İnşAllah canım hepimiz alalım Allahın izniyle:)hayirli olsun canimm birlikte baslicaz insallah
hayirli olsunn ilk guzel sonucu senden alicaz o zamannn
Canım öncelikle ilk tedavin hayırlı olsun.
Adetin 2. Günü doktora gideceksin. Muayeneden sonra doktorun yumurta gelişimi için iğneler ilaçlar vericek sana. 2 günde birde yumurta takibi için kontrole çağıracak. Yumurtalar istenilen boyuta ve sayıya gelince çatlama iğnesi verecek. Çatlama iğnesinden 36 saat sonra yumurta toplama işlemin olacak.yumurtaların toplandığı gün eşinde sperm veri ek. Benim adetin 13. Günü toplanmıştı.
Yumurta toplamadan sonra taze transfer olursa birkaç gün sonra transfere çağıracaklar dondurulmuş olursa 1 ay sonra. Benim ekimde toplandı yumurtalar. Donduruldu. Bugün ilk kontrolümü oldum transfer için.
Bence 5.gün için normal ve erken canım. benim 13. gün toplanmıştı yumurtalarımSelam kızlar , 5 gündür iğne kullanıyorum yumurtalarım henüz doktorun uygun gördüğü boyutlara ulaşmadı . En büyüğü 11,5 . Çok mu geriden gidiyorum acaba .. Testlerde sorun yoktu , PCOS değilim . E2 değerim dün 216 idi . Doktorum senin yumurtalar bir anda büyüyen cinsten dedi . O nasıl bişey acaba bir sorun mu teşkil ediyor bilgisi olan var mı??
Haftaya salı toplanır yumurtalar dedi doktor cetrotide başlatmadı hala , benim de moralim düştü birazBence 5.gün için normal ve erken canım. benim 13. gün toplanmıştı yumurtalarım
Canımm lütfen morelini bozma bak ben tedaviye başladığım günden beri her kontole gittiğimde doktorum bu işin başı moral der. Ekimde toplanıp donduruldu benim yumurtalarım ve yanlış hatırlamıyorsam eğer 18-19-20-21 mm o civardalardıHaftaya salı toplanır yumurtalar dedi doktor cetrotide başlatmadı hala , benim de moralim düştü biraz13.gün boyutları nasıldı canım ?
Maşallah inşallah benim yumoşlarda büyür ve kaliteli olur . İnşallah senin bebişin de sana tutunur sımsıkı kucağına da aldığın günleri görürsünCanımm lütfen morelini bozma bak ben tedaviye başladığım günden beri her kontole gittiğimde doktorum bu işin başı moral der. Ekimde toplanıp donduruldu benim yumurtalarım ve yanlış hatırlamıyorsam eğer 18-19-20-21 mm o civardalardı
Valla canim benim de taze transfer olacak ama hastanin durumuna gore yapiyorlar snairim transfer tercihini biz moralleri yuksek tutalim bebisimiz bizimle gelecekse her sekilde gelirArkadaşlar ben de salı günü yumurta toplama olacağım hafta sonu da bi sıkıntı olmazsa insallah transfer. Yani taze transfer olmuş olacak donmamiş olacak.rahmi 1 2 ay dinlendirip donmus transfer olmak taze transfere göre daha iyi diye biliyorum.
Ama gittiğim merkez herkese taze transfer yapıyor. Sizce taze ile de şansım var mı?
ADI YAŞ DENEME TRANSFER SONUÇ hilal1907 32 4 - - @arkadasimes - - - - Dykdyk - - - - cerkeskizi1 - 1 - - pastelmom - - - - 1 16 M R M - - 12.12.17 -
Taze transferlede hamile kalan birçok insan var canımm stres yapma tabiki hanile kalma şansın var. Allah nasip etmişse zaten taze yada donmuş farketmiyor. Hakkında hayırlısı olsun canımArkadaşlar ben de salı günü yumurta toplama olacağım hafta sonu da bi sıkıntı olmazsa insallah transfer. Yani taze transfer olmuş olacak donmamiş olacak.rahmi 1 2 ay dinlendirip donmus transfer olmak taze transfere göre daha iyi diye biliyorum.
