aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

inşallah tanışırız:)) aslında biz sorunumuzu aştık gibi benim eşimde sperm azlığı var.70 bin sperm bulup dondurdular .doktorumda bende sorun olmadığını söyledi yani hormonlarım falan normal.birde sakın hasta olma dedi:bbo:ama ben yine de çok korkuyorum hem olmaz diye hemde tedavi sürecinden.senağlama

slm kızlarrr bende aralık ayındaa inşş başlıcammm mıkroenjeksıyon tedavımızee mumkunse hepimiz yazalım yasımızzı kacıncı deneme oldugunu sorunlarımızı ve tüp bebek tedavısını adım adım ne işlemlerden gecıcezzzz bunların hepsini yazalımmm bi liste olusturalımm böle daha iyi olucak emınmm...Adı:cornelia35 yaşı:21 Kacıncı deneme:ilk denemee Sorunumuz:esımde morfolojı sorunu%2[/B] bu sekılde bi liste olusturalım kızlar

ben izmirr smrnaa art tüp bebek merkezınde basladım tedavıyee tedavı öncesi doğum kontrol ve vıtamın kullanıyorumm..ve bana ayrıca dun hıstereskopi yapıldıı bunu neden yaptılar dıye sorarsanızz dıyelımkı sperm saglam yumurta iyi döllenme oldu fakat tutunmadı neden tutunma olmaz rahımde mıyop yada polip vs varmıı tutunmasına engel olcak bişey varsa önceden mudahale etmek için anestezı altında yaptılar.merkezımden cok memnunum..çok iyi ilgilenıyorlrr herseyı önceden düşünuyolar ve rahımı gebeliğe hazır edıyorlarr bende hiç bi problem yok çok şükür tutunmasına engel olcak bişiy yok yumurtlama var kanalar acık testlerım normal herşey normal kısaca esımde sayı ve hareket cok iyi fakat normal morfoljı %2 ...3senedir denıyoruz olmadı bı basırısız asılamam varr inşşş bu tedavıyleee hepimizz istediğimiz yavrularımıza kavusuruz allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsın bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın moralınızı cok yüksek tutunn relax olalımm bu ççok etkiliyorr tutnmasını filan...

bu fikir senden çıktı listeleri sen tutuyorsun :)))
nevin_ yaş28 1.deneme sorun tüpler biri yapışık biride açıldı ama görevini yapmıyor

merhaba arkadaslar biz kasımda tedavıye baslayacaktık ama olmadı ınsallah aralıkta baslıyoruz
muhtemelen 1 aralık
2. denememız yasım 30 tupum kapalı ayrıca morfolojımız de 1
memeorıalde baslayacagz
dualarımız musterek ınsallah hepımız hayırlı guzel sonuclar alır ay sonunda da hamıle baslıklarımızı acarız:)
Alllah hepımızın yardımcısı olsun

yaşşş 24
2.denemee
oligo spermii yani sperm düşüklüğüüü.....
heralde hepimizde aynı sorun varrr arkadaşlarr....

cornelia benden de histeroskopi istedi dr.umm yani önceki drr...fakat ben 2.denemei orda yaptırmıycam diye yaptırmadım.....
ama ilk denemeden önce rahim testi ççekilmişti bana.....anladığım kadarıyla sana rahim testi yerine histeroskopi yapılmış.......
bide benim bebeğim tuttu fakat düştüüü...neden rahimde tutunamadı diye istendi histeroskopi....

ayyyyyyyyyyyyyy aminnn inşşşş canımmmm

merhaba....
yaşım:34
mikroenjeksiyon:ilk deneme
eşimde morfoloji %0

Aralık ayında muhtemelen 4-5 aralık gibi tedaviye başlayacağız.Şimdilik vitamin ve çocuk aspirini kullanıyorum.Lucrine haftaya başlıyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun,listeyi göremedim benide ekleyin:)............

KK ÜYE ADI YAŞI KACINCI DENEME SORUN
Cornelia35 21 ilk mıkroenjeksıyon morfoloji
Meryem42 24 3.deneme sperm azlığı
Nefes55 23 1.deneme sperm azlığı

cornelia35 ................21 .............ilk mıkroenjeksıyon morfoloji
Meryem42.............. 24................deneme....................sperm azlığı
Nefes55..................23................1.deneme...................sperm azlığı
hilall85 ....................24................2.deneme...................sperm azlığıı

Son düzenleme:
benim tedavim aralığın 13 ü gibi başlayacak...dölleme olmaz olmasa tutmaz diye korkuyorum...şimdilik sadece vitamin verdi doktor bir de yediklerime falan dikkat ediyorum.kızlar sitres yapmamak daha doğrusu azaltmak için ne yapabiliriz.bu işlerde psikoloji çok önemliymiş

ayy ben becemıcem galıbaa olmıuyo güzel bu liste:))) kızlarr sorun galıba hepimizn eslerındee yasemın benım esımınde %0dı morfolojı ama %2 oldu inşş siznde duzelır stresten uzak tut sigara içiyorsa bıraksın bide incir yedırr bıde aktararda 15tl ye macun satılıorr kecıboynuzu pekmezlı fln adı kuvvet macunu onu yedırın eşlerınizee kızlar..

umutta doktorum ulun bey hilalcim.elimde değil korkuyorum.yani yumurta toplamada alacağım anestezi falan ürkütücü geliyormafoldumben

beni atladınız ikinci defa gönderiyorum
nevin_ yaş28 bi kızım var 1.deneme sorun tüpler biri yapışık biride açıldı ama görevini yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…