aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

merhaba bende 3 aşılama geçirdim ve malsesef olmadı dr.'um 4. yü denememizi istiyor fakat ben
artık aşılamadan yoruldum ve tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum kızlar sizler kaç aşılamadan sonra
başladınız

bende tecrübesizim bu konuda ama tüp bebek dene bu defa 3 yeterli sıra tüp bebek bence

canım bence artık zaman kaybetme . hele hele sperm kalitesizliği ve azlığından ise probleminiz tüp bebek yapın derim ben . çünkü bu sorunlar bizde de mevcut . o yüzden doktorum direkt tüp bebek yapalım dedi .
Allah yardımcımız olsun...

nefessss bende ulun beye gidicem yarınnnn......yani başlarsam eğer bende ulun beyde başlıycam.......
deryaberr alıntı yapp canımm isminidenemeni ve sorununu yaz listenin altınaaa......

ulun bey iyi bir doktor canım...insanın içini çok rahatlatıyor...merak ettim görüşmen nasıl geçti gelince yaz olur mu :uhm:yerimseniben

kızlar inşallah bu listedeki herkesi sırayla hamiş listesine de yazarız ...:ecrin_bebek:aminnnnnnnnnnn...birbirimize dua edelimopuyorumnanaktan

benim ki aralığın 12 ya da 13 üne geliyor sanıırım.yani bi aksilik olmazsa inşallah.aralık doğduğum ay inşallah şans getirir bana

bende aralık 4 senden önce sen beni takip edecen birinde başlayan yokmu acaba:))

ayyyyyyy benim doğum günümde başlıyor bir de teyzemin oğlu doğdu o günde :) bizim aile için uğurludur yani umarım sana da uğur getirir canım benim.inşallah kavuşuruz bebişlerimize

arkadaşlar ben de kısmetse aralık ayında 3. kez tedavi olacağım. benim eşimde sperm sayısı düşüklüğü var. mecidiyeköy de yeni açılan IVI diye bi merkez var oraya gittim görüşmeye. başlamadan önce bi sürü test istedi onları yaptırıp aralıkta tedavi olacağım. inşallah herkes aralık ayında hamile kalır. dualarım hepimize....

slmlarrr

herkese tedavilerinde pozitif sonuçlar diliyorum...

bende ekimde 2. deneme için umut tüp bebek merkezinde başladım...fakat transferim aralığa kaldı...tedavi sonucu 5 embriyom donduruldu...şuan adet olmayı bekliyorum...eğer kist falan çıkmazsa aralık ortası gibi transferim olacak inşallah...

hayırlı olsun umarım 2. denemeyle pozitif sonucu alırsın...

selam cellist1 benim de eşimde sperm düşüklüğü var . 70 bin tane bulup donduruldu önümüzdeki adet gününü bekliyorum bende.2 transferin niye tutmadı canım senin yani ne gibi sorun oldu ki.benim lk de o yüzden soruyorum belki dikkat etem gereken şeyler vardır diye...

selam sudenaz bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum.doktorun kim canım senin

canım ben doç.dr. ulun uluğ la başladım...memnun kaldım..yaklaşımı çok iyi..ilk denemeyi başka bir yerde yaptırdım..benim yumurtalarımın büyüme problemi vardı...ilk denemede hiç yumurta toplanamada...ama ulun beyin bilinçli doz ayarlamasıyla 38 tane yumurta toplandı...

selam nefes55 benim eşiminde sperm sayısı o civarda iki denememide jinemed de yaptırdım. 2. denemeye başlarken gerekli araştırmanın yapılmadığını düşünüyorum. şimdi IVI ya gidiyorum. bir sürü test istedi hem eşimden hem benden. testlerin sonucuna göre bu adetimde başlayacağız. bence en önemli dikkat etmen gereken şey tedavi öncesi gerekli araştırmaların yapılıp yapılmaması.

tavsiyen için teşşekkür ederim nevincim bizim biroblemimiz hiç sorun olmaması yani açıklanamayan infertilite eşimin spermleri çok iyi 120milyon civarı bendede bir problem yok yumurtalarım gayet iyi
fakat olmuyor işte, 7 senelik evliyim ama artık dr.lardanda yoruldum direk tüp bebeğe geçmek isityorum malum her aşılamaya 600tl civarı ödeme yapıyorum hepimizin hekkında hayırlısı olsun canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…