aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ................sperm azlığı
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... ...............tüpler kapalı
15-zaman...............24..................2.deneme...................azosperm

hoşgeldin aramıza canım doğru girdim umarım bilgilerrini

maşallah liste uzamış,inşallah bir bu kadar hızla da hamiş listesine döner,hepimiz aynı zamanda hamiş arkadaşı olarak sohbete devam ederiz.:CüvCüv:

talyacımm canımm nasılsınn kaç gündür görüşemiyoruz....
hepimizin isimlerinin yanında inşş hamile yazısı yazılırr........ilk heraldee talyanın sonucu belli olucakk güzel haberini bekliyoruzz talyacım......açç önümüzü arkadaşımm güzel bi değerlee......

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı
13-sudenaz222.......26..................2,deneme..... . ..............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... ...............tüpler kapalı
15-zaman..............24...................2,deneme...................azosperm

canim silam, seninde tedavinde hayirliolsun..insallah bu son tedavin olur ve bebisini kucagina alirsin canim benim

bizim spermlerimiz dondu daha:)) adet olmayı bekliyorum.inşallah aralık 11 gibi adet olacağım.sonra ilaçlara başlayacağım işte.ama korkuyorum.mafoldumbensenin ilk transfer niye tutmadı.sorunumuz aynıda merak ettim.
nefes canim niye tutmadi hic bir fikrim yok... bana 1 tane iyi kalite transfer edildi, ama olmadi iste

talya sana vakit geçmiyordur dimi hadi bakalım sende sıra
canim artik inan yavas yavas vakit gecmemeye basladi.. insallah hayirlisi olur...

hilalim evet ya... birturlu denk gelemedik.. Insallah bu sefer hamile kalirim canim ve insallah hemen benim pesime siz gelirsiniz...
canim sen nezaman basliyorsun simdi?

selam kızlarrrrrr...acil yardımınıza ihtiyacım var.3-4 gündür yumurtalıklarım ağrıyor ve akıntım arttı:sinifsinif:önce kafama takmadım ama geçmeyince endişe etmeye başladm.daha önce iltahap tedavisi görmüştüm acaba geri mi geldi iltahaplanma.üşütünce olur mu ağrı yada sitresten ya da kuru incir yiyorum şimdiden, yumurtaları büyüttüğü ve bazlarında ağrıya neden olduğu söyleniyor acaba ondan mı?doktoruma sormalı mıyım sizce off ya kafam çok karıştı.biliyorum sizinkini de karıştırdım.şu olasılıkları doğru düzgün bi sıralıyayım

1_üşütme
2_iltahap
3_stres
4_kuru incir

sizin aklınıza gelen başka ihtimal varsa yazın lütfen şimdiden teşekkürler....:lepi:

yaa bilmiyorum tuhaf mı olur acaba bunun için doktoru aramak.bi kaç gün daha beklesem mi ki...çünkü muayeneye gel dese gidecek durumda değilim şu ankaydirigubbakcemile

nefescimm benimde ağrıyorduu dr.a gittikten sonra başlamıştı bendede..heralde şeker ilacı kullanmaya başlamıştımm ondandır diye düşünüyorummm..zaten geçti şimdii ağrım yok.....seninde içtiğin şeylerden olabilir,vitamin ilacı içiyodun belki ondandırr...üşüttüysende olabilirr akıntıda artarr üşüttüysen....bence çok fazla takma kafanıı....bi kaç gün daha devam ederse o zaman ararsın doktoru......ama kafana takıcaksan araman daha iyi olurr belki seni çağırmaz sadece ilaç felan verir....ve seninde kafan rahat olur.....

Son düzenleme:
talya canım ben genetik testi yaptırdım 10 gün içinde sonuç belli olucakmışş...o sonuca göre tedaviye başlarızz....bi sorun çıkmazsaa aralıkda başlarımm inşşşş....

sağolun kızlar...en azından bayram geçene kadar bekleyeceğim bakalım ne olur.canım gnetik test niye yaptırdın sen?ne işe yarıyor ki o test...

canım ayaklarını sıcak tut bi dene bakalım geçmiş olsun
nasılsınız kızlar

nefess benim ilk denememde ilk sonuç pozitifdiii sonra değer az yükseldi ve ardındanda bebek düştüü....bi sorun varmı neden düşmüş diye bakalım dedi ulun beyy....aslında önceki dr.um histeroskopi istemişti ulun bey gerek duymadı....2 gün önce umutdaydımm ordaki bi hasta hamile kalmışşş kontrole gelmiştii enver beyin hastasıydıı hatta banada enver beye gel dedii.....ama bence ulun beyde iyi bi dr...
ve o hastaa biz 4 kişi aynı zamanlarda tedavi olduk hepimizinkide tuttu dedi...darısı bizim başımıza inşş....

inşallah canım benim...inşallah hepimizin iyi haberleri olur...

sağol nevincim. sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…