aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

bana da sormuştu adet düzensizliği ,kıllanma var mı diye bende kıllanma falan oldu ama adetim düzenli çok şükür ama teslerimde de muyenede de bi sorun görmedi.eğer doktor üstünde durmadıysa sende pek kafana takma canım.muhakkak önlem alacaktır.kızlar size vitamin ilacı verdi miiiiiiiiiiCADIARZU

yook çook durmuyorum zaten canımm...hakkımızda hayırlısı ne diyelim......
eşime vitamin ilacı verdii.....

folik asit falan vermedi mi sana...gerçe bnm vitaminlerim ,kanım ve kollestirolüm düşükkaydirigubbakcemile3o yüzden verdi galiba bana.birde böyle özellikle yedğiniz bir şey var mı.ben kuru icir,muz yiyorum.aslında süt de içmek gerekliymiş ama ben pek içemiyorum yaaaaaa

yok canım bana bişey vermedii....sadece polikistik için şeker ilacı verdi...yediklerimle ilgili bişey demedi....bende sütü hiç sevmemm heralde bende içemezdim...

bide biz keçi boynuzu kürü yapıyoruzz....dr a söledikk devam edin dedii küree...buda eşim için.....spermi arttırıyor...
sizde azo spermi var dimi???

hilal canım benimde 15 tane yumurtam oldu biz pgd ile deniyoruz tüp bebeklerimizi sadece 2 tane sağlıklı çıktı onlar yerleştirildi biri tuttu fakat kaybettim bebeğimi 9 haftalıkken bende bütün denemelerimi uzun protokol oldu şimdiki benimkide kısa protokol olacak sanırm benim fazla yumurtlamam gerekiyo pgd işlemine fazla sağlıklı kalmıyo çünkü

bizde eşimde sperm sorunu yok çok şükür ama bende ilaç istedim drdan e vitamini verdi birde c vitamini inşş faydasını görürüz

bide biz keçi boynuzu kürü yapıyoruzz....dr a söledikk devam edin dedii küree...buda eşim için.....spermi arttırıyor...
sizde azo spermi var dimi???

canım soru bana ise eğer azo spermi değil bizimki sperm azlığı.bizde yapmıştık keçi boynuzu kürünü.eşimde 70 bin sperm bulundu.dondurdular.yumurta alındığı gün bi daha verecekmiş.bulunamasa bile sorun yok ama nasılsa hazırda var.aslında bizim için sadece zamanın geçmesi lazım yani pek sorun var gibi görünmüyor.inşallah iğneleri vurduktan sonrada olmaz:Saruboceq:

inşş canım hepimiz inşşşş allahın izniyle bakalım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince adetle gidecem oda bayramdan sonraya geliyo hayırlısı olsun hepimiz için

ahhh canım ahhhhh bende ilk tedaviye başladığım vakitt 14 gün lukrin kullandım vee kist oluştu...bende desolet kullandım 2 kutu ondan sonra tekrar tedaviye başlamıştım.....
ama en azından senn daha başlamamışsınn tedaviyee......benim çok moralim bozulmuştuu..tedavideykenn bi sorun çıkıp beklemek çok zor....

inşş canım hepimiz inşşşş allahın izniyle bakalım ben doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince adetle gidecem oda bayramdan sonraya geliyo hayırlısı olsun hepimiz için

bazılarına doğum kontrol hapı veriyolar ya bu ne için canım merak ettim dealkisalkisalkisya ben bu aralar biraz fazla meraklıyım kusura bakmayın:sm_confused:sırnaşık şey

nefess evet sana sormuştumm...bizdede oligo spermi varr 1 milyon sperm var eşimdee....ve bide eşimde varikosel varrr.....

hilal evt canım ama bana öyle süpriz olduki adet oldum gittim istanbula muayeneye gittim doktor bir baktı bu nerden çıktı dedi şimdi başlayamayız dedi hemen içini boşalttılar o gün birdahaki aya başımız ağrımasın dedi doğum kontrol hapı kullanıyorum şuan dün gittim kontrol ettirdim şükür bişey yokmoş enteresan olan ne biliyormusun daha 3 hafta önce gitmiştim histereskopi için bişey yoktu ne olduysa 3 hafta içinde olmuş ama gerçekten şanslayım başında öğrendim klinikte başka bir kadında vardı onunki tedavi sırasında çıkmış rabbim beterinden saklasın inşşşş

nefescim canım benim kistim için verdi yeri iyice dağılsın diye ama normaldede veriyo başlamadan önceki ay

evet şanslısınn şükürler olsun ki şimdi düzelmişşşş canım.....benim kist doğum kontrol hapıyla geçtii içi felan boşaltılmamıştı......
ya canım bende anlamıyorumm bende polikistik over varmışş fakaf daha önce kimse farketmemiş...ilginçç bişey yaa.....çapa araştırma hastanesindee yaptırdım testlerimi üstelikk....
bide önceki hastaneden bendende histeroskopi istenmiştii...bende 2.denemeyi orda yaptırmıycam diye yaptırmamıştım....şimdiki denemeyi umut tüp de yapıcam inş istemedi gerek yok dedi...genetik test yapalım dedi......

nefesss kür kullandınız eşinin spermi arttımıı???faydasını gördünüzmüü???

valla canım daha önce sperm testi yaptırdık ilkinde 6 hücre 2.sinde 2 hücre buldular.ama normal hastane labratuvarında yaptırmıştık.sonra ben eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim,keçiboynuzunun kendisini yedi.ballı süt içti ve sabah akşam muz yedi.birde tekrar test yapmadan 1 hafta önce ulun beyin verdiği vitaminleri kullanmaya başladı.sonra testte 70 bin sperm çıktı çok şaşırdık .düşünsene 2 spermden 70 bine çıktı sayı.daha önce gittiğimiz merkez tese yapıcaktı sonra ben daha çok araştırıp merkezi değiştirdim.iyi ki de değiştirmişim a.s

yokk yaaa herkese doğum kontrol hapı verilmiyorrr.....şahsen bana vermedilerr....bende ilaçlar yan etki yapmıştıı ondan kist oluşmuştuu ve ondan dolayı doğum kontrol hapı vermişlerdi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…