ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

hilal1907

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
4.227
3.983
198
Son düzenleme:
Selaaamm ben tedaviye ekimde basladım ama transfer ocağın ilk haftası olacak kısmetse

Merhaba bende aralıkta tedaviye başlayıp ocakta transfer olacağım Ankaradayım bende inşallah hayırlı sonuçlanır
Merhaba canimm oo ayniyiz beraber takip edicez desene cok svindimm
Selaaamm ben tedaviye ekimde basladım ama transfer ocağın ilk haftası olacak kısmetse
selam cnm hosgeldiniz hayirli olaun tedavilerimiz.

Ben suan yoldayım doktora gidiyorum kızlar
Kist vardı o yüzden transfer ertelendi
Dua edin benim için kist gitmiş olsun

Merhaba
Bizim de ilk tup bebek denememiz olacak insallah. Adetim balatinca doktora haber verecegim. Nasil ilerleyecek hic bir bilgim yok. Surec nasil isliyor okuyorum okuyorum ama hic bilmeyen birisi icin asama asama yazan yok. Herkes tecrubelerini paylasiyor.

10 gun kadar sonra adetim baslayacak ins herhalde transfer ocak ayina tasacak degil mi?

Canım öncelikle ilk tedavin hayırlı olsun.
Adetin 2. Günü doktora gideceksin. Muayeneden sonra doktorun yumurta gelişimi için iğneler ilaçlar vericek sana. 2 günde birde yumurta takibi için kontrole çağıracak. Yumurtalar istenilen boyuta ve sayıya gelince çatlama iğnesi verecek. Çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama işlemin olacak.yumurtaların toplandığı gün eşinde sperm veri ek. Benim adetin 13. Günü toplanmıştı.
Yumurta toplamadan sonra taze transfer olursa birkaç gün sonra transfere çağıracaklar dondurulmuş olursa 1 ay sonra. Benim ekimde toplandı yumurtalar. Donduruldu. Bugün ilk kontrolümü oldum transfer için.

Kızlarrrr şükür geçmiş kist. Transfer için başladık
Cok sevindim canimm hayirli olsun tedavinn
aynen canim. Benimde haftaya baslicak. Benim transfer de ocak ayina transferim olcak

Kızlar merhaba , bende kasım ayında tedaviye niyetlenen ve kistle karşılaşınca ertelenenlerdenim :)) Doktor kist için doğum kontrol hapı vermişti. Bugün son gün , doktorum ilaç bittikten 5 gun sonra falan adet olursun demişti .. Çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum inşallah kist gitmiştir ve tedaviye başlayabilirim

hayirli olsun canimm birlikte baslicaz insallah

Slm bende 12 aralıkta transfer oldum Allah herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar
hayirli olsunn ilk guzel sonucu senden alicaz o zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…