ben bugun test yptım ve silik bi cizgi bile göremedim.................
kimsecikler yok topicte herkes tedavide :))) neyse hepimiz pozitifle geri döneriz senin gibi yasemincim
dua et bizlere kız senin artık zoru gitti çok şükür bundan sonrasıda güzel oalcak inş.
sevdanehri sen tedavinin ne aşamasındaydın canım
ben bugun test yptım ve silik bi cizgi bile göremedim.................
ebi erken değilmi kaçıncı günündü ki çıkmaması normal bence moralini bozma
benim eşimde test yapalımmı diyo laelaelaelaelae çıkmaz şuan diyom ama bende meraklanıyorum zor duruyorum yapmamak için
10 ocak pazar günü aslında test günüm ama biz 11 ocakda yaptırıcazz büyük ihtimalll....
10 ocak pazar günü aslında test günüm ama biz 11 ocakda yaptırıcazz büyük ihtimalll....
iyi akşamlar arkadaşlar, bende bugün itibarıyle tedavime başladım, sebepsiz infertiliteyim, kısa protokol uygulanacak bakalım hayırlısı
merhaba kzlarrrr....nevincimm canım ransferin oldumuu arkadaşımm????ebii canım daha erken idrar içinn onun için takma kafanıı...ben ilkinde 13.günde dahi 2 çizgi görmedimm...kandada değerim 38 dii.....
yaseminn tebrikk ederimm rabbim tamamına erdirsinn..ipekçimmm çook güzell değerinn inşş bu sefer ikizlerin sana sınsıkı tutunur ve kucağına alırsınn.....
kızlarrr transfer günü sayılmıyorr diye biliyorumm transferden 1 gün sonraa 1.gün oluyorrr.....dr.larrr ölee sayıyorrr en azındannnn......
Amin,tebrikler ipekk...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?