Ama gittiğim merkez herkese taze transfer yapıyor. Sizce taze ile de şansım var mı?
Bende aynisini dusunuyordum bana da doktorum hersey yolunda giderse taze transfer ederim dedi kafamiz karismisti ama nasip bakalim. Kontrolu doktorumuza biraktikArkadaşlar ben de salı günü yumurta toplama olacağım hafta sonu da bi sıkıntı olmazsa insallah transfer. Yani taze transfer olmuş olacak donmamiş olacak.rahmi 1 2 ay dinlendirip donmus transfer olmak taze transfere göre daha iyi diye biliyorum.
Canım moralini sakın bozma , ben de kasımda baslayacaktım ama kist olunca 1 ay ertelemek durumunda kaldık .. Şimdi gayet güzel ilerliyor gibiyiz (İnşaAllah öyledir) Allah'ım ol der ve olur sen gönlünü ferah tutt , Allah bugun bir şey vermiyorsa yarın daha iyisini vereceğindendirKizlar napiyosunuzz. Benim aralikta tedavim iptal oldu. Adetin 3.gunu 12mm yumurta gorulunce kist olabilir dedilr. Bu ay 16 sinda adetolcam insallah ve baslicam tedaviye.
Aynen canim cok sagol. Ne asamadasin simdi. Kistin gittimi bisi kullandin mi kist icinCanım moralini sakın bozma , ben de kasımda baslayacaktım ama kist olunca 1 ay ertelemek durumunda kaldık .. Şimdi gayet güzel ilerliyor gibiyiz (İnşaAllah öyledir) Allah'ım ol der ve olur sen gönlünü ferah tutt , Allah bugun bir şey vermiyorsa yarın daha iyisini vereceğindendir
21 gun ginera kullandım canım , ilaç bittikten 4 gun sonra adet oldum çok şükür kist de gitmişti .. Dün çatlatma iğnemi vurdum Allah ın izniyle yarın sabah OPU (yumurta toplama) var . İnanıyorum güzel geçecek , kalbimi hep ferah tutmaya çalışıyorum heyecan da var bir yandan ama pozitif olmak çok önemliymiş bu dönemdeAynen canim cok sagol. Ne asamadasin simdi. Kistin gittimi bisi kullandin mi kist icin
Ooo masallah yolun yarisini atlatmissin canim. Hayirli olur insallah. Banada ginera verdi ama kullanmadim ben iyimi yaptim kotumu bilmiyorum. Esim istemedi kullanmami. Vucudunun dengesini bozma dedi. Kac yumurtan varmis kac doz kullandin. Hangi merkezde yaptiriyorsun.21 gun ginera kullandım canım , ilaç bittikten 4 gun sonra adet oldum çok şükür kist de gitmişti .. Dün çatlatma iğnemi vurdum Allah ın izniyle yarın sabah OPU (yumurta toplama) var . İnanıyorum güzel geçecek , kalbimi hep ferah tutmaya çalışıyorum heyecan da var bir yandan ama pozitif olmak çok önemliymiş bu dönemde
Olur mu hiç öyle şey canım .. Doktorlar en iyisini bilir , bence eşini dinlemek yerine doktorunu dinleseydin sonuçta bebeğin olması için yol gösteren doktorlarımız.. Çok şükür yumurta sayım da boyutları da iyi gibi tam olarak sayı soylemıyorlar ama doktorum gayet iyi ilerledi dedi sorun eşimden kaynaklı bu aradaOoo masallah yolun yarisini atlatmissin canim. Hayirli olur insallah. Banada ginera verdi ama kullanmadim ben iyimi yaptim kotumu bilmiyorum. Esim istemedi kullanmami. Vucudunun dengesini bozma dedi. Kac yumurtan varmis kac doz kullandin. Hangi merkezde yaptiriyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?