aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

kaydirigubbakcemile2zeyracım senin bebişlerin geldimi yok saaaaa

canımcım bende bundan 5 ay önce tüp bebkle hamiş kaldım bizimkisi nedensiz infertiliteydi bitanem şu an 5 aylık oldu kızım olacak inşallah teyzoşları rabbim sizlerede nasip eğlesin inşallah bu güzel duyguları dualarım sizlerle sişzlerde benim için dua edin öpüyorum hepinizi:1hug:

çok mutlu oldum canım...darısı başımıza ...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...öptü onu nefes teyzesi ohh

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN
cornelia35..........21.................1.deneme................mikroenjeksiyon morfoloji
meryem42.........24..................3.deneme................sperm azlığı
nefes55.............23..................1.deneme................sperm azlığı
nevin_...............28..................1.deneme.................tüpler yapışık görevini yapmıyor
iipek.................30...................2.deneme................tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
hilall85..............24...................2.deneme................sperm azlığı ve varikosel
yasemin33........34...................1.deneme................morfoloji%0
deryaber...........30....................1.deneme................sperm hareketsizliği

canım cevabından dolayı teşekkür ederim.ben artık tüp bebek yaptıracağım.aslında benim tedavisiz olmuş 10 yaşında bir kızım var.polikistik over hastasıyım.yıllardır tedavilerin hiç biri bir işe yaramadı.artık yaş da kemale erdi.kızım kardeş diye çıldırıyor.inan bana birileri kızımın yanında kardeşini severken içim cız ediyor.yani bir tane olduktan sonra onun kardeş sevgisini tatması da ayrı bir dert.ben öğretmenim ve çocukları çok seviyorum.bana kalsaydı üç cocuğum olsun isterdim.ama ne yapalım.hepimiz bir türlü sınanıyoruz işte

selam kızlarrrrrrrrrrr ben geldim...bugün nasılsınız bakalımkaydirigubbakcemile2

hangi okulda öğretmenlik yapıyorsun canım.şu an kızını da seni de çok iyi anlıyorum.bende tek çocuğum bir zamanlar kardeş diye çıldırıyordum olmadı:sinifsinif:şimdide evlat diye çıldırıyorum inşallah olur ne diyeyim.o yüzden tek çocu olanlara çok üzülüyorum ne kadar çok sevilselerde sorumlulukları fazla oluyor ve boşluklarını farklı şeylerle doldurmaya çalıştıkları için fazla hata yapıyorlar.yani en azından ben öyleydim.o yüzden kızın için mücadelenden vazgeçme bence.

nefes 55 bana umut tüp bebekteki fiyatları da bildirirsen sevinirim.orada yakınlarda kalınabilecek yerler ne durumda.şimdiden teşekkürler.senin için dua edeceğim.ama eminim sonucun pozitif olacak.benim içime doğan inan hep olur.daha önceki 4 aşılamamda da olmayacağını hep sezdim.dur bakim ocakta hamile kalırsan 9. ayda annesin.az kalmış be.bol şans

seni bana Allah gönderdi.ben ilyasköy türkişte türkçe öğretmeniyim.herkes ne yapacaksı bu devirde çocuğu derken beni anlayan birini bulmak inan beni çok mutlu etti

canım umut tüp bebek yaz arama motoruna bi sitelerini incele istersen.orada telefon numaraları da var.arayıp ön bilgi alabilirsin.sorununa göre değişiyor tabi ama 3 - 4 bin gibi bir şey tutuyor sanırım.eğer son altı aya ait testlerin varsa gerekmedikçe test istemiyorlar.muayene ücreti de almıyorlar.uzatan gelenleri de yönlendirdikleri bir pansiyon var.üsküdar pansiyon diye.merkeze çok yakın bir yerde.valla oranın fiyatları hakkında bi bilgim yok ama merkezden numarasını alabilirsin.inşallah canım inşallah içine doğan olur.inşallah Rabbim hepimizi güldürür.

ne güzel bnde hep türkçe okumak istemişimdir.daha doğrusu türk dili edebiyatı.kamu yönetimi ni 1. sınıftan terk ettimkaydirigubbakcemile3şimdi tekrar sınava gireceğim.edebiyat için yani çocukta yaparım kariyerde ...zemuszemus olur mu öyle şey evladın için elinden geleni yap da yarın bir gün sana sitem etmesin benim babam yapmadı kardeş çok ağır konuşuyordum rahmetliye ama hakediyordu napim.

