ADI | YAŞ | DENEME | TRANSFER | SONUÇ |
---|---|---|---|---|
| 32 | 4 | 26.01.18 | - |
A arkadasimes | - | - | - | - |
| - | - | 02.01.18 | |
| 28 | 1 | - | - |
| 27 | 1 | 04.01.18 | |
1 16 M R M | - | - | 12.12.17 | |
| 29 | 3 | 03.01.18 | |
N naturelll | 32 | 3 | 08.01.18 | |
D Dlny3342 | 26 | 1 | - | - |
| - | 2 | - | - |
| 27 | 1 | 02.01.18 | |
B Burcus82 | 35 | 1 | 31.12.17 | |
K Karak87 | 30 | 1 | 01.01.18 | |
| 29 | 1 | 04.01.18 | |
| 27 | 1 | 29.01.18 | - |
| 35 | 1 | - | - |
| 27 | 1 | - | - |
M mutlukaktus66 | - | - | 13-01-18 | - |
B Bir mucize | 30 | 1 | 19.01.18 | |
| 28 | 2 | 19.01.18 |
Merhaba canimm oo ayniyiz beraber takip edicez desene cok svindimmMerhaba bende aralıkta tedaviye başlayıp ocakta transfer olacağım Ankaradayım bende inşallah hayırlı sonuçlanır
selam cnm hosgeldiniz hayirli olaun tedavilerimiz.Selaaamm ben tedaviye ekimde basladım ama transfer ocağın ilk haftası olacak kısmetse
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba canimm oo ayniyiz beraber takip edicez desene cok svindimm
İnşallah hayırlı olur hepimiz için ben başkent hastanesinde yaptırıyorum
selam cnm hosgeldiniz hayirli olaun tedavilerimiz.
insqllqh kistin gitmistir cnm dualarim seninleBen suan yoldayım doktora gidiyorum kızlar
Kist vardı o yüzden transfer ertelendi
Dua edin benim için kist gitmiş olsun
İnşallah gitmiştir kistBen suan yoldayım doktora gidiyorum kızlar
Kist vardı o yüzden transfer ertelendi
Dua edin benim için kist gitmiş olsun
Sebepsiz benim canım hamile kalıyorum ama tutunamıyor ve düşüyor 34 haftalık kaybım var benimNe asamadasiniz kizlar sorunlariniz neler
Ayy canim benim yaaa allah yardimcin olsunSebepsiz benim canım hamile kalıyorum ama tutunamıyor ve düşüyor 34 haftalık kaybım var benim
Sebepsiz benim canım hamile kalıyorum ama tutunamıyor ve düşüyor 34 haftalık kaybım var benim
Canım öncelikle ilk tedavin hayırlı olsun.Merhaba
Bizim de ilk tup bebek denememiz olacak insallah. Adetim balatinca doktora haber verecegim. Nasil ilerleyecek hic bir bilgim yok. Surec nasil isliyor okuyorum okuyorum ama hic bilmeyen birisi icin asama asama yazan yok. Herkes tecrubelerini paylasiyor.
10 gun kadar sonra adetim baslayacak ins herhalde transfer ocak ayina tasacak degil mi?
Evet yaptırdım kan pıhtılaşması genetik test histeroskopi hepsi yapıldı ama birşey çıkmadıKan pihtilasma testi yaptirdiniz mi acaba?
Cok sevindim canimm hayirli olsun tedavinnKızlarrrr şükür geçmiş kist. Transfer için başladık
aynen canim. Benimde haftaya baslicak. Benim transfer de ocak ayina transferim olcakMerhaba
Bizim de ilk tup bebek denememiz olacak insallah. Adetim balatinca doktora haber verecegim. Nasil ilerleyecek hic bir bilgim yok. Surec nasil isliyor okuyorum okuyorum ama hic bilmeyen birisi icin asama asama yazan yok. Herkes tecrubelerini paylasiyor.
10 gun kadar sonra adetim baslayacak ins herhalde transfer ocak ayina tasacak degil mi?
hayirli olsun canimm birlikte baslicaz insallahKızlar merhaba , bende kasım ayında tedaviye niyetlenen ve kistle karşılaşınca ertelenenlerdenim :)) Doktor kist için doğum kontrol hapı vermişti. Bugün son gün , doktorum ilaç bittikten 5 gun sonra falan adet olursun demişti .. Çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum inşallah kist gitmiştir ve tedaviye başlayabilirim
hayirli olsunn ilk guzel sonucu senden alicaz o zamannnSlm bende 12 aralıkta transfer oldum Allah herkesin yardımcısı olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?