenjeksıyon morfoloji &2
Meryem42......................... 24 .............3.deneme .....................sperm azlığı
Nefes55............................ 23 ..............1.deneme .....................sperm azlığı
Nevin_...............................28 ..............1.deneme .......................tpler ypışık görevini yapmıyor
iipek................................. 30 ..............2. deneme .....................tupu kapalı ayrıca morfolojı de 1
hilall85............................. 24 ...............2.deneme ......................sperm azlığıı
yasemin33....................... 34............... 1.deneme....................... Morfolojı%0
Deryaber.......................... 30 ...............1.deneme .......................Sperm hareketsizliği
listemiz uğurlu olsun inşallah
yaşımmı yanlışşş yazmışımmmm
nurr canım bu arada bana dün dr. polikistik overin var dedi.....o kadar önemli bi hastalıkmı yaaaa???
benim 1 tüp denemem varr ve değerim katlanmadı ve düştüü bununla alakalı oabilirmi???bidee daha öncee çapada testlerimi yaptırdımm bana böle bişeyin var demedilerr..ilk tüp denediğim yerde bişey sölemedi.....
umutdaki dr hormon testimi görür görmezz bi anormallik var dedi.....ilaç kullanıyomusun plikistik averden dolayıı...bana şeker ilacı verdiii....günde 2 kez içicemm...ve hep içmem gerekiyomuşş ilacı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?