aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

ben siteye yeni üye oldum bir cok soru sormak ıstıyorum ben 6 ay önce ameliyat oldum kistlerım alındı cikolata kisti vardı amelıyat sonucunda tüplerımın tıkalı oldugunu ögrendim tüp bebek önerdi doktorum tüp bebek tedavisi zor mu nasıl korkuyorum bana yardımcı olursanız sevınırım sımdıden hepınıze tesekkur ederım

bu arada hic tedaviye baslamadım daha 16 aylık evlıyım 21 yasındayım

bende senin gibi yeni başlıyorum tedavi benimde tüpler tıkalı açılmadı biri biride şekli bozuk görevini yapmıyor yani
bence zaman kaybetmeden tüp bebek yaptır
çikolata kisti olanlar zaten genelde tüp bebk yapıyor birde tüplerin kapalı

kızlar...herkese iyi akşamlar....

dün çok şükür adet oldum...bugün burda bir kadın doğumcuya gittim toplama sonrası kist kaldımı,transfer için uygun olup olmadığımı öğrenmek için...bikaç folikül kisti vardı ....merkezdeki dr.umu aradım problem değil dedi...ilaç listemi faxladı...aralık 8 de transfer için istanbulda merkezde olacağım..estrofem diye bi ilaç verdi..günde 2 adetle başlıyor günde 8 adete kadar çıkıyor...

kızlar bebişlerime kavuşmaya az kaldı..ikinci denemem ama ilk transferim olacak..şimdiden heyecan bastı...

benım su an e2 kandegerım 68 fsh 4 bunlar normal mı

adetliyken yapılan hormon testiyse eğer gayet normal..hele fsh süper...çoğu kadın fsh yüksekliğinden hamile kalamıyor..yumurta rezervinin düşüklüğünü gösterir yükselmesi..benim 9 ve yüksek buluyolar...

heyecan heyecan heyecan hepimizde aynı sorun ya
kalbim küt küt atıyor böyle yazılanları okuyunca :)))
ilk transfer senin gailba canım inş. ilk gebede sen olacan :))

hayırlısı olsun ilk bebişlerimiz senden olsun inşallah devamıda güzel gelsin canım :))

benim fsh hormonum 7.15 kötü mü yoksa fisfisfis 9 yüksek dedin de .gerçe doktor hormonların normal dedi ama korkuyorum:çok üzgünüm:

birde benim kanım düşük ,acaba etkiler mi doktor önemli değil dedi ama ben yinede kan yapıcı şeyler yiyorum

benim fsh hormonum 7.15 kötü mü yoksa fisfisfis 9 yüksek dedin de .gerçe doktor hormonların normal dedi ama korkuyorum:çok üzgünüm:

7 de kötü değil canım..ben sınırdayım..ama işte yaşıma göre iyi değil ... ilk denemede de fsh 9 du hiç yumurta toplanamadı...2. de yine 9 du ama bu sefer yolunda gitti...9 yukarısı durum vahim..ben burda bi dr.a sordum fsh min 9 olması o kadarda kötü değil dedi..bilen bi dr.un iyi doz ayarlamasıyla tedavin başarılı olur dedi...yani dr.una bağlı biraz....7 gayet iyi endişelenme yerimseniben

iyi akşamlar kızlarrr.....bugün kadıköyee umut tüpe gitmiştimm ardındandaa kursum vardı kursa gittim anca vakit bulup girdim......
eeee nasılsınız bakalım kzlarrr??heyecan dorukta desenizee....şimdiden başlamışsınızzzz sonumuz hayrola inş.......
umut tüpü soran arkadaşş bende menunum ilgidennn...ve bugün çok kalabalıktıı orasııı transfer üstüne tarnsfer vardı......
neyse hakkımızda hayırlısı.....

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim bende gun gectikce heycanlaniyorum benim iki heycanim var hem memlekete gelme heycani hemde tedavi heycani
allahim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
allahim hepimizin yardimcisi olsun
bugun de cok guzel bi haber aldim en iyi arkadasim arkadas degil benim kardesim gibi her derdimi bilir
ikinci bebisine hamile bir kizi var simdi oglu olacakmis allahim saglikla kucagina alir insallah
cok sevindim gercekten biraz da duygulandim cok dua ediyor bana gozun aydin dedim oglun olacak
allahim sana cift versin dedi bana gozlerim doldu benimde
allah evlat hasretiyle yanan herkese en kisa zaman hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.deneme................ tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.deneme................ sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme................ sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. sperm hareketsizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…