aralık ayında tedaviye başlayacak arkadaşlar burada buluşalım

ben bugun test yptım ve silik bi cizgi bile göremedim.................

Canım çıkmamış olması negatif demek değilki,bende yaptığımda çıkmamıştı.sonra yaptığımda saatler sonra çıkmıştı,sabah ilk idrarla yapmakta önemli.Kendini boşuna strese sokma canım benim...............

canım bende gün sayıyorum 7 ocakta belli olacak benimde inşaalahhh bebişlerimiz tutunur :Saruboceq:

benim 16 yumurtam oldu 13 ü işlem gördü 9 u döllendi 2 tanesi 8 hücreli şekilde transfer edildi geçen cumartesi..geri kalan 7 si maalesef kalite şekilde ilerleyemedi ve döllenemedi.İnşallah içimdekiler tutunur gerçekten beklemek çok zor benimde 2 gündür moralim bozuk bir mutluyum bir hüzünlü sizde bilirsinizzz bu durumları:sm_confused:

ben bugun test yptım ve silik bi cizgi bile göremedim.................

ebi erken değilmi kaçıncı günündü ki çıkmaması normal bence moralini bozma
benim eşimde test yapalımmı diyo laelaelaelaelae çıkmaz şuan diyom ama bende meraklanıyorum zor duruyorum yapmamak için

ebi erken değilmi kaçıncı günündü ki çıkmaması normal bence moralini bozma
benim eşimde test yapalımmı diyo laelaelaelaelae çıkmaz şuan diyom ama bende meraklanıyorum zor duruyorum yapmamak için

yapma sakııııııııın benım8.gunum du uzme kendını....

merhaba kzlarrrr....nevincimm canım ransferin oldumuu arkadaşımm????ebii canım daha erken idrar içinn onun için takma kafanıı...ben ilkinde 13.günde dahi 2 çizgi görmedimm...kandada değerim 38 dii.....
yaseminn tebrikk ederimm rabbim tamamına erdirsinn..ipekçimmm çook güzell değerinn inşş bu sefer ikizlerin sana sınsıkı tutunur ve kucağına alırsınn.....
kızlarrr transfer günü sayılmıyorr diye biliyorumm transferden 1 gün sonraa 1.gün oluyorrr.....dr.larrr ölee sayıyorrr en azındannnn......

fatmanur bana 3 tane embryo koyulduu 1 tanesi 10 hücrelii 2 tanesidee 8 hücreliii...4 tanede dondurulduu.....

10 ocak pazar günü aslında test günüm ama biz 11 ocakda yaptırıcazz büyük ihtimalll....

iyi akşamlar arkadaşlar, bende bugün itibarıyle tedavime başladım, sebepsiz infertiliteyim, kısa protokol uygulanacak bakalım hayırlısı

ıns hılal bebıslerın tutunur sana ama nıyı 3 tane koymuslar kı benım de 2 tane 8 hucrelı transfer edıldı kalıtelerı cok ıyıyıdı ıns benımledırler hala ıkısınıde cok ıstıyorum.rabbım sonunu hayr etsın....

Neye göre koyduklarını bende bilmiyorum,kimi 3 kimi 4 tane bile koyuyor,önemli olan tutmaları değilmi....
Nasılsın canım nasıl gidiyor,nevinden haber yok,dinleniyor herhalde........

cok tesekkür ederim hilalcim insallah senin güzel sonuclarınada birlikte seviniriz canım benim
14. gunu degerımız 479 ıkızmıdır bılemıyorum rabbım tum ısteyen kardeslerımıze nasıp etsın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…