aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

kizlar benide alin listeye..insallah bu cumartesi transferim olacak.. araliktada sonucum belli olur insallah

talya83.....26.....2.deneme....sperm azligi

ÜYE ADI..........YAŞI...........KAÇINCI DENEME..........SORUN

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
2-meryem42.........24..................3.deneme..... ........... sperm azlığı
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ sperm azlığı ve varikosel
7-yasemin33........34...................1.deneme.... ............ morfoloji%0
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... sperm hareketsizliği
9-maybenow.........--....................1.deneme.. .............. sperm azlığı
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme...................sperm azlığı

hoşgeldin talya.inşallah ilk bebeklerimiz gelir ve sonra devamıda güzel gelir.ilkler seninki olacak sanırımopuyorumnanaktan

nefes evet canim, benimkide ilk..
cumartesi insallah dondurulmus transferim var... insallah bu sefer tutunurlar bana.
sen tedavinin hangi asamasindasin canim?

kizlar benide alin listeye..insallah bu cumartesi transferim olacak.. araliktada sonucum belli olur insallah

talya83.....26.....2.deneme....sperm azligi

Canim senin transferin dondurulmuslarla olacakti sanirsam ...

Hayirli transferler olsun ...

Ben de tedavime dün itibariyla basladim ..

Henüz ufukta transfer tarihi gözükmüyor ama sizlere yetisirim.

Insallah arka arkaya hamile haberleri vermek nasip olur .. :teytey:

bizim spermlerimiz dondu daha:)) adet olmayı bekliyorum.inşallah aralık 11 gibi adet olacağım.sonra ilaçlara başlayacağım işte.ama korkuyorum.mafoldumbensenin ilk transfer niye tutmadı.sorunumuz aynıda merak ettim.

merhaba silam ben ona bile başlamadım :)) sende yaz bilgilerini seni de ekleyelim listeye.sırayla hamişler listesine de geçeriz inşallah...

merhaba silam ben ona bile başlamadım :)) sende yaz bilgilerini seni de ekleyelim listeye.sırayla hamişler listesine de geçeriz inşallah...

Seve seve canim ..
Ben 27 yasindayim .. Bu kacinci denemem o konuda kararsizim ..kafamçokkarıştı

5 kez mikro denemem 4 kez dondurulmus denemem var ..

Bu 5. dondurulmusum . Toplam 10. tedavim de diyebiliriz ... :kedi:

Bizim sorunumuz da es kaynakli ...

KADINLARIN DıKKAT ETMESı GEREKEN KONULAR
Cinsel bölgenizde herhangi bir iltihabi veya benzeri hastalık daha önceden geçirmiş veya halen geçirmekte iseniz lütfen doktorunuzu bu konuda uyarınız. Bilhassa "HERPES" enfeksiyonu yani halk arasında "UÇUK" adı verilen enfeksiyonu geçirdiyseniz bunu mutlaka belirtiniz.
Bilhassa karın bölgenizin üzerine yönelik egzersizler başta olmak üzere ağır egzersizlerden kaçının. Eğer isterseniz yorucu olmayan egzersizler yapabilirsiniz.
Son üç ay içinde kesinlikle içki, sigara ve benzer zararlı alışkanlıklarınızı hiçbir taviz vermeksizin terk edin. Çünkü bu alışkanlıklar gebelik şansını azaltmanın yanında düşük riskini de arttırmaktadır. Eğer ilaç kullanıyorsanız ne ilaç kullandığınızı ve ne amaçla kullandığınızı doktorunuza belirterek bizim önerimizi alınız.
Size tedavi sırasında uygulamanın olacağı tarih belirtilecektir. Bu tarihten önceki üç gün içinde kesinlikle cinsel ilişkide bulunmayınız. Yine uygulama sonrası on gün içinde cinsel ilişkide bulunmayınız.
Son üç ay içinde sıcak banyo ve sauna'dan kaçının.
Günde ikiden fazla kafeinli içecek (kola, kahve ve benzeri)içmeyin.
Uygulama süresince zayıflamaya yönelik hiçbir diet programı uygulamayın. Eğer uyguluyorsanız kesinlikle geçici bir süre içinde olsa bırakın ve normal dengeli beslenmeye önem gösterin.

canım hayırlı olsun tedavin..bende umutta tedavi gördüm..hep kalabalık orası...8 aralıkta transfer için tekrar gidicem..

benide ekleyin

sudenaz222..........26...............2.deneme..........tüpler kapalı

1-cornelia35..........21.................1.deneme... ............. mikroenjeksiyon morfoloji
3-nefes55.............23..................1.deneme.. .............. sperm azlığı
4-nevin_...............28..................1.deneme. ................ tüpler yapışık görevini yapmıyor
5-iipek.................30...................2.denem e................ tüpü kapalı ayrıca morfoloji de 1
6-hilall85..............24...................2.denem e................ sperm azlığı ve varikosel
8-deryaber............30..................1.deneme. ............... sperm hareketsizliği
10-cellist1..............30..................3.deneme ................ sperm azlığı
11-meltemcim........35..................1.deneme.. .............. sperm hareketsizliği
12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı
13-sudenaz222...........26.............2,deneme....................tüpler kapalı

canım benim sağol opuyorumnanaktan

önemli değil canım...opuyorumnanaktan ben şimdilik kaçar kızlar sonra görüşürüzzzzzzzz:gitme:

tesekkur ederım sudenaz rahattın benı tekrar bır seyler cıkacak daha cok korkuyorum bende ssk ben yıl doldurmayana kadar karsılamıyo ya onu beklıyorum ınsallah bende ocak ayında ankarada olacam tedavıye baslıyacam allah kucaklarımızı doldursun ınsallah

MERHABA KIZLAR a.s.
bayramdan sonra bende başlamak istiyorum tedaviye . yarın doktorla randevum var tamam başlayalım derse başlayacağız inşallah..bilgilerimi veriyorum benide ekleyin listenize

aymilewya...............29.............1.deneme...........tüpler kapalı

--------------------------------------------------------------------------------

12-talya83..............26..................2.deneme. ..................sperm azlığı
13-sudenaz222.......26..................2,deneme...... ..............tüpler kapalı
14-aymilewya.........29..................1.deneme... ...............tüpler kapalı

selam kızlar listeye yeni bir üye geldi
eylül ayından beri bekliyoruz eh artık en sonunda yarın tedaviye başlıyoruz aslında kasımın başında yani 5-6si gibi başlıcaktık tedav,iye ama ben regli olmadım derken bugün oldum ve bende artık eylül ekim kasım derken aralıkta buldum kendimi aslında aralık ayı olsun istemiyorduk ilk denememizde aralık ayında olmuştu ve ayrıca bizim evlendimiz ayda aralık ayı nekadar istemesekte Allah nasip edince böyle
bizdeki sorun azosperm ilk denememizde olgun sperm bulunamadı inşallah busefer bulunur ben 24 yaşındayım umut tüpbebekte ulun beyle başlıyoruz kısa protokol olucak galiba ilk aralık ayında sonuç alanlardan biri ben olucam ayyy nasılda heyecanlıyım aslında korkuyorumda ya gene sperm çıkmazsa aklım çok karışık aslında duygularım karışık galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…