Cok sevindim canim insallah mukemmel kalitede embriyolarin olur bizimle de paylas asamalarini. Karar verdim sadece kendi topigimde paylascam butun tedavi surecimi kafam cok karisiyo yoksa. Esimde sorun yok canim gorunurde bendede yok hafif pkolusun diyorlar adetlerim herseyim duzenli ve normal ama nerdeyse 5 yil oldu cok tedavi oldum 3 tup bebek denedim ama olmadi sadece birinde kimyasal yasadim. Kuzum esimde saglikci arkadaslarimda saglikci hepside kullanma dediler. Benimkine direk kist demedi adetin 3.gunu 12mm kiste donusebilir ilaclarla dedi. Esimde kendi catlar senin catlama problemin yok eger catlamazsa bakariz caresine dedi. Hayatimda bir defa kistim oldu o da adetle gitti bisi kullanmadan. İnsallah sorun yasamadan atlatirim tedavi surecimiOlur mu hiç öyle şey canım .. Doktorlar en iyisini bilir , bence eşini dinlemek yerine doktorunu dinleseydin sonuçta bebeğin olması için yol gösteren doktorlarımız.. Çok şükür yumurta sayım da boyutları da iyi gibi tam olarak sayı soylemıyorlar ama doktorum gayet iyi ilerledi dedi sorun eşimden kaynaklı bu arada
Anladım canım , kromozom testi yaptırdınız mı ? DNA hasarına baktırdınız mı spermde ? Bunlar tutunmayla ilgili problemlerde başrol oynuyorlarmış sanırımCok sevindim canim insallah mukemmel kalitede embriyolarin olur bizimle de paylas asamalarini. Karar verdim sadece kendi topigimde paylascam butun tedavi surecimi kafam cok karisiyo yoksa. Esimde sorun yok canim gorunurde bendede yok hafif pkolusun diyorlar adetlerim herseyim duzenli ve normal ama nerdeyse 5 yil oldu cok tedavi oldum 3 tup bebek denedim ama olmadi sadece birinde kimyasal yasadim. Kuzum esimde saglikci arkadaslarimda saglikci hepside kullanma dediler. Benimkine direk kist demedi adetin 3.gunu 12mm kiste donusebilir ilaclarla dedi. Esimde kendi catlar senin catlama problemin yok eger catlamazsa bakariz caresine dedi. Hayatimda bir defa kistim oldu o da adetle gitti bisi kullanmadan. İnsallah sorun yasamadan atlatirim tedavi surecimi
Yaptirdik canin esim ve benden alinan kanla yapilan genetik testini diyorsan sorun yok. 46xx 46xyAnladım canım , kromozom testi yaptırdınız mı ? DNA hasarına baktırdınız mı spermde ? Bunlar tutunmayla ilgili problemlerde başrol oynuyorlarmış sanırım
O kadar çok komplikasyonlar var ki okudukça daha çok aydınlanıyoruz . Geçen bir topicde okumustum mesela kadının birinin 5.gün embriyosunu kabul etmiyormus rahmi , kiminin bünyesi embriyoyu zarar verici bir cisim oalrak görüp onunla savasıp tutunmasını engelliyormus vs vs Allah yardımcımız olsunYaptirdik canin esim ve benden alinan kanla yapilan genetik testini diyorsan sorun yok. 46xx 46xy
Sperm dna hasarina da baktirdik %30 un altinda olmadi gerekmis %10 cikti sayida morfolojide iyi cok sukur
E2 değerin gayet iyi , cetrotide iğnesi büyüyen yumurtalar aynı oranda büyüsün çatlamasınlar diye canım . Normal gidiyorsun yani bir problem görünmüyor değerindeMerhaba benim de 25 aralık adetinin başlangıcı idi. (Yani eğer lekenmeyi birinci gün olarak sayıyorsak. Yoksa yoğun gekmesi 26 aralik). Aksm üstü 4 de puregon 200 luk igne ile basladim. Ertesi gun yine ayni. 3. Ve 4. Gün 150 lik puregon. 5. Gün yani bugün sabah 9 da ceitriod gibi başka bir iğne vuruldum (bunu anlayamadım neden ) akşam 16 da yine 150 lik puregon kullanacağım. Yarın sabahtan iki iğnemi de alıp gidecekmişim yanlarına. Sanıyorum bu gidişle yaklaşık 10 gün sonra falan transfer olur değil mi? Bu arada 28 inde e2 bakıldı 83 idi. 30 unda iki puregon kullandıktan sonra yeniden e2 bakıldı 500 civarı çıktı inşallah yumurtalıklarımda bir şey yoktur.
Onu bende duydum serumu varmis bagisiklik sistemini guclendirmek ve embriyonun tutunmasini saglamak icin. Doktorum sanada uygulayabiliriz demisti bakalim transfer zamani belli olucakO kadar çok komplikasyonlar var ki okudukça daha çok aydınlanıyoruz . Geçen bir topicde okumustum mesela kadının birinin 5.gün embriyosunu kabul etmiyormus rahmi , kiminin bünyesi embriyoyu zarar verici bir cisim oalrak görüp onunla savasıp tutunmasını engelliyormus vs vs Allah yardımcımız olsun
Teşekkür ederim cevabın için. Puregon yaklaşık kaç gün kullanırım acaba?E2 değerin gayet iyi , cetrotide iğnesi büyüyen yumurtalar aynı oranda büyüsün çatlamasınlar diye canım . Normal gidiyorsun yani bir problem görünmüyor değerinde
Ben puregob yerine gonal f kullandim 10 gun kadarTeşekkür ederim cevabın için. Puregon yaklaşık kaç gün kullanırım acaba?
insallah canim yarin benim de opuArkadaşlar yarin opu ya gireceğim dualarınızı bekliyorum inşallah kaliteli embriyolar oluşturabilirz
Hadi canim insallah kolay gecerr. Guzel haberler bekliyoruzzArkadaşlar yarin opu ya gireceğim dualarınızı bekliyorum inşallah kaliteli embriyolar oluşturabilirz
Hosgeldin cnm ekledim hayirli olsun tedavinnBen ben ben de varım.
Deneme:3
Transfer tarihi:3 ocak
Beni de ekler misiniz lütfen
senden de guzel haberler bekliyorum cnm. Hayirli olsunninsallah canim yarin benim de opu
Hadi inşallah kaliteli ve yeteri kadar toplanır yumurtalarinsallah canim yarin benim de opu
inşallah canım insallahHadi inşallah kaliteli ve yeteri kadar toplanır yumurtalar
Benim de yaşım 32.Hadi canim insallah kolay gecerr. Guzel haberler bekliyoruzz
Hosgeldin cnm ekledim hayirli olsun tedavinn
senden de guzel haberler bekliyorum cnm. Hayirli olsunn
O zaman haber bekliyoruz. Saat kaç gibi toplanacak? Bir de tedaviyi nerde görüyorsun?inşallah canım insallah
11 de toplanacak canim ist kavacikO zaman haber bekliyoruz. Saat kaç gibi toplanacak? Bir de tedaviyi nerde görüyorsun?
Ne yaptın canım kaç tane toplandı yumurtalar başarılı geçmiştir insallah11 de toplanacak canim ist kavacik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?