- Konu Sahibi mandalinna
-
Bugün transfer oldum allah yüzümüzü güldürsün inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlarlar nasip eder rabbim...
kızlar merhaba,
Bugün ilk randevuma gittim ,toplam 8 adet yumurtam varmış ama sol taraftakler rahimin arkasında olduğundan toplanamayabilirmiş .işin kötü tarafı ordakiler 15,12,11,11 mm sağ taraftakiler 11,10,10,8 mm doktorum istersen tedaviyi bu ay iptal edelim dedi,15 mm olan çatlarsa diğerleri olgunlaşmaz diyeçatlamayı önlemek amaçlı iğne verdi.tecrübeli arkadaşlar bana akıl verebilir mi? iptal olmasımı gerekiyor tedavimin,yoksa şansım olabilir mi?
ne yaptın canım yapıldımı transfer? hayırlısı olsun inş. canım..ilaç ne kulandın
sevgili arrr ben ali acara gitmek istiyorum ama fatma hanımın tel calıyor cevap veren yok ne yapmalıyım sende konyalısın sanırım cvp verirsen tşk ederim
canım ulaşmak zor sabah 9 11 aarası ara bide mesaj at daha kolay cevap veriyor..bende 15 gün aradığımı bilirm ama şimdi tanıyor mesj atınca akşama doğru dönüyor bi dene bakalım
tmm canım birde öyle denerim sen ali acardan memunmusun senin problemin neydi benimki pkos yaşını sorsam benim 35 cok kalabalık diyorlar dr seni unutuyormu sen tavsiye edermisin tüp mü deneyeceksin cok sagol allah yolumuzu acık etsin
inşalllah hamile haberini alırız cnm hayırlısıya
inşaallah hayırlı sonuçlar aliriz hepimizhayırlı bol bebişli olsun inş.tedavintüpte durum nasıl oluyor?kaç gün sonra tahlil veriorsunz
Slm canlar bende geldim aranıza iğnelerimin 5. Günündeyim yarında yumilerin kontrolü var Aralık ayı hepimizin ayı olsunİnş herkes pozitifi görür hep beraber halay çekeriz
Diğer topikte biraz önce çektik halay inş senin sonucu alıncada çekicezİnşallahhh canım, halaylara hasretiz.
tmm canım birde öyle denerim sen ali acardan memunmusun senin problemin neydi benimki pkos yaşını sorsam benim 35 cok kalabalık diyorlar dr seni unutuyormu sen tavsiye edermisin tüp mü deneyeceksin cok sagol allah yolumuzu acık etsin
Arkadaşlar cvp yazdiginiz icin ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşaallah. .. nhal83 hanım yirmi yumurtam toplandi yedi tane olgundu onlardan dört tane döllenme oldu iki tane transfer oldu dondurulacak kalitede yumurta yok denildi bekliyorum sonuç ne olacak ikinci transferim sebepsiz infertilite
İnşallahhh canım, halaylara hasretiz.
Kzlar Transferimin bugun 7. Gunu cmgu gtdi azi kaldi crsamba buyuk gun ins bebsim benimledr
canım kusura bakma net kotası doluydu giremedim kaç gündür
benim sorunum yumurtalıklar zayıf ilaçsız olması zor dedi hocaama çok şükür benim 8 yaşında bi tane var o yüzden hemen tüp bebek istemiyrz bu şekilde devam edecez 4 ay yaşım 28 canım
kalabalık canım çook sabır lazım sabahtan akşama kadar çıkmayorz gidnce ama bence değiyor çokkk bilgili ve konyada 1 numaralı bi prof..tavsiye derim tabi ama işte dediğim gibi ulaşması zor gidip gelmek eziyetlisen konya merkezdemisin???
ancak fatma hanıma ulaşabilrsin o dr a sorar canım dra ulaşmak mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?