- 30 Nisan 2013
- 1.468
- 226
- 173
- Konu Sahibi mandalinna
-
merhaba,bende yasmin doğum kontrol hapıyla tedavime başladım sanırım ayın 18inde lucrinle devam edeceğim..bende yumurta rezervi azlığı ve çikolata kisti olduğu tespit edildi..bir sene kaybımız oldu,önceki doktorum bir sene boyunca beni oyaladı..hakkımızda hayırlısı,kısmet bugüneymiş diyoruz..herkesin tedavisi hayırlı olur inşallah.
kistin gidebilmesi için kontrol hapı verdı bana, cunku 2,5 aydır regl olamıyordum pko var bende de.. bugun 8.dogum kont. hapımı ıctım.12 gun sonra yanı ayın 16sında başlayacagım lucrıne.
aynı zamanlarda olur ınş beraber ılerlerız, hayrlı olsun ktpkurdu
senın de tedavın hayırlı olsun eyll, inş olumlu sonuc alırız hepımız.
Benım 2.denememilk denememde kısa protokoldü, bu uzun. inş faydasını göruruz.
Arkadaşlar Bn tedaviye başladım yumurta toplama işlemini bekliyorum Rabbim hapimize hayırlısını nasip etsin dua edelim
arkadaşlar biraz önce doktora gittim kistim devam ediyormuş, malesef ben şu an için tüp bebek olamıycam artık kist patlarmı yada ne zaman patlar allah bilir, rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın sizler için dua edicem ama kendim için ne istediysem olmadı bu hayatta kendime duam yok artık, sizler inşallah sevinçli haberler alırsınız bi süre buralarda olmam heralde kendinize iyi bakın
kızlar ben antalya memorıaldayım sizler nerelerde yaptırıyosunuz
arkadaşlar biraz önce doktora gittim kistim devam ediyormuş, malesef ben şu an için tüp bebek olamıycam artık kist patlarmı yada ne zaman patlar allah bilir, rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın sizler için dua edicem ama kendim için ne istediysem olmadı bu hayatta kendime duam yok artık, sizler inşallah sevinçli haberler alırsınız bi süre buralarda olmam heralde kendinize iyi bakın
evet bende iğnelerde 7.günümdeyim kızlar.hayırlara vesile olsun
hadi bakalım aralık ayı hepimize uğurlu gelir inşallah:) benim ilk muayenem yarın ,bakalım yumurtalar ne durumda? Sen hangi merkezde tedavi oluyorsun?
kızlar merhaba,
Bugün ilk randevuma gittim ,toplam 8 adet yumurtam varmış ama sol taraftakler rahimin arkasında olduğundan toplanamayabilirmiş .işin kötü tarafı ordakiler 15,12,11,11 mm sağ taraftakiler 11,10,10,8 mm doktorum istersen tedaviyi bu ay iptal edelim dedi,15 mm olan çatlarsa diğerleri olgunlaşmaz diyeçatlamayı önlemek amaçlı iğne verdi.tecrübeli arkadaşlar bana akıl verebilir mi? iptal olmasımı gerekiyor tedavimin,yoksa şansım olabilir mi?[/QUOTE
Bnce doktoru dinle saglikli yumurta saglikli emriyo dmek allah hayrlisni nasip etsn
boyutları tam istenen büyüklülkte değil şuan. 18 mm ve üstünde olması gerekıyor bılıyorsundur. Doktorunu dınlemenı tavsıye ederım.kızlar merhaba,
Bugün ilk randevuma gittim ,toplam 8 adet yumurtam varmış ama sol taraftakler rahimin arkasında olduğundan toplanamayabilirmiş .işin kötü tarafı ordakiler 15,12,11,11 mm sağ taraftakiler 11,10,10,8 mm doktorum istersen tedaviyi bu ay iptal edelim dedi,15 mm olan çatlarsa diğerleri olgunlaşmaz diyeçatlamayı önlemek amaçlı iğne verdi.tecrübeli arkadaşlar bana akıl verebilir mi? iptal olmasımı gerekiyor tedavimin,yoksa şansım olabilir mi?
Bugün transfer oldum allah yüzümüzü güldürsün inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlarlar nasip eder rabbim...
boyutları tam istenen büyüklülkte değil şuan. 18 mm ve üstünde olması gerekıyor bılıyorsundur. Doktorunu dınlemenı tavsıye ederım.
İyi bir kaç tane yumurtan alınsa bile sağlıklı bır sekılde döllenebilir mi orası da muallak sonucta. boşuna opu olmuş ve narkoz almış olursun.
inşalllah hamile haberini alırız cnm hayırlısıyaBugün transfer oldum allah yüzümüzü güldürsün inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlarlar nasip eder rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?