ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Cok cok tesekkur ederim ayrintili cevabiniz icin Yarin adetimin 2. Gunu ve kontrole gidiyorum. Hem cok heyecanliyim, hem umutsuzluk yasamamak icin heyecanimi bastiriyorum. Tup bebek bizim icin son deneme idi cunku asilamalarda daha rahattim sonrasinda tup alternatifi oldugu icin . Ama tupten sonra alternatif yok. Allah'im kolaylastirsin ins hepimizin isini

Selam kızlar , 5 gündür iğne kullanıyorum yumurtalarım henüz doktorun uygun gördüğü boyutlara ulaşmadı . En büyüğü 11,5 . Çok mu geriden gidiyorum acaba .. Testlerde sorun yoktu , PCOS değilim . E2 değerim dün 216 idi . Doktorum senin yumurtalar bir anda büyüyen cinsten dedi . O nasıl bişey acaba bir sorun mu teşkil ediyor bilgisi olan var mı??

Bence 5.gün için normal ve erken canım. benim 13. gün toplanmıştı yumurtalarım

Bence 5.gün için normal ve erken canım. benim 13. gün toplanmıştı yumurtalarım
Haftaya salı toplanır yumurtalar dedi doktor cetrotide başlatmadı hala , benim de moralim düştü biraz 13.gün boyutları nasıldı canım ?

Haftaya salı toplanır yumurtalar dedi doktor cetrotide başlatmadı hala , benim de moralim düştü biraz 13.gün boyutları nasıldı canım ?
Canımm lütfen morelini bozma bak ben tedaviye başladığım günden beri her kontole gittiğimde doktorum bu işin başı moral der. Ekimde toplanıp donduruldu benim yumurtalarım ve yanlış hatırlamıyorsam eğer 18-19-20-21 mm o civardalardı

Maşallah inşallah benim yumoşlarda büyür ve kaliteli olur . İnşallah senin bebişin de sana tutunur sımsıkı kucağına da aldığın günleri görürsün Siteye ilk mesajıma da yanıtı sen vermiştin hatırlıyorum , ilgin için teşekkürler , Allah emeklerini karşılıksız çıkarmasın .. Cümlemizin tabii

Arkadaşlar ben de salı günü yumurta toplama olacağım hafta sonu da bi sıkıntı olmazsa insallah transfer. Yani taze transfer olmuş olacak donmamiş olacak.rahmi 1 2 ay dinlendirip donmus transfer olmak taze transfere göre daha iyi diye biliyorum.

Ama gittiğim merkez herkese taze transfer yapıyor. Sizce taze ile de şansım var mı?

Valla canim benim de taze transfer olacak ama hastanin durumuna gore yapiyorlar snairim transfer tercihini biz moralleri yuksek tutalim bebisimiz bizimle gelecekse her sekilde gelir

Arkadaşlar lütfen yardım edin ya
Dykdyk
pastelmom
cerkeskizi1

Canim ben de inan her seyi yasayarak ogrenme asamasindayim. Henuz ignelerime yeni basladim. Yumurta toplama transfer vs burdan okuyarak anlamaya calisiyorum. O kadar cok seyi bilmiyorum ki. Daha bilgili arkadaslar eminim yardimci olacaklardir. Taze transferle dogum yapan bir cok kisi var. digerine gore bir zarari olsa yontemin genelinde bekleterek yaparlardi bence.

Taze transferlede hamile kalan birçok insan var canımm stres yapma tabiki hanile kalma şansın var. Allah nasip etmişse zaten taze yada donmuş farketmiyor. Hakkında hayırlısı olsun canım

Kizlar napiyosunuzz. Benim aralikta tedavim iptal oldu. Adetin 3.gunu 12mm yumurta gorulunce kist olabilir dedilr. Bu ay 16 sinda adetolcam insallah ve baslicam tedaviye.

Bende aynisini dusunuyordum bana da doktorum hersey yolunda giderse taze transfer ederim dedi kafamiz karismisti ama nasip bakalim. Kontrolu doktorumuza biraktik

Kizlar napiyosunuzz. Benim aralikta tedavim iptal oldu. Adetin 3.gunu 12mm yumurta gorulunce kist olabilir dedilr. Bu ay 16 sinda adetolcam insallah ve baslicam tedaviye.
Canım moralini sakın bozma , ben de kasımda baslayacaktım ama kist olunca 1 ay ertelemek durumunda kaldık .. Şimdi gayet güzel ilerliyor gibiyiz (İnşaAllah öyledir) Allah'ım ol der ve olur sen gönlünü ferah tutt , Allah bugun bir şey vermiyorsa yarın daha iyisini vereceğindendir

Aynen canim cok sagol. Ne asamadasin simdi. Kistin gittimi bisi kullandin mi kist icin

Aynen canim cok sagol. Ne asamadasin simdi. Kistin gittimi bisi kullandin mi kist icin
21 gun ginera kullandım canım , ilaç bittikten 4 gun sonra adet oldum çok şükür kist de gitmişti .. Dün çatlatma iğnemi vurdum Allah ın izniyle yarın sabah OPU (yumurta toplama) var . İnanıyorum güzel geçecek , kalbimi hep ferah tutmaya çalışıyorum heyecan da var bir yandan ama pozitif olmak çok önemliymiş bu dönemde

Ooo masallah yolun yarisini atlatmissin canim. Hayirli olur insallah. Banada ginera verdi ama kullanmadim ben iyimi yaptim kotumu bilmiyorum. Esim istemedi kullanmami. Vucudunun dengesini bozma dedi. Kac yumurtan varmis kac doz kullandin. Hangi merkezde yaptiriyorsun.

Olur mu hiç öyle şey canım .. Doktorlar en iyisini bilir , bence eşini dinlemek yerine doktorunu dinleseydin sonuçta bebeğin olması için yol gösteren doktorlarımız.. Çok şükür yumurta sayım da boyutları da iyi gibi tam olarak sayı soylemıyorlar ama doktorum gayet iyi ilerledi dedi sorun eşimden kaynaklı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…