ARALIK ayında tedaviye başlayanlar burda toplanalım

canım dedğim gibi dr a ulaşamazsın da fatma hanım sorar sorunu sabak 9 11 arası ulaşmak daha kolay canım birazda tanırsa daha çok ilgilenir fatma hanım beni artık tanıdı ilgili davranıyor,2 aydır gidiyorum bende
canım hangi ilçedesin ben ereğli...muayene ücreti 150 canım adreste özel selçuklu hast.karşısı toprak eczanesi üstü biliyormun orayı

benim ilk tüp bebek denemem bende gonafle başladım tedavime. dün yumurtalarım toplandı.toplama sonrası şişlinlik kabızlık nefes darlığı kanama şikayeti olanlar varmış ama bende bunların hiç biri olmadı sadece sancım vardı 2. gün ise o da kalmadı.ben kendimi sıcak tuttum bol su içtim ve sürekli istirahat ettim. heskese tavsiye ederim.

Selam bende yeniyim burda...
2 gün önce klomene basladim bu illk denemem bakalim gelicekmi bebisim....

canım cvp icin coooooook sagol canım benim sorunum pkos senin ki nedir birde tüpmü yapılıyor sana tşk ederim ilgin alakan icin cok sagol

kızlar klomen kullanıyorum ama hiç bişey hisetmiyorum ne ağrı ne sancı nede hassasiyet...
kullananlar ağır bi ilaç olduğunu ve biçok etki yaptığını söylüyolar bende niye bişey yapmıyo işe yaramıyomu yoksa

Son düzenleme:
canım cvp icin coooooook sagol canım benim sorunum pkos senin ki nedir birde tüpmü yapılıyor sana tşk ederim ilgin alakan icin cok sagol

rica edrim canım ne demekbnim yumurtalklar zayıf ilaçsız olması zor dedi driğne kullanıyorum şuan beklemedeyim test yapmamak için kendimi tutmaya çalışıyorum:18:
bu iğnelerle olmassa tüp dedi ama biz henüz düşünmyrz çünkü benim 8 yaşında bi oğlum var

canım öyle düşünme herkeste aynı belirtileri göstermez bende kullandım 6 ay kadar bendede hiç bi etki yapmadı sacede göğüs hassasiyeti dışında...
dr yumurta ölçümüne çağrmadımı??eğer dr bakarsa o zaman söyler işe yarayıp yaramadğını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…