merhabaaaaa canımm
nasılsınn nefescim....
bildiğim kadarıylaa umut tüpün fiyatı ilaç dahill 4.500 fakat aralık ayındaa 5000 üstüne çıkabiliriz dedi.....

nurr canım bu arada bana dün dr. polikistik overin var dedi.....o kadar önemli bi hastalıkmı yaaaa???
benim 1 tüp denemem varr ve değerim katlanmadı ve düştüü bununla alakalı oabilirmi???bidee daha öncee çapada testlerimi yaptırdımm bana böle bişeyin var demedilerr..ilk tüp denediğim yerde bişey sölemedi.....
umutdaki dr hormon testimi görür görmezz bi anormallik var dedi.....ilaç kullanıyomusun plikistik averden dolayıı...bana şeker ilacı verdiii....günde 2 kez içicemm...ve hep içmem gerekiyomuşş ilacı....

polikistik over ne canım.hangi testle belli oluyor ki...yani eşinden sonra şimdi sende de mi sorun çıktı.daha doğrusu bu bir sorun mu :bbo:

kisttmişşş evet bendede varmışş sorunn dr öle dedi....ama ben çok üstüne durmamıştım dün....interneten araştırdığım kadarıyla yumurtalar çatlamıyomuşş heralde.....ama dediğim gibi önceden böle bişey söylenmedi bana.....
ama bu hastalıkdann çocuğu olmayanlar varr...neslihan hanım varya umut tüpün koordinatörüü illaki tanışmışsındırr oda polikistik overmişş bi aşılama denemiş olmamış ardından tüple çocuk sahibi olmuşş....yani önemsiz bişey değil...zaten nurdaa bundan dolayı çocuk sahibi olamamış heralde....
yumurtalar çatlasın kii çocuk sahibi olasınn ama benimki çatlamıyomuş....internetten araştırdığım kadarıylaa gebelik elde edilebilir fakat düşebilirr..yani düşük riskide varmış...ama nur daha iyi bilirr...
bide benim ilk denemem düşükle sonuçlandıı yazmıymıydım bilmiyorumm...ulun beyde genetik test istedii neden tutunmamış diyee.....bakalım sonuca görede tedaviye başlarızz.....

nerden anladığına gelincee hormon tstimdee kan değerleriimden anladıı vee muayenede edincee tam emin olduu polikistik over olduğunu.....
değerlerimm normal değil anormalmiş:)))

canım slm bendede polikistik var adet düzensizliği yapyo genelde kilo ve kıllanma yapıyor ama bende kiloda yok kıllanmada sadece adet düzensizliği var kaybettiğin bebeğinin bu sebetle olduğunu sanmıyorum aslında tüp bebektede olumlu bişey daha fazla yumurtlamanı sağlıyo korkma canım korkacak bişey yok bende şeker ilacı içiyorum bir sabah bir akşam ve iki aydır inşş hepimizin hakkında hayırlısı olsun

sağool canım benim....zaten dr.da çok üstünde durmadı....yani benim moralim bundan dolayı çok bozulmadıı.....
kilo problemii bende evlendikten sonraa 10 kilo aldımm 63 kiloyumm..ama geçen yıll diyete girip 56 kiloya inmiştim tüp deniycem diyee...tüp denediten sonraa yine 63 e çıktım...kilo alabiliyorumm yaniii.....
kıllanmada var bendee......adet düzensizliğim varr bundan dolayı evlenmeden öncede dr.a gitmiştimm..ama ben her ay adet olurumm günü belli dğeildirr ama çok sık olurum...belkide bundan kaynaklanıyodurr....ve bidee dr.da sorduu çok sancım oluyorr adet olduğumdaaa....buda onunlamı ilgili acaba......

seninn ne kadar yumurtan oluştuu nrcnözbek??
benim ilk denememdee uzun protokol uygulandı
12 yumurtam toplandı,9 tanesine işlem yapıldı,8 tanesi dönlendi,,,5 taneside 1.sınıf dönlenme olduu ve 5 tane 1.sınıf embryonun hepsi bana koyuldu....yani çok yumurtam oluşmadıı...sence çokmuu bence değill 35 tane yumurtası oluşan varr...o kadarda istemem tabidee:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…