ARALIK ayında tedaviye başlayanlar burda toplanalım

merhaba:) bende 1 aralıkta iğnelerime başladım cuma günü kontrolum var.gonal f 450 kullanıyorum 200 ml le başladık .birde menopur 75 kullanıyorum. siz ne zaman başladınız tedaviye?

bende geçen ay gonal f 450 kullandım ama olmadı bu ayda devam yarın tekrar başlıyorum gonal e...

nhal83 senin sorunun nedir canım..ve dediğin diğer ilaç ne için:26:bana gonal sonrası duphaston vrdi

menopur da yumurtlama destekleyici bir ilaç sanırım ,gonal f ye ek olarak verdi doktorum.bizimki sebepsiz infertiliti cnm ilk denemem olacak bakalım hayırlısı. bugün 4. günüm iğnelerde şimdilik bir sorun yok gibi inşallah sonu güzel olur.sizin varmı bir sorun? birde gonal f yi ne kadar kullanıyorsun ?

Bn ganol f kulandm yumurta gelistirmek icn onu bskilamak icnd cetrotite kulandim we snunda owitrelleyle ctlatdm yumurtalari Allah hepimizn yardmcisi olsun

geçmiş olsun cnm ,kaç tane yumurtan toplandı? normalde 10-11 gün toplanıyormuş yumurtalar senin biraz uzadımı o süreç?kaç gün iğne oldun?

geçmiş olsun cnm ,kaç tane yumurtan toplandı? normalde 10-11 gün toplanıyormuş yumurtalar senin biraz uzadımı o süreç?kaç gün iğne oldun?
Saol cnm tesekkur edrm
Uzamadi ama daha cok yumurta elde etmek istdiler 10 gun igne wuruldum 15 toplandi bkalm kctanesi saglam bilmiyorum

Son düzenleme:
Ben de doğum kont hapı kullanıyorum, aralığın ortasından sonra sanırım 20si gibi lucrine başlıyorum. Ama siz baya yol almışsınız benım uzun protokol. Biraz beklemeli, sabretmeli olacak
Herkese hayırlı olsun tedavılerı ınş.

merabalar kızlar, ucanfasulye eğer bu ay başlarsam süreçlerimiz aynı olucak, bende ayın 19 unda doktora gidicem, adetin ilk günü kistim vardı doktor basit bişey patlar dedi 19 unda gel eğer patlamışsa lucrine başlayalım dedi benimde uzun protokol olacak , inşallah kistim patlamıştır rabbim tedaviye başlamamı nasip etsin

merhaba,bende yasmin doğum kontrol hapıyla tedavime başladım sanırım ayın 18inde lucrinle devam edeceğim..bende yumurta rezervi azlığı ve çikolata kisti olduğu tespit edildi..bir sene kaybımız oldu,önceki doktorum bir sene boyunca beni oyaladı..hakkımızda hayırlısı,kısmet bugüneymiş diyoruz..herkesin tedavisi hayırlı olur inşallah.

Son düzenleme:
kistin gidebilmesi için kontrol hapı verdı bana, cunku 2,5 aydır regl olamıyordum pko var bende de.. bugun 8.dogum kont. hapımı ıctım.12 gun sonra yanı ayın 16sında başlayacagım lucrıne.
aynı zamanlarda olur ınş beraber ılerlerız, hayrlı olsun ktpkurdu

senın de tedavın hayırlı olsun eyll, inş olumlu sonuc alırız hepımız.
Benım 2.denemem ilk denememde kısa protokoldü, bu uzun. inş faydasını göruruz.

Son düzenleme:

yumurtalıklar zayıf canım ilaçsız olması zor dedi drben geçen ayda 100 lük dozlarla günde 1 kez kulandım 450 ml yzmıştı dr ama bana 6 gün yapacaksın dedi tabiki yetmedi 6 güne 5 gün yaptım sonrada yumrta gelişimleri iyi dedi ve çat.iğnesini yaptı ama olmadı bu ayda deneyeceğiz bakalım yarın başlıyrm inş

canım zor bir hastalık inş.en kısa zamanda hamile kalırsın sen rahat olmaya çalış sonuçta rabbim ne taktir ettiyse o

hayırlısyla sende biran önce aısın kucağına inş.

2010 aralik tup bebek tedavisine başlayacakların topigindeydim ayni heycanlari yasadik sizlerle inanin okadar bereketliydiki aralik topigi hmn hmn herkes hamile kaldi ve bebislerini aldi darisi sizlere olsun kizlar

hadi bakalım aralık ayı hepimize uğurlu gelir inşallah:) benim ilk muayenem yarın ,bakalım yumurtalar ne durumda? sen hangi merkezde tedavi oluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…