aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

Cornelia senin aşılama günlüğünü okumuştum ben morfoloji %0 olduğunu hatırlıyorum.Ne güzel düzelmiş morfolijiniz..Eşim sigara içiyor malesef bir türlü bıraktıramadım . listemizde hayırlı olsun kızlar.............

KK ÜYE ADI YAŞI KACINCI DENEME SORUN
Cornelia35 21 ilk mıkroenjeksıyon morfoloji &2
Meryem42 24 3.deneme sperm azlığı
Nefes55 23 1.deneme sperm azlığı
Nevin 28 1.deneme tüpler biri yapışık biride açıldı ama görevini yapmıyor
iipek 30 2. deneme tupu kapalı ayrıca morfolojı de 1
hilall85 23 2.deneme oligo spermii
yasemin33 34 1.deneme Morfolojı%0

nefescimm morfolojı spermlerde olan sekıl bozuklugu demek sizn zannedersem sperm sayınız az ama bızım sperm sayısı normal sekıllerı bozukk ...
ewet yasemın cım %100 bas anomolısı vardı %0dı cok şükür%2 olduu

ben herzaman olmayabilirim lütfen yenı gelen arkadaslar lısteyı kopyalayıp en alttada ismlerını yazıp lıstemızı ilerletseler cok iyi olur malum her zaman nette olunmuyorr böle yaparsak hem karısmamıs olur hem daha iyi olurr tekrar iyi geceelr...

kızlar bir şey okumuştum bu dönemde
süt,incir,muz,balık,mandalina,portakal çok tüketmek gerekiyormuş ve kuruyemiş ve patates yememek gerekiyormuş bu ne kadar doğru acaba bir bilgisi olan var mı?CADIARZU

moral yüksek heyecan çok bende ve merak zaman geçmiyor ya
iigeceler

ben geldiiiiimmmm...herkese iyi geceler. ben de aralık sonu tedaviye başlayacağım. listeye ekler misiniz.
yaşım 30. ilk denememiz olacak inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bakalım derdi veren Rabbim dermanını da verir inşallah...birbirimize dua edelim.ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi geceler ...hoşçakalın...

nefessss bende ulun beye gidicem yarınnnn......yani başlarsam eğer bende ulun beyde başlıycam.......
deryaberr alıntı yapp canımm isminidenemeni ve sorununu yaz listenin altınaaa......

Deryaber 30 1.deneme

KK ÜYE ADI YAŞI KACINCI DENEME SORUN
Cornelia35 21 ilk mıkroenjeksıyon morfoloji &2
Meryem42 24 3.deneme sperm azlığı
Nefes55 23 1.deneme sperm azlığı
Nevin 28 1.deneme tüpler biri yapışık biride açıldı ama görevini yapmıyor
iipek 30 2. deneme tupu kapalı ayrıca morfolojı de 1
hilall85 23 2.deneme oligo spermii
yasemin33 34 1.deneme Morfolojı%0
Deryaber 30 1.deneme

KK ÜYE ADI.....................YAŞI..........KACINCI DENEME.........SORUN
Cornelia35......................... 21 .............1.deneme............... mıkroenjeksıyon morfoloji &2
Meryem42......................... 24 .............3.deneme .....................sperm azlığı
Nefes55............................ 23 ..............1.deneme .....................sperm azlığı
Nevin_...............................28 ..............1.deneme .......................tpler ypışık görevini yapmıyor
iipek................................. 30 ..............2. deneme .....................tupu kapalı ayrıca morfolojı de 1
hilall85............................. 23 ...............2.deneme ......................oligo spermii
yasemin33....................... 34............... 1.deneme....................... Morfolojı%0
Deryaber.......................... 30 ...............1.deneme .......................

böyle daha ii oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…