aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

merhaba arkadaşlar bugün moralim çok bozuk çok sinirliyim çok gerginim hormon ilaçları dengemi altüst etti galiba mafoldumben çok moralsizim
kızlar cuma günü yani 1 ocakta başladım iğneleri vurunmaya bugün 4.gün yumurtalar 9mm olmuş sizce nasıl iyimi?

senin doktorun cagirdimiki benimki ignenin 7.gunune kadar gelme dedi.Bende 2 ocakta basladim ignelere benimde heryerimi sivilce basti

senin doktorun cagirdimiki benimki ignenin 7.gunune kadar gelme dedi.Bende 2 ocakta basladim ignelere benimde heryerimi sivilce basti

Benim bildiğim 2 günde bir kontrol olunur ve ona göre ilaç dozu artar yada azalır.Kan testine bakılır e2 hormonunun seviyesine bakılır.Aşılamada bile 2 günde bir kontrole gidiyordum,içini rahatlatmak için sor bence,değişik bir uygulamadır belkide....

Yumurtalar peş peşe gelişiyor demek,stres yapma sakın, Kendini şimdiden sıkarsan yumurtaların gelişimini etkilersin,pozitif ol.doktoruna kontrolde sor,en güzel bilgiyi verecektir sana.....:)))

Size moral verecek bir şey anlatıyım ben 4 gün 187.5mg vuruldum ve aşırı uyarıldı 10 yumurtam toplandı ve sadece 1 tane kaliteli çok şükür yinede 1 tane kaliteli var ve transferimin 7.günü test yapacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum bırakın yavaş büyüsün kaliteli büyüsünler..

Yumurtalar peş peşe gelişiyor demek,stres yapma sakın, Kendini şimdiden sıkarsan yumurtaların gelişimini etkilersin,pozitif ol.doktoruna kontrolde sor,en güzel bilgiyi verecektir sana.....:)))

sağol canım pozitifim aslında, zaten bu aralar okul o kadar çok yoruyorki beni bunu düşünecek ne vaktim ne enerjim kalıyor, yarın sabah 8 de drda olcam bakalım yumoşlarım ne durumdalar

nefessss naptın nevin nasıl gidio yatmak ve hilal az kaldı heyecan dorukta dimi canım hıc sesınız cıkmıo kızlarr

ebiii akşamlarııı giriyorum sadecee odaa az girmeye çalışıyorumm...saatlercee durmuyorumm internetteee...
ben iyiyimmm dediğin gibi heyecannn varrr hemdee çokkkkk...günüm gelsedeee değerimii görsemmmm.....
nefessss yumurtalarıı toplandığından beriiii girmiyorrr interneteee......

hilalcim nasılsın canım evet pek göremiyorum seni nette olsun fazla girme zaten iyi ol da inşallah sonucun da güzel çıkar da senin adına hepimiz seviniriz

iyiyim eylül ablacımmm...inşş hep birlikte sevinirizzz.....sen evdesinn heralde izne çıkıcaktın....zatennn ben pek giremiyorumm diyeee herkesss fazla fazlaa giriyorrr:))))))
sen nasılsınnn eylül ablaa???

iyi olmana çok sevindim hilalcim birde şu zaman çabuk geçse dimi inşallah güzel sonuç alacaksın
benim iznim bitti başladım ama ben nöbetli yerde çalıştığım için 24 saat nöbet tutuyorum sonra 3 gün evde oluyorum yarın yine nöbetçiyim sonra araya haftasonuda girdiği için 4 gün evdeyim bizim işler böyle
burasıda olmasa zaman çok zor geçerdi eskiden sıkılıyordum ama şimdi zaman geçiyor işte

Bugün nevin test yaptıracak,sonucunu bekliyoruz,inşallh güzel haberlerle dönersin canım:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…