ARALIK ayında tedaviye başlayanlar burda toplanalım

bana hap falan vermedi ya kendi patlar dedi ama patlamazsa bi ay daha uzuyacak süreç artık boşuna vakit kayıpları beni çok üzüyor en azından tedaviye başlamak bişeyler için çabalamak psikolojime iyi gelecek

hepimize hayırlı olsun arkadaşım inşallah sevinçlerimizi paylaşmak da nasip olur

kızlar elimde 5 kutu menogon var. son kullanma tarihi 2015. yeni aldığım ilaçları doktor kullanmaya gerek görmedi. saklama koşullarına uygun olarak saklıyorum. toz şeklinde olduğu için kargoyla veya kocaeliye geleceklere elden tanesini 75 tlden verebilirim. ilgilenenler için irtibat tel 05067154145

arkadaşlar biraz önce doktora gittim kistim devam ediyormuş, malesef ben şu an için tüp bebek olamıycam artık kist patlarmı yada ne zaman patlar allah bilir, rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın sizler için dua edicem ama kendim için ne istediysem olmadı bu hayatta kendime duam yok artık, sizler inşallah sevinçli haberler alırsınız bi süre buralarda olmam heralde kendinize iyi bakın

Kendini üzme hakkımızda hayırlısı ini tatlım

Hakkımızda hayırlısı Cnm üzme kendini Allah şifa versin inş

hadi bakalım aralık ayı hepimize uğurlu gelir inşallah:) benim ilk muayenem yarın ,bakalım yumurtalar ne durumda? Sen hangi merkezde tedavi oluyorsun?

merkes değil canım özel muayenehanede dr um prof..inş.dediğin gibi olur

sana doktorun kıst ıcın herhangı bır ilaç takvıyesınde bulunmamış nedenn ki?
Benım de 14 mm. boyutunda bır kıstım vardı ve dogum kont.hapından sonra olunan adetle kıst atılıyor. Atılmayacak bır cınste mı kı :44:
Başka bir dr.a gıtmenı önerırım.

kızlar merhaba,
Bugün ilk randevuma gittim ,toplam 8 adet yumurtam varmış ama sol taraftakler rahimin arkasında olduğundan toplanamayabilirmiş .işin kötü tarafı ordakiler 15,12,11,11 mm sağ taraftakiler 11,10,10,8 mm doktorum istersen tedaviyi bu ay iptal edelim dedi,15 mm olan çatlarsa diğerleri olgunlaşmaz diye çatlamayı önlemek amaçlı iğne verdi.tecrübeli arkadaşlar bana akıl verebilir mi? iptal olmasımı gerekiyor tedavimin,yoksa şansım olabilir mi?

boyutları tam istenen büyüklülkte değil şuan. 18 mm ve üstünde olması gerekıyor bılıyorsundur. Doktorunu dınlemenı tavsıye ederım.
İyi bir kaç tane yumurtan alınsa bile sağlıklı bır sekılde döllenebilir mi orası da muallak sonucta. boşuna opu olmuş ve narkoz almış olursun.

Bugün transfer oldum allah yüzümüzü güldürsün inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlarlar nasip eder rabbim...

Bugün transfer oldum allah yüzümüzü güldürsün inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlarlar nasip eder rabbim...

Gecmis olsun ...hayırlı haberlerinizde duyarız inşallah 12gun sonra .kac yumurtanız var detayları verirseniz sevinirim.

CNm cevabın icin teşekkür ederim.ignelerimin daha 5.gunu oldugundan doktorum pzrtesii kesin karar verecek eğer sag taraftakiler yeteri kadar buymuş olursa devam edeceğiz inşallah büyürler kısmet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…